Sürpriz, mini İstanbul buluşması... resimler....:)))

serayy

çook şeker
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.468
3
116
İstanbul
Biz bugün ani bir ıstanbul buluşması gerçekleştirdik.

Resimleride sizinle paylaşıyoruz.

Resimler sonsuza kadar burda, istediğiniz zaman bakabilirsiniz :lepi:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arabama bakın yhaa kaydirigubbakcemile3 onla ucup ızmıre gıdıcem sımdı ben:) kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 arabama bakın yhaa kaydirigubbakcemile3 onla ucup ızmıre gıdıcem sımdı ben:) kaydirigubbakcemile3

şişşşt sabret resimler bitsin.
bizde kayırma yok, tamam kankim olabilirsin ama kurallar senin içinde geçerli..:roflol:

devam ediyorum resimlere.

yemek katını bulana kadar asansörle bir aşağı bir yukarı inip çıkmaktan beyyZa fenalık geçirdi...kaydirigubbakcemile3

ay metrocity hemdeee bizde gelseydik.. 11 haziranda bizde orda buluşmayı planlıyoruz sizleride bekleriz :)

geri kalanda, gırgır şamata...
çok güzel bir gün geçirdik....

Alışveriş bile yaptık, beyyzamın first class, süper ayakkabıları :lepi:

Resimler bittiiiiii......

hepiniz cok guzelsiniz harikasiniz fistiksiniz masallah zaten kkkulubunun tum hatunlari birer afet kirkbirkere masallah:):)

yemek katını bulana kadar asansörle bir aşağı bir yukarı inip çıkmaktan beyyZa fenalık geçirdi...kaydirigubbakcemile3

ohhh nihayet yemek katını bulduk ve yemeğimizi bir güzel yedik...

-2 bacım sırnaşık şey bizde bi kere eşimle uğraştık bi aşağı bi yukarı artık unutmuyorum :roflol:

kızlar hakkaten sürpriz bir buluşma olmuş....a.s.
çok tatlısınız...Allah dostluğunuzu daim etsin inş...
bu arada benim gözlerim sarp bebeği aradı o nerde??

kızlar hakkaten sürpriz bir buluşma olmuş....a.s.
çok tatlısınız...Allah dostluğunuzu daim etsin inş...
bu arada benim gözlerim sarp bebeği aradı o nerde??

ben bu kez bir hovardalık yaptım, Sarpa halası baktı bende çok güzel bir gün geçirdim.
Dileklerin için sağol canım.a.s.

Serayy bütün ağzı burnu yamuk resimlerimi eklemişsin kuzum ne ettin sendelikafadulden
karizmam sarsıldı, dağıldı, yıkıldı, yokoldu anam.sengözlerimebaksanab
Bu hatunlara bayılıyorum ben:lepi:
Hepsi birbirinden güzel ve şeker:1hug:
Serayy ağızından bal damlattı bugün… yol dedi yolculuk dedi Koç R dedi… mest etti beni mest:roflol:Şeniz
Kar eridi kalbime aktı. Süper hatun öpüyorum seniŞenizŞeniz
Masummasal aç geldi doydukça açıldı… transparan taytına bittim kuzum…
Aybelim çok sessiz ama çok şeker ortişim benimhihoyyyt:1hug:
Sevgili ayakkabılarım çok severek aldım seni hayırlı günlerde giymek nasip olsun inşallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
Beni Kanyon’un kapısında tam yarım saat bekletmenize rağmen seviyorum sizi.opuyorumnanaktan
Her buluşmamız böyle bol kahkahalı, neşeli, içten olsun inşallah…
Ah bu KK yok mu ne güzel dostlar kazandırdı bana. İyiki tanıdım sizi. İyiki buluştuk bugün. Çok keyifli bir gün geçirdim. a.s.

Kizlar bilmiyorum soylememe gerek var mi ama muhtesemsiniz beyza (kar'in sanmistim ayakkabiyi:) ) ayakkabina bayildim yollasana bana:asigim:

-2 bacım sırnaşık şey bizde bi kere eşimle uğraştık bi aşağı bi yukarı artık unutmuyorum :roflol:

sağol canım, bilmukabele.yerimseniben

bizde artık unutmayız, hele beyyZanın unutacağını hiç sanmıyorum:roflol:

ayyy ne mide bulantıları baş dönmeleri geçirdim bir bilseniz...kafamçokkarıştı hele asansörün kapısı bozuk çıkmadı mı bayılıyordum neredeyse:roflol::roflol::roflol:

Kizlar bilmiyorum soylememe gerek var mi ama muhtesemsiniz beyza (kar'in sanmistim ayakkabiyi:) ) ayakkabina bayildim yollasana bana:asigim:
o ayakkabılar benim:lepi:bana ne vermem:roflol:bugünün anısı var kuşum ondan vermem yoksa dükkan seninopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

seni baklacı seniiiiiiiii :dilcikar:
arabanı izmir e kadar getir benim kapıya bırakıver demiciim sen zaten eminimki benden önce düşümüşsündür sengözlerimebaksanab

daha nice buluşmalarınızı takip etmekden onur ve mutluluk duyarım efenim buyrunnnnnnnnn
ağzınızın tadı muhabbetinizin balı eksik olmasıın :enbuyukkk:
izmirden sevgilerle a.s.

Son düzenleme:
çok güzel görünüyorsunuz:)

sağol canım a.s.

anam senin iyi çıktıklarındada ben çok yamuktum :roflol:
sen benim ilk göz ağrımsın tatlım, güzel sözlerin içinde çok teşekkürler, ortamın güzelliği benide çok mutlu etti.

(masummasalın taytı transparanmıydı, :1shok:ne göz var sende, uv gözlerin var herhalde biz bişey görmedik, zaten dizlerine kadar tunik giymişti çıtır annemiz, masulmasalımız)

sağol canım.
Ayakkabı konusunda umutlanma 1 tane kalmıştı, nasıl kaptı ayakkabıyı beyyZa anlatamam, avının üstüne atlayan atmaca misali:roflol:

çok kıskandım valla bende orda olmak isterdim ne güzel dostluklar en büyük kk

inşallah bir dahakine sende gelirsin. Kapımız herkese açık...

hepiniz cok guzelsiniz harikasiniz fistiksiniz masallah zaten kkkulubunun tum hatunlari birer afet kirkbirkere masallah:):)

çok tatlısınız yaaa
allah muhabbetinizi artırsann fıstıklarrr....

çok güzel görünüyorsunuz:)

çok kıskandım valla bende orda olmak isterdim ne güzel dostluklar en büyük kk

Teşekkürler canLar... Tüm iyi dileklerim sizi bulsun inşallah:Saruboceq:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…