- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
- Konu Sahibi Bilemedimneolsunki
-
depresyon belirtileri gibiArkdaşlar öncelikle hayırlı kandiller.
Bendeki bu psikolojik bir sorun mu bilmiyorum ama normal olmadığını biliyorum inanın bu çok başıma bela olmaya başladı sürekli yougunum sürekli uykusuzum ya 19 saat uyuduğum günü biliyorum inanın hiç abartmıyorum ama hep yorgunum hep uykusuz evde hiç iş yapasım yok bir temizlik bir ev toplama desen yok bendeki bu hal ne çözemedim gitti.Aslında çok hiperaktif bir insanımdır içim içime sığmaz ama neden bu haldeyim bilmiyorum şu an başına gelen böyle durumda olan bir tanıdığı yakını olan var mı buna bir çözüm var mı hanımlar.
ayyy bende aynıyım malesef....hatta 1 sefer düştüm ama nasıl düştüğümü hatırlamıyorum..kafamı falan çarptım eşim kaldırdı yerden..bir kerede kalktım alarmı kapattım sonra elim ayağım zangır zangır titredi zor attım kendimi yatağa..3-5 sn sürüyor..3. olsursa sanırım doktora gidicam.
Tiroitlerini olctur calismiyo olabilir..Arkdaşlar öncelikle hayırlı kandiller.
Bendeki bu psikolojik bir sorun mu bilmiyorum ama normal olmadığını biliyorum inanın bu çok başıma bela olmaya başladı sürekli yougunum sürekli uykusuzum ya 19 saat uyuduğum günü biliyorum inanın hiç abartmıyorum ama hep yorgunum hep uykusuz evde hiç iş yapasım yok bir temizlik bir ev toplama desen yok bendeki bu hal ne çözemedim gitti.Aslında çok hiperaktif bir insanımdır içim içime sığmaz ama neden bu haldeyim bilmiyorum şu an başına gelen böyle durumda olan bir tanıdığı yakını olan var mı buna bir çözüm var mı hanımlar.
Bende öyleyim. Millet sabahın köründe kalkar evini işini yapar ben öğleye doğru kalkıyorum akşama kadar oyalaniyorum bende kurtulmak istiyorum
Maalesef bende öyleyim erken dahi kalksam bos bos oturuyorum canım hicbirsey yapmak istemiyorAynı ben ya.
Millet sabah 9da vın vın elektrik supurgesi çalıstırıyor
Ben 3te anca ev supuruyorum
aynen ya ne zaman uykudan kalksam başım ağrımaya başlıyorBende aynı öyleyim, sürekli yorgun sürekli uykusuz. Hatta yorumu şöyle sonlandırayım; bunca yıldır yaşıyorum henüz uykumu alabilmiş değilim :))
sürekli evdeyim canımBendede var sürekli halsizlik var.Ve evde olduğum zamanlarda daha çok.İnsan boş durdukça ve çok uyudukça daha da artıyor yorgunluğu.Çalışıyor musun ,sürekli evdemisin ?
bu hastalığı ilk defa duydum bir görüneyim canım sağolBende öyleydim doktora gittim hormonlarla ilgili bir sorunum varmış hashimoto hastasıymışım.,Sende bir doktora görün
bundan kurtulmanın bir yolu ar mıdır ki evet bende millete çok özeniyorum ya her işini yetiştiriyorlar ben bir iş yapacağım diye canım çıkıyorBende öyleyim. Millet sabahın köründe kalkar evini işini yapar ben öğleye doğru kalkıyorum akşama kadar oyalaniyorum bende kurtulmak istiyorum
beslenmem çok düzensiz kilom falan da az benim yaaaKilo durumu da etkiliyor ben çok zayıfım sürekli halsizlik var daha dün tahlil yaptırdım hormonlarım normal çıktı herhangi bir sorunum yok.Beslenme de çok etkiliyor.
bir adım atabilsem o dışarıya :)birçok insan sanırım aynı durumda.özellikle işi bıraktım bırakalı bu durumum daha bir artış gösterdi.ben kendimce şöyle bir çözüm buldum.birkaç gün içinde uygulamayı düşünüyorum.sabahları 1 saat yürüyüşe çıkacağım.dışarı çıktığım günler hareket edince enerjim daha yükseliyor.evde miskin miskin oturdukca daha yorgun ve hayattan zevk almaz hale geliyorum.
sağol canmımKansizlik, demir eksikligi, depoda azalma. Bu tür seyler halsizlige sebep olur. Bi kan testi verin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?