Sürekli yüzümle uğraşıyorum?

Fotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum kendi görüntümü kabul edemiyorum dışarıda yürürken bile rahat rahat yürüyemiyorum.

Çok güzel olmak istiyorum bu düşüncenin altındaki nedenleri de az çok tahmin edebiliyorum ama engelleyemiyorum kendimi.
26 yaşındayım.

Zaten güzel olsam erkekler peşimde sıra olurdu.
Siz görüntünüzü kabul edebiliyor musunuz kendinizle nasıl barıştınız?

Bu soruyu açtığım için utanıyorum çok saçma fakat engel olamıyorum
Güzelliğin kesinlikle konuşma üslubunda, kendine güvenli duruşta, samimiyette, sergilediği tavırda, olaylara pozitif yaklaşma tutumunda bu özellikleri gördüğüm insan dünyanın en güzel insanı. Hee tabi temiz ve bakımlı olmak ayrı. Yüzünle uğraşma daha geniş düşün 🤗

Fotoğraf çekinmekten hep kaçınıyorum kendi görüntümü kabul edemiyorum dışarıda yürürken bile rahat rahat yürüyemiyorum.

Çok güzel olmak istiyorum bu düşüncenin altındaki nedenleri de az çok tahmin edebiliyorum ama engelleyemiyorum kendimi.
26 yaşındayım.

Allahın yarattıgı her kul cok guzeldır

Kendimle neden barışık olmayayım ki. İnsanlar önce kendıne baksın boşver ne demek yolda bunu dusunmekten yuruyememek. Sızden bir tane var ve siz kendinize lazımsınız bunu unutmayın. Kımse ıcın guzel olmak zorunda da degılsıniz. Sıkıntı her ne ise yuzunuzde yani sıvılce mı sıyah nokta mı iz mı leke mi onları bı dermatologtan destek alarak gecirebılırsınız. Bir arkadasım dermapen yaptırıyor mesela cok hos olmus yuzu ben tam arastırmadım bılemıyorum ama bu tarz seylerı arastırıp yaptırabilirsınız kendı ozguvenınız ıcın o da. Onun dısında gercekten bu duyguyu aşamadıgınızı hissederseniz psikolojik destek almanızı öneririm

Bunu mu takiyorsunuz? Artik insanlar parayla yeni yüz alıyor kendine. 😬

Bu arada yakin zamanda burnu kotu olup estetik olmamiş kimse kalmayacak gibi, erkekler arasinda bile oldukça yayginlaşmiş. Şuan bekar olsam burnu duzgun olan erkeklerden şüphelenip estetik oncesi fotograf gormek isterdim sevgilim olmadan once. 😂😂😂

"Anne hokka burun, baba hokka burun bu cocuk kime benzedi?" Sorulari icinde kalmamak adina. 😬

Yuzunuzle ugrasirken hayati kacirmayin eglenin,gülün,geçin..bi defa geldik dünyaya gülümseyin ve enerjinizi arttırın inanın kimse yüzünüzdeki kusurları görmeyecek

Ben güzel bir kadınım ama kimse peşimde kuyruk olmadı ne alaka yani?
Mesela ben hafif asimetri severim, kaşların farklılığı, dişlerin hafif çarpıklığı, burnun kemikli karakteristik olması gibi……bunlar kişiye has şeylerdir ve özel kılar bence. Karakter olarak nasıl kusursuz değilsek bu da bunun somut hali gibi gelir bana. Seksidir de ayrıca küçük defolar
Adriana lima, angelina jolie gibi çoğu insanın güzel bulduklarını ben hiç beğenmem
Çok çirkin bir yüze yada vücuda da sahip olabilirdim ki bence hiç hoş olmayan yerlerim hoş yerlerimden fazladır asla bununla mutsuz olmazdım olmadım da
En güzelini Yaradan tasarlar fikrindeyim, O ndan çirkin birşey gelmesi mümkün değil, demekki siz de çok güzelsiniz

O dediğin seviyede güzellik başa büyük bela , estetikle filan olacak iş de değil zaten ama hoşlanmadığın ufak tefek kusurlarını makyajla estetikle filan duzellttirebilirsin. Yaş ilerledikçe zaten pek bir anlamı kalmıyor doğal güzelliğin... 40 ın dan sonra da , kendine iyi bakan her kadın güzeldir bence...

