Ben de sizin gibiyim beyaz tenli ve soluk hep derler yorgun musun hasta mısın ben de makyaj yapmam ama göz kalemi eyeliner kullanmadan da çıkamam herkes kendine baksın önceMerhaba hanımlar.
30 yaşına girmek üzereyim (acaba yaştan mi diye bu bilgiyi verdim) ve okuk başladığından beri öğretmen arkadaşlar hep ay canım çok yorgun görünüyorsun diyip duruyorlar. Evet biraz yogunlugum ve yorgunlugum oluyor. Geç yatıp erken kalkmak zorunda oluyorum. Ama yorgun görünmek istemiyorumbu durum artık sinirlerimi bozmaya basladi. Yine yorgun mu gorunecegim tedirginliği yaşıyorum.
Yok mu bunun bir çözümü
(Makyaj yapmıyorum hiç, kendime yakistirmiyorum pek de beceremiyorum zaten, cildimle ilgili bir sıkıntım da olmadigi için en fazla hafif dudak rengi ruj ve hafif rimel bazen.)
Ben de sizin gibiyim beyaz tenli ve soluk hep derler yorgun musun hasta mısın ben de makyaj yapmam ama göz kalemi eyeliner kullanmadan da çıkamam herkes kendine baksın önce
Ben de öğretmenim bu öğretmen milleti de öğretmenler odasında onu bunu dikizler durur gıcık oluyorum boşver canım sen kendini iyi hisset yere ne derlerse desinlerBen de beyaz tenliyim ama şu an bronzlastim epey. Bembeyazken kimse birşey demiyordu karardım herkes yorgun sanıyor. Tamam yorgunum da ama belli olmasın
Bir de sabahları yüzümde yastık izi oluyor bu ara o da çok gıcık bir duruma sebep oluyor. Geçene kadaarrr......
Merhaba hanımlar.
30 yaşına girmek üzereyim (acaba yaştan mi diye bu bilgiyi verdim) ve okuk başladığından beri öğretmen arkadaşlar hep ay canım çok yorgun görünüyorsun diyip duruyorlar. Evet biraz yogunlugum ve yorgunlugum oluyor. Geç yatıp erken kalkmak zorunda oluyorum. Ama yorgun görünmek istemiyorumbu durum artık sinirlerimi bozmaya basladi. Yine yorgun mu gorunecegim tedirginliği yaşıyorum.
Yok mu bunun bir çözümü
(Makyaj yapmıyorum hiç, kendime yakistirmiyorum pek de beceremiyorum zaten, cildimle ilgili bir sıkıntım da olmadigi için en fazla hafif dudak rengi ruj ve hafif rimel bazen.)
Aaaa hiç aklıma gelmedi. Uzun zamandır da vermemiştim kan. Çok sacim da dökülüyor bu aralar. Bir randevu alayım. Çok teşekkürlerKan değerlerinize baktırdınız mı? Demir eksikliği fiziksel yorgun görüntü yapar da.
Aaaa hiç aklıma gelmedi. Uzun zamandır da vermemiştim kan. Çok sacim da dökülüyor bu aralar. Bir randevu alayım. Çok teşekkürler
Birazcik makyaj durumu kurtabilir.Ben de beyaz tenliyim ama şu an bronzlastim epey. Bembeyazken kimse birşey demiyordu karardım herkes yorgun sanıyor. Tamam yorgunum da ama belli olmasın
Bir de sabahları yüzümde yastık izi oluyor bu ara o da çok gıcık bir duruma sebep oluyor. Geçene kadaarrr......
Bb krem ve alıpta sur canim birde eyliner cekMerhaba hanımlar.
Yok mu bunun bir çözümü
Makyaj candır hepımız makyajsız yorgun gorunupruz bende 29 yasındayım vallaha benden kucuklerde makyaj yapmayınca renksız gorunuoMerhaba hanımlar.
Yok mu bunun bir çözümü
Siz onu da söyleyin ya. Sonra sizi bulamam filan :)Aman ihmal etmeyin, sonra da haberleşelim muhakkak :) saç dökülmesi önemli bir gösterge Demir için. Eğer öyle ise birkaç beslenme tavsiyesi de vereceğim de :)
Merhaba, maalesef makyajsızken bunu ben de hemen her gün duyardım, çok üzerinize gelen olursa “yoo makyajsızım sadece” deyin geçin isterseniz, ama bıktırdılarsa artık hafif bir makyaj yapın, cidden daha enerjik görünüyor insan.Merhaba hanımlar.
Yok mu bunun bir çözümü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?