Suriyeli bir kadın arabamının fotografını çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Malesef yok tesekkürler

aklima ikinci arabamizi aldigimiz zaman geldi,
hani pek pahali bir sey degildi ama bizim butcemize gore degerliydi,
o kadar para say bir de git kapinin onune birak, olacak is mi allasen, kasaya falan koymali bunu demistim

simdi okudum kaskonuz da yokmus, buluttan nem kapmaniz cok normal.

Biz Mersin de otururken aynen böyle bi vaka yaşamıştık. Meğer tekerleklere çaput sıkıltırmışlar. Sitede 2 tane arabayı gece kundaklamışlardı. Polis gelmese sıra bizim arabalaragelecekmiş Allah korumuştu cidden. Benzinli çaputlar tıkılıydı jantlarına

Konu sahibi arabayı bi inceleyin

Aracınızı kaldırıma vs. park ettiyseniz şikayet etmek amaçlı çekmiş de olabilir. bilginize

katılıyorum böyle bir devirde kaskosuz gezilir mi bela geliyorum diyor resmen

Suriyeli duyarcılarının işleri bittiyse konu sahibine endişesi konusunda yardımcı olalım. Aynı marka ve model arabaya sizin plakanızın sahtesinden takılabilir. İnsan yabancı birinin arabasının fotoğrafını iki cepheden çekmez durup dururken. Arabanın aynısından isteyecek olsa ehliyeti olduğuna göre okuma yazması da vardır herhalde markasını modelini okuyabilir. Bence ilçe karakolunuza ne olur ne olmaz bildirin en azından tutanak tutarlarsa yarın öbür gün bildirmiştim dersiniz. Fotoğrafı çekenin kim olduğunu bilmiyorsunuz kamera görüntüsüne ulaşsanız bile değil yüzü gözü bile. Risk almayın bence.

Kazaya karışmış başka arabaya benzettiği için çekmiş olabilir belki internette satışa koyacak senin arabanı birini dolandıracak git şikayette bulun

Son düzenleme:
Kadin oldugunu nerden anlamislar veya anladiniz? Yuzu kapali gözünde gözlük varmis ya hani. Belki erkektir, ben carsafa karşı degilim ama o şekilde olanlardan korkuyorum belki erkektir vs diye. Ki boyle giyimli erkek hırsız yakalanmisti. Belkide kontrol ediyordur çalacağı arabayı

Ya hanfendi asil sizin tepkiniz sacma. Haberlere bile cikti,carsaf giymis yuzu gozu görünmeyen 2 erkek hirsizlik yapti diye. Kadin kiliginda yer teftis ediyordur, gözlem yapiyordur. Kimse kimsenin malini arkali önlü cekemez. Yaninda pozverip selfie çekse dediginizi anlicam ama diger türlüsü sacma ve kusku duyulacak cinsten..

Belki o cektigi resmi is bilene gosterip,falanca yerde falanca sokakta boyle bir araba var diye basina bir is gelmesinde yardimci olacak. Yuzu gozu görünmüyor insan korkar şüpheye düşer.

Aynen katılıyorum Bi müddet başka yere park edin Hem boylece içiniz de rahat olur Şuan şu yüzden çekmiştir diye tahmin yürütemiycem Çünkü aklım almıyor bi insan neden başkasının arabasını çekip kaybolur Gerçekten enteresan

Ay inceleyim ben hidrolik direksiyon eşim kilitli diyor.Ama yine de tedirginim

Arkadaşlar arabamız albea marka.Eşim para biriktiremiyoz diye aldı ayrıca hastane uzakta yarım saat sürüyor küçük çocuklarım var.Kasgo olayını o sebepten yapamadık.En kısa zamanda insallah eşim asgari ücretten biraz yüksek maaş alıyor.Kiradayız en cüzi kira benim evim tanıdık oldugu için başka yere taşınmma zor.Ayrıca okula yakın.Kaynımın arabası sajin markaydı sürükleyerek götürmüşler.Sanırım başka yere park edecegiz.Teşekkürler yardımlarınız için.Konu kilitlenebilir Mune

Bence bir süre otoparka parkedin kasko da yok diyorsunuz.Koşarak uzaklaştıysa iyi niyetli düşünemezdim bende.

Valla devir kimseye guvenmeme devri.
Sokakta biri gidip benim arabami dort bir taraftan cekicek ve ben cok begenmistir ondandir ya dicem.Arabanin modelini merak eden arkasini ceker markasi orda yaziyor.Bunu normal gorenler kadar rahat degilim ben kusura bakmayin.Insanin aklina binbir turlu sey geliyor.Valla varsa garaji olan guvenlikli bir yer bir sure oraya koyun arabanizi.

Nesi bu kadar enteresan geldi bazı insanlara anlamadım.
Gayet de çalmak ya da birine ''şurada şöyle bir araç var gece bir gidelim'' demek için çekmiş olabilir.Şahsen ben yolda beğendiğim araçların fotoğraflarını çekmiyorum,çeken adama da tuhaf bakarım,elinin altında internetsiz telefon olan yok,aç bak işte internetten.Böyle çalacakları araçları birkaç gün önce gözlemleyen çok hırsız var,hepsinin aklına vahiy inmiyor o anda,birkaç gün gözlemliyorlar araç nerede nasıl duruyor diye,hep aynı noktadaysa anlaşıp bir gecede götürüyorlar işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…