Geldiler olanları anlatırım çok sinirliyim yine kabak başıma patlıcan gibi hayırlısıBence bu en mantıklısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldiler olanları anlatırım çok sinirliyim yine kabak başıma patlıcan gibi hayırlısıBence bu en mantıklısı
Kardeşiyle balayına gideni de yeni gördüm.
Yeni evliler diyorsunuz, yani insan geceleri rahat olmak ister en azından. Ne işleri var sizin evde sahiden? Rahat sevişemezler bile.görücü usulü 6 ayda Evlendiler bide
Kendi abimde max 1 gece kalan ben, 65 metrekare eve gidip 4 gece nispet olsun diye bile kalmam.Biktirma yöntemini kullanın sizde gidin haftada 4 gün onlarda kalın
Bayramda bir hafta kalıcaklardı gitmiyolardı eşyalarımı alıp ben gittim kaynım eşini evine bırakıp kalmaya devam etmiş abisi eşimle kafayı o kadar bozmuş ki yeni evlendiği karısını bile görmüyo ruh hastasıkac haftadir devam ediyor bu durum? bir problemleri mi var? esin ne diyor? bence esin annesiyle konussun.
allah yardımcın olsun bol sabır versin sana ne diyim.müsait olunca yazarsın.beraber bir çare düşünürüz kadınlar olarak.iyi geceler.Geldiler olanları anlatırım çok sinirliyim yine kabak başıma patlıcan gibi hayırlısı
Eşimin babası yeni vefat etti ondan sonra çok düştü üstüne evlenmeden önce gelir ben yokken para alır giderdi babasından kalan arabayı ailecek abisinin üstüne yaptılar sattı külüstür araba aldı eşimle ben çalışıp çabalayıp araba aldık kendi arabası kötü diye şehir dışına giderken isteyip duruyorlarKaynınız niye evlenmiş şaka gibi gerçekten tek amacı cinsellik mi yani 1 aylık karısına evde tahammül edemiyor da size mi geliyor? Evlenmeden önce de böyle gelir miydi?
Yalnız eşiniz abisine babalık yapıyor mu bilemem ama normal bir baba oğluyla balayına gitmez, normal bir adam da yenge ve kardeşini balayına çağirmaz. Gitmesin daha iyi, karısı adına üzüldüm. Allah yardım etsin.
sorun kendi eşinde.çekirdek ailesine değer vermeyen o.o yüzü de kayına veren gene o.Beni sinir hastası yaptın burda artık kibar cizgimden kayicam ..tuvalet terliği ile dövmek istiyorum kaynini
Ay döv valla 33 yaşına kadar babasını sömürmüş babası ölünce kardeşine geçmiş bir ruh hastasıBeni sinir hastası yaptın burda artık kibar cizgimden kayicam ..tuvalet terliği ile dövmek istiyorum kaynini
Zaten o büyük suçlu ama konu sahibi eşinden çekiniyor keşke çekinmese inceldigi yerden kopsun dese o sümsük koca korumayacak eşini bellliki ... bu kayina etmediği lafı bırakmasa içini bir dokse harika olurdusorun kendi eşinde.çekirdek ailesine değer vermeyen o.o yüzü de kayına veren gene o.
Daha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu![]()
En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.
3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu
2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu
1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .
Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.
Lütfen konu link çok merak ettim bu konuları bi amme hizmeti yapıver hayrınaDaha şaşırmam diyorum gene şaşırıyorum milana abla. Burdaki en saçma konular listesine alıyorum bu konuyu
En saçma konular listemden ilk 3 konuyu sana yazmak istiyorum.
3_ yemeğe gelecek olan kayınpederine et yemeği yapmak için tek taş yüzük bozduran kadının konusu
2_ yeni evlenmiş erkek kuzeninin evine tebrik etmeye giden ve kuzeninin eşi de ortamdayken "ilk geceniz nasıl geçti keyif aldın mı" diyen teyze kızı konusu
1_ boşanalım tekrar evlenelim,birbirimizi tanıyarak evlenirsek daha güzel evleniriz diyen adam ve bunu oldukça mantıklı ve makul bulan konu sahibinin konusu .
Bu konu zirveye oynamaz belki ama top 10 da kesin var.
çok ünlü ingiliz bir oyuncuyla konuştuğunu sanan ona onbinlerce lira yollayan da vardı.konunun adını hatırlayamadım valla.kral arthur da başrol oynayan adam sanıyordu.Lütfen konu link çok merak ettim bu konuları bi amme hizmeti yapıver hayrına![]()
Yaa ciddimisin neler kaçırmışımçok ünlü ingiliz bir oyuncuyla konuştuğunu sanan ona onbinlerce lira yollayan da vardı.konunun adını hatırlayamadım valla.kral arthur da başrol oynayan adam sanıyordu.![]()
Ben yaklaşık 2 seneyi geçmiştir konuları takip etmedim sadece siteye girip çıkıyordum daha yeni yeni okumaya başladımçok ünlü ingiliz bir oyuncuyla konuştuğunu sanan ona onbinlerce lira yollayan da vardı.konunun adını hatırlayamadım valla.kral arthur da başrol oynayan adam sanıyordu.![]()
Tamam da değiliz deyin. Bu hafta herkes ayri takılsın evinizde oturun siz de azıcık falan deyin. Zaten bu kadar görüşmeye yüz göz olunmuştur bunlar denebilir bence.Boşanma aşamasına geldik geçen kavgalı yız dışarı çıktım arkadaşımla sohbet ediyoz yeni arama eltim müsaitseniz size geliyoruz
Haha bu konuyu hatırladım. Bu konu bence top 10da bu hafta 3. Olmalı4. Saçmalık konusunda zirveye oynayan bir konu da benden gelsin. Eşi ve kendisi işteyken, eşinin çocuk yeğenleri sürekli evlerine girip duş alıyordu. Eş de bunu gayet normal bulup laf ettirmiyordu