Sürpriz gebelik

Evlisiniz ve 2 evladınız var. Yetemmktn korkark lütfen bunu bir daha düşünün Rabbim size o yaşta nasip etmişse 3uz gibi büyütün.
Mutlaka zorluğu vardır ama hep küçük kalmaycklar aklnz hep onda kalack bir ömür. Lütfen Allah dua edip yakinlarinzdan destek isteyin.

Bunu yapan doktor hastanın haklarını ihlal etmiş oluyor. Sonuçta bu doktorun insiyatifiyle ilgili değil hasta isterse doktor yapmakla yükümlü
ChatGpt ye sordum doktor kişisel ya da vicdani sebeplerle reddedebilirmiş kürtajı.

40 ta evlendiniz
41 doğurdunuz
42 doğurdunuz
43 yine hamilesiniz

yani acaba kontrol yönteminde bir hatanız olabilir mi? gebe-lohusa olmadığınız her ilişkide gebe kalmış gibisiniz.

40 yaşına kadar düzenli cinsel hayatınız vardıysa ve aynı korunma yöntemi ile gebe kalmıyorduysanız belki eşiniz bişeyi yanlış yapıyordur?

ikisi isteyerek oldu korunmadık ama bunda net ve kararlıydık olmaması konusunda, korunma yöntemi prezervatif ve mutlaka bir şey yanlış ilerledi ki oldu. Ben bakamayacağım bir çocuk getirmek istemiyorum çünkü bir bebek daha beni psikolojik olarak yıpratır. Devlet hastanesinde işler nasıl ilerliyor bilmiyorum yarına randevu aldım bunun böyle olması daha hayırlı olacak.

ikisi isteyerek oldu korunmadık ama bunda net ve kararlıydık olmaması konusunda, korunma yöntemi prezervatif ve mutlaka bir şey yanlış ilerledi ki oldu. Ben bakamayacağım bir çocuk getirmek istemiyorum çünkü bir bebek daha beni psikolojik olarak yıpratır. Devlet hastanesinde işler nasıl ilerliyor bilmiyorum yarına randevu aldım bunun böyle olması daha hayırlı olacak.
madem istemiyorsanız lütfen tüplerinizi bir an evvel baglatın o cana yazık
Haklısınız.

Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.Senin aldırmak istediğin bebeği ben 14 yıldır bekliyorumher zorluğun bir rahatlığı olur

Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.Senin aldırmak istediğin bebeği ben 14 yıldır bekliyorumher zorluğun b
Bence aldırma maddi manevi ALLAH yardım eder.Senin aldırmak istediğin bebeği ben 14 yıldır bekliyorumher zorluğun bir rahatlığı olur
Emin ol hiç bir rahatlığı olmayacak benim için ve çocuklarım için.
çocuk büyütmek çok zor ve maalesef kimse yardımcı olmuyor siz yalnızsınız. Benim tek hatam istemediğimde net olmama rağmen tüplerimi bağlatma kosunda geç kalmam. Umarım en kısa zamanda Allah size de nasip eder.

Kararına saygı duyarım sen bana umut oldun bugün bu yaşta hamilelik olduysa benimde olur belki

Herkes devlette yapılır demiş ama yasa öyle. Geçenlerde tabipler odası mıydı sanırım öyle bir stk kadınların kürtaj hakkını anayasal olarak korunmasını talep etti. Bildiğiniz artık gebelik sağlıklı değilse yapılmıyor genel tablo da. Umarım bulabilirsiniz

40 a kadar rahat yaşamışsınız, iki üç sene daha sıkın dişinizi,sonrası yine kolay.Kıymayın derim ben, her bebek bir mucize.

Galiba yanlış hatırlamıyorsam artık hastaneler keyfi kürtaj kabul etmiyor. Kliniklerle görüşmeniz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…