Suriyeli bir kadın arabamının fotografını çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

su alem

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
2.061
2.184
658
Hanımlar merhaba sakin bir mahallede oturuyoruz ara sokata ,evimizin karşısında arabamız var.Az önce cocuklar balkonda iken tamamen siyah giyimli kadın ,yüzü kapalı üstelik gözlük de varmış ,Suriyeli diye tahmin ediyorum.arabanın yanına gelmiş elinde telefonla hem arka hem de yandan fotograf çekmiş.Çocuklar kosarak yanıma geldiginden hemen dışarı çıktım yola da baktık kadın yok olmuş.Ben de panikledim acaba neden dedim.Arabamız lüx değil daha taksitleri duruyor.Var mı başına böyle bir şey gelen.

Yani ne için çekmiş olabilir sizce çok saçma değil mi tepkiniz? O arabadan alacaktır, birilerine benim diyecektir ne olabilir en kötü. Anladım devir kötü endişeleniyoruz da bu kadar havadan nem de kapmamak lazım

Burda şu anda motor araç çalmaları çok fazla oldu.Hatta kaynımın arabasını evin önünden çaldılar sınra para isteyio tekrar verdiler.Aynı mahallede oldu paniklemem ondan

Burda şu anda motor araç çalmaları çok fazla oldu.Hatta kaynımın arabasını evin önünden çaldılar sınra para isteyio tekrar verdiler.Aynı mahallede oldu paniklemem ondan
Yani bilmem çalcak olsalar çalarlar zaten fotoğrafını çekip napcaklar? Bi süre farklı bi yere park edin isterseniz içiniz rahat eder

Ben tedirginliğinizi anlıyorum. Belki benim diye hava atmak için çekti belki beğendi bilemeyiz, siz eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın, bir süre başka yere park edin. Ben sizin yerinizde olsam kapalı oto parkta bırakırım, öyle 2 sokak aşağı, 3 sokak yukarı park etmem.

Yani şaşırdım süpheli davranması bir de dolandırıcılar türedi aklıma o geldi arabanın remini koyup kapora dolandırıcılıgı yapıyorlarmış
Dediğiniz ihtimal dahilinde. Ancak bu durumda yapabileceğiniz bir şey de yok gibi. Küçük eşya değil ki eve çıkarasınız. Araba mecburen dışarda kalacak. Kaskosu var mı? Bence kasko yaptırın. Tek önlem bu olabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…