Sürpriz gebelik

bu duruma bende düştüm eşim Bağkurlu güya Bağkur olmasa bile hani gebelik sıgortamız var ama bi gittim 300 tl ücret istendi sonra gittim 45 tl alıyorlar simdi de bu süreçte detaylı ultrasona gittim devlet hastanesi 7 bin , özel klinik 6 bin istedi şaka gibiydi üstelik özel pahalı die devlete randevu almıştım

İnanır mısınız artık bunlar yüzünden cebimizde para olmadan evden çıkmaya korkuyoruz . Cidden param olmasaydı hesabım boş olsaydı bile arar orda ayarlardım araç olmasa … ama sorun şu ki hesaba para gelse bile , hesap kartından ödeme almadı kabul etmiyor kredi kartı istiyor sistem kredi kartı olmayan insanlar Napacak o an ?
31. Hafta ikiz gebeyim nefesım kendıme yetmıyor havalar baskın sıcak iki aktarmalı yolculuk yaparak nüfusa gidip tekrar iki aktarmalı dönüş yapmış olsaydım yollarda bayılırdım herhalde üstelikte başka zaman tekrar gitmek zorunda kalıcaktım

Yani bi de hazırlıksız da olabilirdin. Ne kadar ödedim bilmiyorum ama altı üstü raporu onaylatıcam diyip kimliğini alıp çıkmışta olabilirdin. Belki hesabında para yok yani herkes her zaman müsait olmayabilir aniden bi ödeme yapmak için. Ne bileyim her türlü şey olabilirdi. Pat diye olması çok saçma ya da böyle şeyler için bilgilendirme falan da yapmıyorlar ya insan bakakalıyor. Ben de bu senenin başında bi 1000 lira kazıklandım devletten eşim bağkurlu sigorta aktif değilse 7 TL ödeme yapıyoruz muayene için. Yıl sonuna doğru daha 3 ay önceden beni veznede uyarmaya başladılar sgklılar gibi ödeme alınacak diye. Muayeneye 300 TL kan tahlili röntgen vs hepsine ayrı ödeme aynı özel gibi diye. Bende kabullendi gittim ocakta o gün 2 farklı doktora gittim, kan tahlili röntgen verdim. 1000 lira verip çıktım. 1 ay sonra kontrole gittim benden 7 tlcik aldılar. Geri çekmişler kararı enayi gibi hissettim kendimi gel de kızma. Şimdi kürtajı devlette yapmayınca dediğim gibi özeller de fırlayacak fiyatlar. Bana hala mantıksız geliyor reddedecek ol
AdChoices
ADVERTISING​
Yani misal ben. Kredi kartından patladığım için ödediğim gibi hepsini kapattırdım eşimin 1 tane var sadece o da dolu evde duruyo ödeyip duruyoruz boş nerden bulayım ben kredi kartı yani saçmalık. 31 hafta ikiz bu saatten sonra her an doğum olacak gibi hazırlıklı olmak zorundasın bu tip şeyler çok düz yani yardımcı olan bi sistem yok. Ne doğru ki sanki eleştirdiğimiz şey doğru olsun bende çok başında hamileyim şu an Ekim'de devlette etrafımda kimse olamadı düşük için yattığımda eşimi bile göremedik işi yüzünden ziyaret saati çok sıkıntı oldu. Oğlumun doğumunda özeldeydim yoğunbakımda kaldığında bile ağlamamı durduramıyorum sakinleşemiyorum diye göstermişlerdi bana bebeğimi devlette yaparlar mı? Asla. Şimdi yine özelde doğum yapmak istiyorum ama 3 sene önce 10 binle kapattığım toplam 10 günlük sürecten şimdi heralde 150-200 bin harcamadan çıkamam gibi görünüyor. Çok kötü gerçekten

Aynen öyle bide dışlanıyorum gittiğim hastaneler de riskli gebelik bölümü yok gelme buraya die özele gidiyorum uzman 80 profosor 105 bin doğum parası istiyor bide şu olay var ikiz mi aaaa o zaman muayene ücreti bile ikiye katlanıyor

Sanki aynı rahme bakmıyorlar dimi çok saçma

randevu alıp devlet hastanesine gittim ama kesinlikle almıyorlarmış. Başka bir ilde özel klinikte de almıyorlarmış. Kaç doktor aradım ama isteğe bağlı kürtaj yapmıyorlarmış. O kadar üzgünüm ve ne yapacağımı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…