• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürekli yemek yakıyorum

Kupecicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2021
397
-190
13
45
Bu hafta 4 oldu. Yanik olmayan Tencere tepsi kalmadı. Yangın çıkmasından korkuyorum. Eşim azarladı sen artık yemek yapma diye. Ben asla unutmazdım. Niye böyle oluyor acaba hafizamda mi sıkıntı oldu. Bu yıl defalarca yemek yaktım fırında unuttum.
Ömrü hayatımda iki üç kez basıma gelmişti. Kokusundan hatırlıyorum artık. Geç oluyor.

Peki yemek yanarken siz o an ne yapıyordunuz aslında buradan çözüme gidebiliriz?
Ben yatağa uzanıp telefonla takılıyorum. Her zaman yaptığım şey yemek aklımdan çıkmazdı. Ama artık dalıyorum hatta unutup uyuduğum oldu

Ben yatağa uzanıp telefonla takılıyorum. Her zaman yaptığım şey yemek aklımdan çıkmazdı. Ama artık dalıyorum hatta unutup uyuduğum oldu
Telefon bağımlısı olma ihtimaliniz yüzde kaç? Annem de bu şekilde sürekli yemek yakar.açıkçası ben de irrite oluyorum doğru düzgün yemek yiyemediğimiz için. Önce bunu çözmeniz lazım

Arkadaşlar yazmış ama ben de yazayım b12 değerinize baktırın ve alarm kurun. Ben de mutfakta bekleyenlerdenim, yoksa unutuyorum.

Ben hemen telefondan zamanlayıcı kuruyorum hatta 10 dkda bir kontrol lazımsa alarm kuruyorum bir sürü. Kolaylığı varken kendimi zorlamaya ne gerek var diye düşünüyorum 🙈

Alarm kurun 20 dakika sonra bakmak için.
Ve yatak uyku getiren bir yer zaten.
Yemek yaparken tlf la uğraşmak istiyorsanız en güvenilir yer yine mutfak ve telefonda neye bakıyorsunuz bilmiyorum ama İnternet insanın çok fazla zamanından çalan bir yer.
Ben de yeni evlendiğimde ilk yıllar bu tarz kazalar yapmıştım ama dikkat edilince gerçekten yanmıyor.
Evham haline getirmeden bu sorunu çözmeye çalışın.
Yemek pişerken bir müddet tlf la uğraşmayın bakalım bir de öyle deneyin olmazsa.

Alevli ocaktan elektrikli ocağa geçiş yaptiysaniz baslangicta bunu yasamaniz cok normal.

Mutfakta kullanilan süre ölçerlerden satın alın. Çabuk pişen yemeklerde 10 dakika 10 dakika ayarlayarak kalkıp suyunu kontrol edin. Düdüklü ve firin kullanimi icin de cok pratik oluyor.

Telefon bağımlısı olma ihtimaliniz yüzde kaç? Annem de bu şekilde sürekli yemek yakar.açıkçası ben de irrite oluyorum doğru düzgün yemek yiyemediğimiz için. Önce bunu çözmeniz lazım
Yüzde yüz hiçbir zaman elimden düşmez ama unutmayacak kadar ayiktim .şimdi kömür üretimine geçebilirim 😖

Alevli ocaktan elektrikli ocağa geçiş yaptiysaniz baslangicta bunu yasamaniz cok normal.

Mutfakta kullanilan süre ölçerlerden satın alın. Çabuk pişen yemeklerde 10 dakika 10 dakika ayarlayarak kalkıp suyunu kontrol edin. Düdüklü ve firin kullanimi icin de cok pratik oluyor.
Bu telefonda da oluyor mu

Back
X