- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Çok kötü bir durumya umarım sadece mevsimseldirBu aralar aynı sıkıntı bende de var. Mevsimsel herhalde
Benim 1 haftadır aynı bakalım düzelecek miÇok kötü bir durumya umarım sadece mevsimseldir
d3 eksikligi ve tiroitle alakali olabilirÇok kötü bir durumya umarım sadece mevsimseldir
Regli dönemlerimle alakalı olarak genelde demir bağlama kitim az çıkıyor.benimde aklıma demir eksikliği geliyorDahiliyeye başvurabilirsiniz. Kadınlarda en sık ya demir eksikliği oluyor neden ya da tiroit ile ilgili bozukluklar. Oradan başlanıp elenerek ilerler artık ihtimaller.
İnşallah düzelirBenim 1 haftadır aynı bakalım düzelecek mi
Tek basit problemler çaresi olan şeyler olsun dilerim.d3 eksikligi ve tiroitle alakali olabilir
Bende bilemedim gitsemmi gitmesemmi.aile hekimliğinemi gitsem yoksa direk hasteneyemiVitamin eksikliği olabilir. Sağlık ocağına gidip bakabilecekleri tüm değerlere baktırın tam kan ve vitamin olarak. Zaten anormal bir değer çıkarsa sizi dahiliyeye yönlendirir aile Hekimi.
Bence önce aile hekimine git. Daha sakindir hastaneye nazaran.Bende bilemedim gitsemmi gitmesemmi.aile hekimliğinemi gitsem yoksa direk hasteneyemi
tam ne cok uykum var diye dusunurken bu basligi gordum. yarin misafir gelecek (burada yasak degil!) her yer her yerde, benim aklim yatmakta.İyi geceler kk üyeleri.benim sorunum başlıkta görüldüğü gibi.halsiz bitkin yorgunum.hem fiziken hem beyin olarak.yastık gördüğüm yerde yatacak kadar uykum geliyor.şaranızdauan ortalık karışık hastaneye gitmeyede korkuyorum.hem de hangi bölüme gitmeliyim bilmiyorum şuan.biraz evhamlı bir yapım var netten de bakmıyorum nedendir niçindir diye.aranızda sağlıkçı.arkadaşlar varsa bana yorum yapabilirmi rica etsem.
ayaklariniz da agriyormu?Tek basit problemler çaresi olan şeyler olsun dilerim.
Nasıl bildinayaklariniz da agriyormu?
sabah uyninca yorgun mu kalkiyorsunuz,
ara ara carpintiniz oluyormu
Ben kendimi bildim bileli öyleyim .doktora gittim kan değerlerime baktı hepsi iyi çıktı . peki neden böyleyim dedim.bende şuan kapıyı kitleyip yatmak istiyorum dedi o gün bugündür kabullendimÇok kötü bir durumya umarım sadece mevsimseldir
Abartısız 3aydır bu şekildeyim.bazen öyle oluyorki bırakın iş yapmayı konuşmaya düşünmeye bile mecalim olmuyor.günlük aktivete diye bişey yok artık kahvaltı bulaşık akşam yemeği bulaşık arada çamaşır ve bi nebze iyi hissedersemki süpürge yapabiliyorum.daha fazlasına güç denecek bişeyim kalmıyor.buarada sizede çok geçmiş olsun.iyileştinizmi artık.tedavi neydibende oyleydim cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?