Sürekli yemek yakıyorum

Bu hafta 4 oldu. Yanik olmayan Tencere tepsi kalmadı. Yangın çıkmasından korkuyorum. Eşim azarladı sen artık yemek yapma diye. Ben asla unutmazdım. Niye böyle oluyor acaba hafizamda mi sıkıntı oldu. Bu yıl defalarca yemek yaktım fırında unuttum.
Ömrü hayatımda iki üç kez basıma gelmişti. Kokusundan hatırlıyorum artık. Geç oluyor.
Alarm yok mu,hatirlatici da olur..
Telefonundan hatirlatma eklityebilirsin ortalama pisme suresini yazarak.
Zaten mikro dalga,firin vs onlarda oluyor zaman ayari.

Alarm kurabilirsiniz.
Covidden sonra çok aşırı unutkanlık başladı bende.
Bazen kaygılı olduğumuz zamanlarda da çok artıyor.
Vitamin eksikliğiniz olmuş olabilir o da yine unutkanlığa sebep olabiliyor.

Kendinizi ya tv ye ya internete kaptırıyorsunuzdur dalıyorsunuz yoksa pişerken kokan yemeği nasıl unutuyorsunuz yazık yemeklere de haftada 4 yemekte unutulmaz yani

Bu hafta 4 oldu. Yanik olmayan Tencere tepsi kalmadı. Yangın çıkmasından korkuyorum. Eşim azarladı sen artık yemek yapma diye. Ben asla unutmazdım. Niye böyle oluyor acaba hafizamda mi sıkıntı oldu. Bu yıl defalarca yemek yaktım fırında unuttum.
Ömrü hayatımda iki üç kez basıma gelmişti. Kokusundan hatırlıyorum artık. Geç oluyor.
Yemekler yanarken ne yapıyor oluyorsunuz? Çocukla mı ilgilenirken tv mi izlerken unutuyosunuz?
Cep telefonundan alarm kurmak zor olmasa gerek? Arada unutulur da bi haftada 4???

Finish'in 100'lusu 141 Tl olmustu son baktigimda..
Biraz sirke,biraz karbonat soker ayni sekilde..Suyla karistirip kaynat.
Tablet bildigin gram altin gibi oldu :)
Ve ben hiçç memnun değilim fairy bin kat daha iyi bence. Onu denedim ama sökmedi ya 😬

Neyse ki unutkanlığım henüz yemek yakacak boyuta gelmemiş. 🤐

İyi de ocağa yemeği koyup yatağa telefonla uzanıp da yemeği hatırlayabilecek çok az insan vardır sanıyorum ki?
Telefona daldıktan sonra vakit nasıl geçiyor anlamıyor insan bazen. Haliniz çok normal, yemek ocaktayken mutfaktan fazla uzaklaşmayın.

Back
X