Malesef yok tesekkürlerDediğiniz ihtimal dahilinde. Ancak bu durumda yapabileceğiniz bir şey de yok gibi. Küçük eşya değil ki eve çıkarasınız. Araba mecburen dışarda kalacak. Kaskosu var mı? Bence kasko yaptırın. Tek önlem bu olabilir.
Malesef yok tesekkürler
Yani ne için çekmiş olabilir sizce çok saçma değil mi tepkiniz? O arabadan alacaktır, birilerine benim diyecektir ne olabilir en kötü. Anladım devir kötü endişeleniyoruz da bu kadar havadan nem de kapmamak lazım
Hanımlar merhaba sakin bir mahallede oturuyoruz ara sokata ,evimizin karşısında arabamız var.Az önce cocuklar balkonda iken tamamen siyah giyimli kadın ,yüzü kapalı üstelik gözlük de varmış ,Suriyeli diye tahmin ediyorum.arabanın yanına gelmiş elinde telefonla hem arka hem de yandan fotograf çekmiş.Çocuklar kosarak yanıma geldiginden hemen dışarı çıktım yola da baktık kadın yok olmuş.Ben de panikledim acaba neden dedim.Arabamız lüx değil daha taksitleri duruyor.Var mı başına böyle bir şey gelen.
katılıyorum böyle bir devirde kaskosuz gezilir mi bela geliyorum diyor resmenKaskonuz olmadan huzursuz olmuyor musunuz? Hem de akrabalarınızın arabası çalınmışken, mahallenizde hırsızlıklar olurken.
Bence hem kasko yaptırın, hem de mümkünse daha az olaylı, daha güvenilir bir muhite taşının.
Ya hanfendi asil sizin tepkiniz sacma. Haberlere bile cikti,carsaf giymis yuzu gozu görünmeyen 2 erkek hirsizlik yapti diye. Kadin kiliginda yer teftis ediyordur, gözlem yapiyordur. Kimse kimsenin malini arkali önlü cekemez. Yaninda pozverip selfie çekse dediginizi anlicam ama diger türlüsü sacma ve kusku duyulacak cinsten..Yani ne için çekmiş olabilir sizce çok saçma değil mi tepkiniz? O arabadan alacaktır, birilerine benim diyecektir ne olabilir en kötü. Anladım devir kötü endişeleniyoruz da bu kadar havadan nem de kapmamak lazım
Aynen katılıyorum Bi müddet başka yere park edin Hem boylece içiniz de rahat olur Şuan şu yüzden çekmiştir diye tahmin yürütemiycem Çünkü aklım almıyor bi insan neden başkasının arabasını çekip kaybolur Gerçekten enteresanBen tedirginliğinizi anlıyorum. Belki benim diye hava atmak için çekti belki beğendi bilemeyiz, siz eşeğinizi sağlam kazığa bağlayın, bir süre başka yere park edin. Ben sizin yerinizde olsam kapalı oto parkta bırakırım, öyle 2 sokak aşağı, 3 sokak yukarı park etmem.
Bslki cok begenmistir , esine gosterecektir bana bundan al diye , valla aklima badka bisi gelmedi benim
Ay inceleyim ben hidrolik direksiyon eşim kilitli diyor.Ama yine de tedirginimBiz Mersin de otururken aynen böyle bi vaka yaşamıştık. Meğer tekerleklere çaput sıkıltırmışlar. Sitede 2 tane arabayı gece kundaklamışlardı. Polis gelmese sıra bizim arabalaragelecekmiş Allah korumuştu cidden. Benzinli çaputlar tıkılıydı jantlarına
Konu sahibi arabayı bi inceleyin
Emin aklıma da direkt bu geldi hep aynı yere mi park edersiniz acaba günlerce durduğu olur mu ordaçalınacak olabilir belirlemiştir aracı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?