İnşallah öyledir ama koşar adımlarla kaçmış onda. Süphelendim benBslki cok begenmistir , esine gosterecektir bana bundan al diye , valla aklima badka bisi gelmedi benim
Bslki cok begenmistir , esine gosterecektir bana bundan al diye , valla aklima badka bisi gelmedi benim
Burda şu anda motor araç çalmaları çok fazla oldu.Hatta kaynımın arabasını evin önünden çaldılar sınra para isteyio tekrar verdiler.Aynı mahallede oldu paniklemem ondanYani ne için çekmiş olabilir sizce çok saçma değil mi tepkiniz? O arabadan alacaktır, birilerine benim diyecektir ne olabilir en kötü. Anladım devir kötü endişeleniyoruz da bu kadar havadan nem de kapmamak lazım
Yani bilmem çalcak olsalar çalarlar zaten fotoğrafını çekip napcaklar? Bi süre farklı bi yere park edin isterseniz içiniz rahat ederBurda şu anda motor araç çalmaları çok fazla oldu.Hatta kaynımın arabasını evin önünden çaldılar sınra para isteyio tekrar verdiler.Aynı mahallede oldu paniklemem ondan
Yani şaşırdım süpheli davranması bir de dolandırıcılar türedi aklıma o geldi arabanın remini koyup kapora dolandırıcılıgı yapıyorlarmışBir insan araç fotosuyla ne gibi bir zarar verebilir size?
Suriyeli oldugu ne malum yahu
Burda bizden çok suriyeli var kadınlarımızın giyimi farkli.Çarşaf takanlar da yüzünü gizlemez herkez birbirini tanır.Ondan suriyeli oldugu kanaatine vardım.Suriyeli oldugu ne malum yahu
Dediğiniz ihtimal dahilinde. Ancak bu durumda yapabileceğiniz bir şey de yok gibi. Küçük eşya değil ki eve çıkarasınız. Araba mecburen dışarda kalacak. Kaskosu var mı? Bence kasko yaptırın. Tek önlem bu olabilir.Yani şaşırdım süpheli davranması bir de dolandırıcılar türedi aklıma o geldi arabanın remini koyup kapora dolandırıcılıgı yapıyorlarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?