Suriyeliseverler

Ne de olsa banı yedim sayenizde, alasını sallarım.
Korkudan değil, bilinçli çıkmadım.
Peki sen ne yaptın?
Vatan millet sakaryayı geç, insan olarak ülken için ne yaptık bugüne kadar?
Ya da iyi bir insan olmak için?
Gücün Suriyeli ye yetiyor değil mi?
Gelen avrupalı olsaydı hani şu kaçmayı hayal ettiğin ya çoktan kaçtığın?
Bırak Allah aşkına, ne istiyorsun sabi sübyandan?
Git o avrupaya da gör suriyeli olmak ne demek.
Daha aksanın bozuk diye, senle konuşmayanı bir gör, belki de gördün de nefretin bundan, bilemem.
Daha yürümeyi yeni öğrenmişsin bana burada siyaset particilik oynuyorsun, sokakta gördüğünde yolunu değiştirecek kadar ödleksin, ama defol git savş diyecek kadar yürekli.
Söylesene hangisisin?
Sen önce büyü, iyi bir insan, sonra vatanına milletine hayırlı bir vatandaş ol, sonra konuşalım canım olur mu?
Malum bebek var uyanıyor gece, artık yeter çocuk eylediğim de değil mi?

Bursa’da bir kıraathaneye baskın yaptıkları iddia edilen bir grup Suriyeli ile vatandaşlar arasında kavga çıktı. Suriyelilerin pala ile saldırdığı olayda yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılırken, mahalle sakinleri toplanarak olayı protesto etti.
kaynak mynet

Araplardan hiçbir zaman dost olmamıştır kimseye.

Peki Türkün Türk’e yaptığı zulümlere, tacizlere, tecavüzlere, hırsızlıklara ne diyorsunuz? Bizden dost olmuş mu?

Bazılarınızı anlamıyorum, ciddiyim anlamıyorum, bir ırkı milleti sevmiyor olabilirsiniz, kişisel düşüncenizdir saygı duyarım, o da sizin görüşünüzdür ama burada bile bile ırkçılık yapıyorsunuz, özellikle yapıyorsunuz üstelik.

Bir ırk, bir etnik köken, bir inançla ilgili öfkenizi kendi çevrenizle dilediğiniz kadar konuşabilirsiniz ama bu sitede bunu yapamazsınız.

Bir sürü topikte defalarca yazmak zorunda kalsam bile, size bu sitede uymanız gereken kuralları hatırlatacağım, gerekirse bin defa, milyon defa.

Bunlar bu topiği ilgilendiren kurallar :

• Forumumuz kendine özgü kuralları olan, sınırsız özgürlük vaat etmeyen, akla her gelenin söylenmesinin ve isteyenin dilediği gibi davranmasının söz konusu olmadığı bir ortamdır. Üyeler buraya kendi özgür iradeleriyle geldiklerine göre forum kurallarına uymak durumundadırlar. O yüzden bu çerçeve dahilinde hareket etmeyi kabul eden üyelerimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz. Aksini düşünenlere de elimizden yolunuz açık olsun demekten başka bir şey gelmemektedir. Forumumuz belirlenmiş olan kurallara uymayı reddeden kullanıcılara hizmet vermek zorunda değildir.

• Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır.
Bu da yasa:

Madde 216 - (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) Halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Son düzenleme:

Bu üyelik iptal edilmiştir. İtirazını yetkililere yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…