Sürekli yorgun bir anne-anneyi özleyen minik-tv

şunuda söylemek istiyorum bazı anneler ise çocuklarının çizgi film izlemesinden yana
işte bazı şeyleri kelimeleri çizgi filmlerden öğrendiklerini iddia ederler
ben ise bu konuda çoğu uzmanın yazılarını okudum vede hak verdim
ne diyordu uzman ; çocuklarınız çizgi filmden bişey öğrenmiyor
orda gördüklerini aynen ezberliyor beynini kullanmadan düşünmeden olduğu gibi kabulleniyor
bırakın çocuklarınız herşeyi biraz zekasını beynini kullanarak öğrensin diye yazıyorlardı

ve ben buna hakverdim vereceğimde

çalışanlar üzülmain benimde yarın ikisini dolduracak bir oğlum var ve hem ev hanımlığını hemde çalışma hayatını yaşadım ve bu yıl tekrar işime geri dönüyorum. sebepse oğlum. ama ne rhat yaşaması nede bolluk içinde olması için. ona daha verimli olabilmek ve gerçek zamanlı vakit ayırabilmek için. çünkü evde olduğum sürece şunu gördüm ve farkettim. ev hanımının işi hiç bitmiyor, nede olsa vaktim var deyip o işi uzatıyorda uzatıyor. ama çalışan öle olmuyor bir şekilde o işler ışık hızıyla bitiriliyor sırf çocuğuma vaktim kalsın diye. ben şanslıyım mesleğimden ötürü çalışma saatlerim az ama buna rağmen şunu söylemeye başladım. işe döndüğüm an eve haftada bir kadın gelecek belki kazandığımı ona vericem ama vaktim oğlumla bana kalacak. saçlarım boyası akıversin onada para ayıramayayım, yada iki çantam olacağına bir tane olsun, iki takım kıyafetlede yetinirim önemli değil ama en önemli şeyi zamanı satın alıcam kazandığımla. ev işine ayıracağım zamana oğluma verebileceğim. çünkü gerçekten bıktım ve yanımdayken özler oldum evladımı evin bitmeyen işleri yüzünden.bazen çalışanlar der aman şimdi bırakır sonra yaparsın diye ama inanın olmuyor. çünkü evinize gelen hem evde hemde evin haline bak diyor. erkekler anlamıyor bütün gün evdesin diyor. herşey gözünüze batar herşey sizi yorar pozisyona geliyor. ayrıca dışarıda olduğunuzda belki iş ve yetişecekler sizi yoruyor ama kapıdan çıktığınız anda o orda kalıyor. ve insan farkında olmadan daha verimli bir anne oluyor aslında. çünkü evdeyken anlayamadığımız bir şeyi dışarıdayen daha rahat farkedebiliyoruz zaman en kıymetli hazine.

Back