Estetikten başka seceneginiz yok
O da riskli
Uzman doktora denk geleceksin maddiyatin olacak ağrısı sızısı.

Güzel kadın olmakla peşinde erkek sürüsü olması aynı anlama gelmiyor ve aralarında sebep sonuç ilişkisi kurulamaz. Hal ve tavır önemlidir. Flörtöz olmak burada önemli.

Ha ben adriana lima olmasam da çok güzelim bence, minnoşum, tatlıyım, sempatiğim, enerjik bir insanım, komiğim. Hiç öyle erkekler arkamda koşsun bir kız olmadım. Gelen sonradan geldi zaten.

Çocukken normal çocuk gibiydim olması gereken, taa o zamanlardan okula aşırı süslü gelen makyajlı kızlar vardı şimdiki z jenerasyonu kadar olmasa da. Noldu onlara, hepsi Şeyma subaşı olma hayalleriyle birilerine takıldılar, o zamanlar inekleyenler şimdi daha iyi durumda. Yani o zamanın güzellerinden çok daha güzelim şu an. Minyon bir tip olduğum için yüzüm geç oturdu olgunlaştı mesela.

Demem o ki hayatta ilk önce başka öncelik sıralamalarınız olsun. Güzellik evet yalan değil her kapıyı açıyor. Ama tek başına hiçbir şey ifade etmiyor, hem Zeki hem güzel hem akıllı olmak önemli. 😁😁

Mesela nerenizi begenmiyorsunuz? Valla benim de selülit ve bölgesel yağlanma, ayrıca göz torbalarım canımı sıkıyor bu ara . Buna şükür diyorum napiyim

Psikologdan yardım alabilirsiniz. Ben ergenlikte kendimi makyajsız çirkin bulurdum bakkala giderken bile üşenmez makyaj yapardım. Yaşım 27 olacak niye böyle oldu bilmiyorum ama bazen avm, sahile giderken bile makyaj yapmıyorum

Estetik yaptırdım :KK70: burnum gerçekten kötüydü ve hooop şu an tam istediğim gibi.
Kaşımı beğenmedim yaptırdım kirpiğimi falan da :KK70:
Bunlar için 1 yıllık maaşımı vermiştim ama olsun hxjdhd
Sonra vay efendim neden geçinemiyorum, neden benim iki evim yok 😂

güzellik görecelidir türkan şorayı güzel bulanlar var bence güzel değil , filiz akın ,hülya koçyiğit güzel bana göre :)

yani siz kendinizi güzel bulana kadar uğraşsanız size göre güzel görünen şey başkasına yine güzel görünmeyebilir?

kendisine güvenen ve kendisine neyin yakıştığını bilen herkesin güzel olduğunu düşünüyorum

isterse dünya güzeli seçilsin mıymıy ve pisse bana göre çirkindir

siz kafanızdaki güzellik algısını güncelleyin derim :)

26 yaşındayım.

Ne güzelim ne çirkin kendimden memnunum güzel olmam gerek düşüncesi yok çünkü genel olarak tatlı olduğumu söylerler mesela o bile hoşuma gider. Ben de yakışıklı istemem karşımdakinden çekici ya etkileyici bir konuşması davranışını isterim olay burada başlıyor zaten. Ben yüzümde leke gözeneklerimle uğraşıyorum sadece estetik anlamında hiç düşünmedim :D ki üst dudağım mesela hiç yoktur ince bi çizgi arkadaşlarım bile kanka ya senin de hiç yok dudağın azıcık şişirt der asdfg ama ben seviyorum böyle

Meditasyon yapın olumlama yapın ben güzelim ben her zaman seçilen kişiyim dünyanın en güzel kadınıyım diyin ve gerçekten öyleymişçesine yaşayın aynada ne görürseniz görün.
Eminim kendinize bakış açınız da görünüşünüz de erkeklerin size karşı tutumu da değişecek.
Her şey düşünceden doğar.Bu bahsettiklerim spiritüel şeyler değil.Gerçekten işe yarıyor.
Ama psikolojiniz çok kötü etkilendiyse onu düzeltmeye çalışın öncelikle

Back
X