kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arabama bakın yhaa kaydirigubbakcemile3 onla ucup ızmıre gıdıcem sımdı ben:) kaydirigubbakcemile3
yemek katını bulana kadar asansörle bir aşağı bir yukarı inip çıkmaktan beyyZa fenalık geçirdi...kaydirigubbakcemile3
ohhh nihayet yemek katını bulduk ve yemeğimizi bir güzel yedik...
hepiniz cok guzelsiniz harikasiniz fistiksiniz masallah zaten kkkulubunun tum hatunlari birer afet kirkbirkere masallah:):)
-2 bacım sırnaşık şey bizde bi kere eşimle uğraştık bi aşağı bi yukarı artık unutmuyorum :roflol:
kızlar hakkaten sürpriz bir buluşma olmuş....a.s.
çok tatlısınız...Allah dostluğunuzu daim etsin inş...
bu arada benim gözlerim sarp bebeği aradı o nerde??
-2 bacım sırnaşık şey bizde bi kere eşimle uğraştık bi aşağı bi yukarı artık unutmuyorum :roflol:
sağol canım, bilmukabele.yerimseniben
bizde artık unutmayız, hele beyyZanın unutacağını hiç sanmıyorum:roflol:
o ayakkabılar benim:lepi:bana ne vermem:roflol:bugünün anısı var kuşum ondan vermem yoksa dükkan seninopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanKizlar bilmiyorum soylememe gerek var mi ama muhtesemsiniz beyza (kar'in sanmistim ayakkabiyi:) ) ayakkabina bayildim yollasana bana:asigim:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arabama bakın yhaa kaydirigubbakcemile3 onla ucup ızmıre gıdıcem sımdı ben:) kaydirigubbakcemile3
çok güzel görünüyorsunuz:)
Serayy bütün ağzı burnu yamuk resimlerimi eklemişsin kuzum ne ettin sendelikafadulden
karizmam sarsıldı, dağıldı, yıkıldı, yokoldu anam.sengözlerimebaksanab
Bu hatunlara bayılıyorum ben:lepi:
Hepsi birbirinden güzel ve şeker:1hug:
Serayy ağızından bal damlattı bugün… yol dedi yolculuk dedi Koç R dedi… mest etti beni mest:roflol:Şeniz
Kar eridi kalbime aktı. Süper hatun öpüyorum seniŞenizŞeniz
Masummasal aç geldi doydukça açıldı… transparan taytına bittim kuzum…
Aybelim çok sessiz ama çok şeker ortişim benimhihoyyyt:1hug:
Sevgili ayakkabılarım çok severek aldım seni hayırlı günlerde giymek nasip olsun inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
Beni Kanyon’un kapısında tam yarım saat bekletmenize rağmen seviyorum sizi.opuyorumnanaktan
Her buluşmamız böyle bol kahkahalı, neşeli, içten olsun inşallah…
Ah bu KK yok mu ne güzel dostlar kazandırdı bana. İyiki tanıdım sizi. İyiki buluştuk bugün. Çok keyifli bir gün geçirdim.a.s.
Kizlar bilmiyorum soylememe gerek var mi ama muhtesemsiniz beyza (kar'in sanmistim ayakkabiyi:) ) ayakkabina bayildim yollasana bana:asigim:
çok kıskandım valla bende orda olmak isterdim ne güzel dostluklar en büyük kk
hepiniz cok guzelsiniz harikasiniz fistiksiniz masallah zaten kkkulubunun tum hatunlari birer afet kirkbirkere masallah:):)
çok tatlısınız yaaa
allah muhabbetinizi artırsann fıstıklarrr....
çok güzel görünüyorsunuz:)
çok kıskandım valla bende orda olmak isterdim ne güzel dostluklar en büyük kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?