Sürekli yemek yakıyorum

Ben yatağa uzanıp telefonla takılıyorum. Her zaman yaptığım şey yemek aklımdan çıkmazdı. Ama artık dalıyorum hatta unutup uyuduğum oldu
Bu şey değil mi ya, bizim çocukların geçen kovduğum bakıcısı 😁 yaptığım alışverişlere üzülmeyi geçtim evde yangın çıkacak korkusuyla çalışmak çok zorladı…

Bu hafta 4 oldu. Yanik olmayan Tencere tepsi kalmadı. Yangın çıkmasından korkuyorum. Eşim azarladı sen artık yemek yapma diye. Ben asla unutmazdım. Niye böyle oluyor acaba hafizamda mi sıkıntı oldu. Bu yıl defalarca yemek yaktım fırında unuttum.
Ömrü hayatımda iki üç kez basıma gelmişti. Kokusundan hatırlıyorum artık. Geç oluyor.
ben unutmayım diye çoğu zaman mutfaktan ayrılmıyorum, yoksa telefondu, az bişey derse bakıyımdı derken birden aklıma geliyor mutfağa koşuyorum ama bu denli yakma durumum olmadı genelde çaydanlıktaki su bitiyor. bir de kendime kahve yapıp içmeyi unutup soğutuyorum

Kendinizi ya tv ye ya internete kaptırıyorsunuzdur dalıyorsunuz yoksa pişerken kokan yemeği nasıl unutuyorsunuz yazık yemeklere de haftada 4 yemekte unutulmaz yani
Korona yüzünden artık çok güçlü olmadıkça koku almıyorum. Eskiden pişince kokusunu alırdım hatırlardım hemen

Yemekler yanarken ne yapıyor oluyorsunuz? Çocukla mı ilgilenirken tv mi izlerken unutuyosunuz?
Cep telefonundan alarm kurmak zor olmasa gerek? Arada unutulur da bi haftada 4???
Elimde telefon oluyor. alarma ihtiyacım olmazdı hiç .şimdi kurdum ama diri bir zihnim vardı garip geliyor alarm vs

Benim aklım hep yemek yemeye çalıştığı için ömür billah unutmam ocaktaki yemeği 😂 iştahsız birisinizdir belki de konu sahibi
Etli yemekleri pişerken tirtikladigim için unutmuyorum. iki üç dakikada bir, bir tike aşırıyorum. Ama sebze yemeğine pilava vs pek ilgim yok. 😁😁

İyi de ocağa yemeği koyup yatağa telefonla uzanıp da yemeği hatırlayabilecek çok az insan vardır sanıyorum ki?
Telefona daldıktan sonra vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan bazen. Haliniz çok normal, yemek ocaktayken mutfaktan fazla uzaklaşmayın.
Valla eskiden böyle değildim neye dalmış olursam olayım mutlaka hatırlardım artık alarm kuruyorum

Demekki neymiş yemek yaparken telefon ele alınmayacakmış.. Yemek pişene kadar çorba mı yapacaksın yanına pilav mı onu yap.. O zaman unutmazsın..

Bu hafta 4 oldu. Yanik olmayan Tencere tepsi kalmadı. Yangın çıkmasından korkuyorum. Eşim azarladı sen artık yemek yapma diye. Ben asla unutmazdım. Niye böyle oluyor acaba hafizamda mi sıkıntı oldu. Bu yıl defalarca yemek yaktım fırında unuttum.
Ömrü hayatımda iki üç kez basıma gelmişti. Kokusundan hatırlıyorum artık. Geç oluyor.
B12 seviyelerinize baktırsanız iyi olur.

Ben yatağa uzanıp telefonla takılıyorum. Her zaman yaptığım şey yemek aklımdan çıkmazdı. Ama artık dalıyorum hatta unutup uyuduğum oldu
Eee telle takılıyorsanıZ ve bu 2-3 kere oldıysa fırına koyunca yarım saat sonraya teli kursanız böyle bir özellik var çok da güzel sabahları iş için falan uyanıyoruz baya işe yarıyor kullanın siz de. Bir de doktora gidip tahlil yaptırın ama yine de saat kurma olayını kullanın ben günde 2 kez kullanıyorum ortalama valla güzel bir şey bak deneyin. Ama doktoru da ihmal etmeyin

Covid sonrası sizde de mi korkunç bir unutkanlık var yoksa...
Ben de arkadaşa ilk onu sordum.
Koku duyusu da hala gelmediyse duble sıkıntı.
Koku da almıyorum. Yemeği en çok kokusu hatirlatirdi zaten. Koku kesilince daha kolay unutur oldum.

Vitamınlerınıze baktırın

Covid sonrası sizde de mi korkunç bir unutkanlık var yoksa...
Ben de arkadaşa ilk onu sordum.
Koku duyusu da hala gelmediyse duble sıkıntı.
evet bende covid gecirdim,bu arkadas kadar şiddetli olmasa da bendede unutkanlık olmaya başladı,mesela cayı ocaktan alıp altını sondurmedıgım felan oluyor oysakı bu konularda en cok dıkkatlılerden biriydim,tat ve koku duyumda sıkıntı kalmadı geldi onlar.

Back
X