Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ciddimi iş makinesi şoförü boşuna mı tutuklandı şimdiBan yiyeceğim, biliyorum ama söylemesem olmaz. Kucak açtığımız o mülteciler çıktı zavallı köpeğin kolunu bacağını kuyruğunu kesenler...
Bir haberin doğruluğunu teyit etmeden provoke etmeyin. Resmen mutlusun suriyeliler diye mide bulandırıcı. O görüntüler daha önce ürdünde çekildi. İltihaplı salyanızı ırkçılığınızı başka yöne akıtın. Hem suriyelilerse vahşet daha mı vahşet oluyor? Türk olsalar daha mı hafif olacaktı? Bıktık sapla samanı karıştıranlardan.Ban yiyeceğim, biliyorum ama söylemesem olmaz. Kucak açtığımız o mülteciler çıktı zavallı köpeğin kolunu bacağını kuyruğunu kesenler...
Bu olunca herşeyi onlar mı yapmış oluyo.komik olmayın lütfen
Ben de onu diyorum zatenkepçe operatörü kepçeyi kullanan insan demek değil mi? kepçeyle değil iddiaya göre insan denemeyecek şahıs elleriyle yapmış zaten maalesef![]()
Ban yiyeceğim, biliyorum ama söylemesem olmaz. Kucak açtığımız o mülteciler çıktı zavallı köpeğin kolunu bacağını kuyruğunu kesenler...
Üstünü örtmek için kepçe operatörünü tutuklamaları peki?
Oy zamanı geçene kadar suriyeli olanlara birşey olmaz.