Suriyelilermiş

Az önce haberlerde alman polisinin Türk vatandaşı yere yatırıp dövmekle yetinmeyip, elini kolunu tutarak köpeği ısırması için üzerine saldığını izledim. O kadar soğukkanlı yaptılar ki bu hareketleri, benim kanım dondu izlerken. Bunlar da Alman işte. Mülteci ya da Arap değiller. Savaş ortamında bulunup şiddete meyilli hale de gelmediler. Vahşi ve acımasızlar.

Şiddetin, merhametsizliğin dini ırkı yok ne yazık ki. Suriye'lileri birçok konuda eleştirebiliriz. Ben de yapıyorum fazlasıyla. Lakin bu konuda yapılacak tek yorum, bu vicdansızlığı yapanın insafsız bir canavar olduğu. İnsan bile demeye utanırım, bana ne ırkından.

Yalan haber oldugunu okudum. Hatta bazıları video ile yayıyormus bu haberi. Ama o video da Ürdün'deki aylar öncesinde yasanan bir olaya aitmis.

Kesin bilgilere sahip olmadan böyle, belirli bir kesimi hedef gösterecek işler yapmasanız güzel olur. İçinizdeki nefreti dışa vurmak için bu kadar hevesli olmasanız keske.

@Mune hanım buyurmaz mısınız

O kişi bir köpeğin kolunu bacağını kopardıysa az bile yapmışlar...

onlarda bizi istemiyorlar memleketlerinde.

Şiddetin ırkı yoktur.
Suriyeli diye tü kaka denecek..niye çünkü Suriyeli yaftalamak çok kolay.
Geçen aylarda bilmem nerde askerlik yapan bir insan kilikli canavar o zavallı kediyi komalık edene kadar tekmelemisti yanında ki insan musvetteleri de mal gibi izlemişti o da Türkiyeliydi.. taksinin altına tekmeleyerek atılan kedicik.. pislik her yerde pislik... Allah'im cezalarını verecek inşaallah..

Kepçe her uzvu farklı boyutlarda ayırıp vücuda hiiiç dokunmadan ,ezmeden kesecek!en hareketli döneminde köpek yavrusu da öylece irkilmeden o sese uyuyacak hayatın olağan akışına aykırı! Sanırım öyledir deniyor ertesi günü hooop bir gariban günah keçisi kim neye inanmak istiyorsa ona inanıyor ,inandırılıyor .

Sanki bizim Türkler cok merhametli.. Suriyelilere bazı konularda bende kızıyorum.. Fakat yine Sakarya'da 9 aylık hamile Suriyeli bir kadına acımasızca işkence yapıp kafasını ezerek öldürenlerde 2 tane karaktersiz Türk'tü..
Cani heryerde cani işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…