Sürpriz gebelik

delalee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2022
33
11
38
merhaba arkadaşlar iki bebeğim var ve sürpriz bir şekilde yine hamileyim. Yaşım 43 ve bebeği ne maddi ne manevi olarak yetemem,mümkün değil. Sorum;
devlet hastanesi var benim bulunduğum ilde gidersem kürtaj yapılır mı hemen?

10 haftaya kadar anne babanın imzasıyla gebelik sonlandırılabiliyor. Hangi hastane olduğu önemli değil bu sizin yasal hakkınız. Kadın doğum uzmanına gidip gebeliği istemediğinizi söyleyin.

Haklısınız ama sanırım panik hali Google aklıma bile gelmedi.

Bana müstahak aslında. Kadınlara hep kızardım istemeyince hamile kalınmaz diye amma oluyormuş.eşim korunuyor prezervatif kullanıyor ve çok dikkatliydik güya

Geri çekilme ile asla riske atmadık kendimizi
ama bunu yaşamam lazımmış

Devlet hastanesinde yapılıyor evet , 10 haftalığa kadar . Kalp atışları başlamadan yapın lütfen çok küçükken .

ben 40 yaşıma kadar Allah’a her duamda dedim ki Allahım evlilik kederimde varsa boz .
Hayırlı hayırsız istemiyorum dedim ve 40 da evlendim iki çocuk yaptım yani potansiyelimin çok ötesinde oldu. Yani bu doğuracağım bebeğe haksızlık olur. Kınadıklarımı yaşıyorum olay sadece bu.

madem istemiyorsanız lütfen tüplerinizi bir an evvel baglatın o cana yazık

10 haftaya kadar anne babanın imzasıyla gebelik sonlandırılabiliyor. Hangi hastane olduğu önemli değil bu sizin yasal hakkınız. Kadın doğum uzmanına gidip gebeliği istemediğinizi söyleyin.
Her doktor yapmıyor maalesef. Ben sağlıklı gebeliği sonlandıramam diyen doktorlar biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…