Sürekli yatılı gelen aile

Taviz tavizi doğurur ne yazık ki, böyle yaptığınız için dozu arttırıp her istediklerini yaptırabileceklerini düşünmüşler nitekim de öyle olmuş, oluyor.

Esas hatanız bu olmuş taviz tavizi doğurmuş malesef.
Gelmek istediklerinde arayın ben sizi görmeye gelirim hafta sonu diyip kapatacaksınız.
Yoksa sürekli bu şekilde alışırlar.
Ayrıca da karşınıza alın konuşun lütfen bana karışmayın ben bir bireyim diye kendinizi anlatın.
Bu aileyi azarlamak kalp kırmak demek değildir kendin olmak sınır çizmek demektir.
Malesef yok diyemedim tabi demekle olmuyor bu işler.

Taviz tavizi doğurur ne yazık ki, böyle yaptığınız için dozu arttırıp her istediklerini yaptırabileceklerini düşünmüşler nitekim de öyle olmuş, oluyor.
Ya o kadar pişman oldum ki gerçekten hayvan deyip geçer insanlar ama o köpek benim her şeyimdi. Şu ameliyat süreci bitsin açık açık diyeceğim

Kirmadan konuşmaktan başka çare yok gibi bi de ben bunu begendim, ben böyle istiyorum diyip geçeceksiniz. gelelim dediklerinde de nasıl gelmeyin denir bilemedim

Bu çok kötü olmuş işte burada zaten silik olan sınırı tamamen silmişsiniz.

Ya o kadar pişman oldum ki gerçekten hayvan deyip geçer insanlar ama o köpek benim her şeyimdi. Şu ameliyat süreci bitsin açık açık diyeceğim
Geri alabileceksen al getir eve
Ya da tehdit edin bir daha bu evde bu kadar deterjan kokusu alırsam bur dahaki gelişimde yeni kopegikle gelirim diye tehdit et
Sizin de ağzınız var diliniz yok tepenize çıktıkça çıkıyorlar bazı insanların kişiliği bu siz de kisiliginizj aşamazsınız yapacak bisey yok Allah sabır versin size yoksa bu pasiflikle sizi ancak Allah kurtarır

Sınirlarini cizmelisin baskada caresi yok.

Kanser hastasi diye niye üzúyor olacaksin, güzel bir sekilde, cok asiri müdahale ettiklerini bunu istemedigini sòyle. Yapmazsanda bu ómrü billah bóyle gider. Sende sikayet eder durursun.

Benim kadar pasif kimse yok ama ben bile ses ederdim şakayla karışık bana karışmayın derdim.ciddi söyleyince uzulurler diyorsaniz sakayla karışık söyleyin.yada gelicez diyince annecim yorumlayın benim için düzeniniz bozuluyor ben rahat edemiyorum sizi yorunca falan diyin.bence sıkılıyorlar sizde bekar olunca nasılsa damat falan kimseye ayıp olmaz diye yanınıza geliyorlar

Anne hasta olduğu için çok keskin olamazdım ben,en iyi çözüm daha küçük bir eve yerleşip geçici ev arkadaşı tutmak ,her türlü yardım ve eleştiri sözlerine kulak tıkayıp bir süre böyle yaşamak .O zaman bu kadar çok gelemezler en azından yavaş yavaş sınır koyarsınız...

Aile ile yasamak bir nevi cehennem gibi oluyor bir sureden sonra. Ozellikle evden ayrilip kendi duzeninizi kurunca daha da beter oluyor. Yani anlattiginiza gore kotu insanlar degiller ama kendi duzenlerini sizin evinizde size dayatmaya calismlari cok sinir bozucu.
Cok uzgunum, ne kadar konusursaniz konusun asla duzelmeyecekler ama belli sinirlar icerisinde esniyorlar zamanla. Tek seferde tek birseye alistirin. Mesela tayt giymenize. Surekli giyin ve boyle rahatim diyip gecistirin. bir sure sonra alisacaklardir. Sonra baska bir seye gecip ona alistirin.
Allah kolaylik versin.

Köpeği vermen çok büyük bir hata olmuş
Senin hiç kırmızı çizgin yok mu

Sınırlarımızı biz çizeriz.
Gelecekleri zaman hayır diyemiyorsan yakınmanın da anlamı yok.

Hayır, diyeceksin. Gerekirse şehir dışındayım müsait değilim diyeceksin. Her adımını anlatmayacaksın.
Buna rağmen geliyorlarsa gerekirse kapıyı açmayacaksın. Çok basit aslında senin evin senin sınırların.

Anne baba ya ,hayatta kıymet bilip daha çok vakit geçirmek lazım. Siz de her denileni takıyorsunuz anlaşılan.Tamam de geç.Şahsen ben bekar evimde olsam sık sık gelsinler isterdim.Her anne baba yorucudur biraz ama varlıkları daha kıymetli.

Niye büyük ev tuttun ki gelin rahatça kalın der gibi olmuş. Açık açık konuş böyle yapıyorsunuz benim kafam götürmüyor diye. Küsen kusecek

Köpeğini vermen de büyük hata olmuş onların lafıyla yaşamayı birakmalisin

Köpeği geri alabiliyorsanız alın. Alamıyorsanız da, köpeği sahiplendirdiğim kişi geri verecek, bakamıyormuş, hayvan depresyona girmiş, hem ben de vicdanen kendimi kötü hissediyorum deyin.
Bu vesileyle çok sık gelemezler evinize..

Her ay 10 gün geliriz, ramazan ayını burada geçiririz, kışın uzun gelieiz tarzı şeyler söylüyorlar
Ee birlikte yaşamadığınız ve sorun teşkil etmediği hâlde köpeğinizden bile vazgeçmişsiniz anneniz geldiğinde rahat etsin diye, hem bu kadar taviz verip hem de sınır beklemeniz saçma değil mi? Köpeğe üzüldüm.

Her şeyi onlara göre ayarlayıp, kendisine bağlı hayvandan vazgeçme tavizini gösterip sınır istiyor. Umarım köpek yeni evinde daha mutludur ve geri almaz. Oyuncak gibi oynuyorlar hayvanlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…