Arkadaşınız aldı mi kucağa çocuğu ? Fotoğraf çektirdi mi ?
Keşke hemen uzaklaşsaydiniz veya tehditvari konuşsaydınız. Hiç güven olmaz.
Ayrıca kadın kendisine kuma arıyor ve arkadaşınızı beğenmiş olabilir
Ay tövbe böyle bişey var mı kültürlerinde ben şokAyrıca kadın kendisine kuma arıyor ve arkadaşınızı beğenmiş olabilir
Şaka gibi, ne düşündüler acaba?
Ay tövbe böyle bişey var mı kültürlerinde ben şok
Suriyelilerde var mı bilmiyorum ama Afrika yerlileri arasında çok yaygın. Hatta ben seni çok sevdim gel benim kumam ol çok iyi anlaşırız diye teklif edenler dahi oluyormuş.Ay tövbe böyle bişey var mı kültürlerinde ben şok
Muhtemelen arkadaşınızı beğendi.Hayir almadi telefonla gelince cocukla onlarin resmini cekmemizi isteyecek sandik hemen esyalarimizi aldik elimize gercekren cok rahatsiz olduk ya ırkcılık yapmak istemiyorum ama kendi memleketimde hic bir insan gormedim boyle sacma bi hareket
Ay tansiyonum düştüSuriyelilerde var mı bilmiyorum ama Afrika yerlileri arasında çok yaygın. Hatta ben seni çok sevdim gel benim kumam ol çok iyi anlaşırız diye teklif edenler dahi oluyormuş.
Suriyelilerde var mı bilmiyorum ama Afrika yerlileri arasında çok yaygın. Hatta ben seni çok sevdim gel benim kumam ol çok iyi anlaşırız diye teklif edenler dahi oluyormuş.
Muhtemelen arkadaşınızı beğendi.
Arkadaşınız çok mu beyaz tenli.
Dil kursunda ugandali bir hocam vardı. Ailesindeki bütün etkenlerin 4 eşi varmış. Ama artık hiç bir kadın kabul etmiyor dedi.Ay tansiyonum düştü
Suriyeliler esmer oldukları için beyaz tenli kişiler daha çok dikkatini çeker. O yüzden düşünmüş olabilir. Tabi bunların hepsi benim teorim :)Arkadasim simsiyah sacli beyaz tenli cok guzel ve dikkat cekici bi kiz kucumsemek icin demiyorum kesinlikle yanlis anlasilmasin ama o kadin nasi dusunur kuma olsun diye hala aklim almiyo ya
Simdi buraya cok seyler yazarimda gerek yok. Bu isin tadi coktan kacti, Allah iyi gunler gostersin
Benimde kafama sokakta oynayan cocuk top atti. Utanmiyomusun diye bagirinca ben oynuyorum sen utan sen ayip dedi arkadan sulalesi gelir diye korktum kactim. Bir taneside 5 dk boyunca pesimden gelip para istedi. Utanmiyomusun dilenmeye bari calisin pesimden gelme polisi cagiricam diye bagirdim kosa kosa kacti gitti.bunlari yasayan tek deilsiniz. Muhtemelen kocasi icin foto istedi. Sakin izin vermeyin.
Simdi buraya cok seyler yazarimda gerek yok. Bu isin tadi coktan kacti, Allah iyi gunler gostersin
Benimde kafama sokakta oynayan cocuk top atti. Utanmiyomusun diye bagirinca ben oynuyorum sen utan sen ayip dedi arkadan sulalesi gelir diye korktum kactim. Bir taneside 5 dk boyunca pesimden gelip para istedi. Utanmiyomusun dilenmeye bari calisin pesimden gelme polisi cagiricam diye bagirdim kosa kosa kacti gitti.bunlari yasayan tek deilsiniz. Muhtemelen kocasi icin foto istedi. Sakin izin vermeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?