Evlisiniz ve 2 evladınız var. Yetemmktn korkark lütfen bunu bir daha düşünün Rabbim size o yaşta nasip etmişse 3uz gibi büyütün.merhaba arkadaşlar iki bebeğim var ve sürpriz bir şekilde yine hamileyim. Yaşım 43 ve bebeği ne maddi ne manevi olarak yetemem,mümkün değil. Sorum;
devlet hastanesi var benim bulunduğum ilde gidersem kürtaj yapılır mı hemen?
ChatGpt ye sordum doktor kişisel ya da vicdani sebeplerle reddedebilirmiş kürtajı.Bunu yapan doktor hastanın haklarını ihlal etmiş oluyor. Sonuçta bu doktorun insiyatifiyle ilgili değil hasta isterse doktor yapmakla yükümlü
40 ta evlendinizben 40 yaşıma kadar Allah’a her duamda dedim ki Allahım evlilik kederimde varsa boz .
Hayırlı hayırsız istemiyorum dedim ve 40 da evlendim iki çocuk yaptım yani potansiyelimin çok ötesinde oldu. Yani bu doğuracağım bebeğe haksızlık olur. Kınadıklarımı yaşıyorum olay sadece bu.
40 ta evlendiniz
41 doğurdunuz
42 doğurdunuz
43 yine hamilesiniz
yani acaba kontrol yönteminde bir hatanız olabilir mi? gebe-lohusa olmadığınız her ilişkide gebe kalmış gibisiniz.
40 yaşına kadar düzenli cinsel hayatınız vardıysa ve aynı korunma yöntemi ile gebe kalmıyorduysanız belki eşiniz biş
Haklısınız.madem istemiyorsanız lütfen tüplerinizi bir an evvel baglatın o cana yazık
Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.Senin aldırmak istediğin bebeği ben 14 yıldır bekliyorummerhaba arkadaşlar iki bebeğim var ve sürpriz bir şekilde yine hamileyim. Yaşım 43 ve bebeği ne maddi ne manevi olarak yetemem,mümkün değil. Sorum;
devlet hastanesi var benim bulunduğum ilde gidersem kürtaj yapılır mı hemen?
Bunu yapan doktor hastanın haklarını ihlal etmiş oluyor. Sonuçta bu doktorun insiyatifiyle ilgili değil hasta isterse doktor yapmakla yükümlü
Bu durumda en yakın ilden özel doktor bulacağız mecburenHer doktor yapmıyor maalesef. Ben sağlıklı gebeliği sonlandıramam diyen doktorlar biliyorum
Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.Senin aldırmak istediğin bebeği ben 14 yıldır bekliyorumher zorluğun b
Emin ol hiç bir rahatlığı olmayacak benim için ve çocuklarım için.Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.Senin aldırmak istediğin bebeği ben 14 yıldır bekliyorumher zorluğun bir rahatlığı olur
40 a kadar rahat yaşamışsınız, iki üç sene daha sıkın dişinizi,sonrası yine kolay.Kıymayın derim ben, her bebek bir mucize.Emin ol hiç bir rahatlığı olmayacak benim için ve çocuklarım için.
çocuk büyütmek çok zor ve maalesef kimse yardımcı olmuyor siz yalnızsınız. Benim tek hatam istemediğimde net olmama rağmen tüplerimi bağlatma kosunda geç kalmam. Umarım en kısa zamanda Allah size de nasip eder.
Eski bir üye olduğuna yemin edebilirim ama ıspatlayamamBunu Google dan çok rahat öğrenebilirsiniz
Evet belli bir süreye kadar anne baba rızası alınarak yapılıyor diyor da
Kadınlar kulübü için kaotik bir konu
Bu konu çok baş götürmüştür
Kesin mi bu bilgi?Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.
Ben değil diye biliyorumKesin mi bu bilgi?
Böyle birşey mümkün değilHer doktor yapmıyor maalesef. Ben sağlıklı gebeliği sonlandıramam diyen doktorlar biliyorum
Nasıl ya nerden çıktı bu?Galiba yanlış hatırlamıyorsam artık hastaneler keyfi kürtaj kabul etmiyor. Kliniklerle görüşmeniz lazım
Böyle birşey mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?