- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.755
- 263
- Konu Sahibi Kupecicegi
Allahım şooo kıazı evlendir ve bebek yaptır amenhiç yemek yapmadığım için yakmıyorum da mikemmel çözüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allahım şooo kıazı evlendir ve bebek yaptır amenhiç yemek yapmadığım için yakmıyorum da mikemmel çözüm![]()
Bir de sevabına bi bilem aplamız yanan tencere kurtarma yöntemi söylesinAyarladım yanmayan yemeğime kavuştum
Alarm yok mu,hatirlatici da olur..Bu hafta 4 oldu. Yanik olmayan Tencere tepsi kalmadı. Yangın çıkmasından korkuyorum. Eşim azarladı sen artık yemek yapma diye. Ben asla unutmazdım. Niye böyle oluyor acaba hafizamda mi sıkıntı oldu. Bu yıl defalarca yemek yaktım fırında unuttum.
Ömrü hayatımda iki üç kez basıma gelmişti. Kokusundan hatırlıyorum artık. Geç oluyor.
İçine su ve bir bulaşık deterjanı tableti atıp kaynatıyoruz. Miss gibi oluyorBir de sevabına bi bilem aplamız yanan tencere kurtarma yöntemi söylesin![]()
Finish var bende. Marka fark ediyor mu ?İçine su ve bir bulaşık deterjanı tableti atıp kaynatıyoruz. Miss gibi oluyor
Farketmez. Yalnız yanigin durumuna göre uzun süre kaynaması gerekebilir.Finish var bende. Marka fark ediyor mu ?![]()
Ay çook teşekkürler. 2 tane tenceremi attımFarketmez. Yalnız yanigin durumuna göre uzun süre kaynaması gerekebilir.
Alarm kurun 10 dk da bir çalsınBen yatağa uzanıp telefonla takılıyorum. Her zaman yaptığım şey yemek aklımdan çıkmazdı. Ama artık dalıyorum hatta unutup uyuduğum oldu
Finish'in 100'lusu 141 Tl olmustu son baktigimda..Finish var bende. Marka fark ediyor mu ?![]()
Yemekler yanarken ne yapıyor oluyorsunuz? Çocukla mı ilgilenirken tv mi izlerken unutuyosunuz?Bu hafta 4 oldu. Yanik olmayan Tencere tepsi kalmadı. Yangın çıkmasından korkuyorum. Eşim azarladı sen artık yemek yapma diye. Ben asla unutmazdım. Niye böyle oluyor acaba hafizamda mi sıkıntı oldu. Bu yıl defalarca yemek yaktım fırında unuttum.
Ömrü hayatımda iki üç kez basıma gelmişti. Kokusundan hatırlıyorum artık. Geç oluyor.
Ve ben hiçç memnun değilim fairy bin kat daha iyi bence. Onu denedim ama sökmedi yaFinish'in 100'lusu 141 Tl olmustu son baktigimda..
Biraz sirke,biraz karbonat soker ayni sekilde..Suyla karistirip kaynat.
Tablet bildigin gram altin gibi oldu :)
Allahım şooo kıazı evlendir ve bebek yaptır amen![]()
Bende öyle diyordum … topalın kör alıcısı ndndjbeddua etsen de evlenemem hiiç uğraşma kim çekebilir beni benden başka shdhshshsh
senin kırlent sana kurban olsun shshaBende öyle diyordum … topalın kör alıcısı ndndj