- 6 Nisan 2023
- 1.082
- 246
- 53
- 27
- Konu Sahibi Mavinin her tonunaa
-
Bıkmayanlar neden hala bıkmadı benim için büyük merak konusu. Hayır konu kıtlığı da yok ki sitede.Konularımdan bıkan okumasın
Insan bakalım yeni saçmalaık leveline diye okuyo yaBıkmayanlar neden hala bıkmadı benim için büyük merak konusu. Hayır konu kıtlığı da yok ki sitede.
Zaman ispatlar merak etme.Adam inşallah başkasını bulur da ayrılır benden diye dualar ediyordunuz diğer konularınızda. Diğer yandan da hediye ve yemek bekliyorsunuz. Çok ilginç. Adam sizden ayrılacağını söylese kapısında paspas olacağınıza eminim,ispatlayamam o ayrı.
Hadi meraktan okursun da hala ve hala ciddi ciddi cevap yazanlar varBıkmayanlar neden hala bıkmadı benim için büyük merak konusu. Hayır konu kıtlığı da yok ki sitede.
Sonunu en çok merak ettiğim üyelerden. Adam aşık oldum deyip dötünü dönüp gidecek, bunun da nikahımı vermem diye zırlamalarını izlicem daha. Kolay kolay takmam kimseye böyle, kimleri kimleri unuttum ama bunu bekliyom.Bıkmayanlar neden hala bıkmadı benim için büyük merak konusu. Hayır konu kıtlığı da yok ki sitede.
Boşanmaya karar verse de kurtulsanız bu zorunlu evlilikten. Ne zaman bitiyor borçları?Konularımdan bıkan okumasınDün eşim güneş gözlüğü almak istediğini söyledi, gözlükçüye gittik beğendi ve aldı. Bana sende beğen canım dedi bende beğendim falan. Sana da bi dahaki ay alırız dedi. Ve benim yarın doğum günüm. Ben ister istemez beklemiştim bana da almasını sürpriz yapacak sanmıştım hatta ama öyle olmadı. Sadece kendisine aldık ve çıktık o kadar modum düştü ki kaldım öylece..
Ve yarın akşam da yemeğe falan gitmeyeceğimizi söyledi.. Doğum günümün akşamı yani yarın akşam ailemin gelecek olmasına tepki göstermişti yemeğe giderdik gelmesinler demişti kavga etmiştik. Bende iptal edecektim aileme başka akşam gelin diyecektim eşime de böyle yaptığımı söyledim. Gidebiliriz yemeğe demiştim. Ama her zamanki gibi sözünde durmadı. bende annemleri çağıracağım yeniden. Biliyordum böyle olacağını.. bir önceki konumdan bilenler bilir ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten.
Kimi bulcak o adam Allah aşkına? Sanki tüm lolitalar kapıda sıra olmuş onu bekliyorSonunu en çok merak ettiğim üyelerden. Adam aşık oldum deyip dötünü dönüp gidecek, bunun da nikahımı vermem diye zırlamalarını izlicem daha. Kolay kolay takmam kimseye böyle, kimleri kimleri unuttum ama bunu bekliyom.
Konularımdan bıkan okumasınDün eşim güneş gözlüğü almak istediğini söyledi, gözlükçüye gittik beğendi ve aldı. Bana sende beğen canım dedi bende beğendim falan. Sana da bi dahaki ay alırız dedi. Ve benim yarın doğum günüm. Ben ister istemez beklemiştim bana da almasını sürpriz yapacak sanmıştım hatta ama öyle olmadı. Sadece kendisine aldık ve çıktık o kadar modum düştü ki kaldım öylece..
Ve yarın akşam da yemeğe falan gitmeyeceğimizi söyledi.. Doğum günümün akşamı yani yarın akşam ailemin gelecek olmasına tepki göstermişti yemeğe giderdik gelmesinler demişti kavga etmiştik. Bende iptal edecektim aileme başka akşam gelin diyecektim eşime de böyle yaptığımı söyledim. Gidebiliriz yemeğe demiştim. Ama her zamanki gibi sözünde durmadı. bende annemleri çağıracağım yeniden. Biliyordum böyle olacağını.. bir önceki konumdan bilenler bilir ne demek istediğimi anlayacaksınız zaten.
Eski konuları bilmiyorum okuduysam da hatırlamıyorumKonularımdan bıkan okumasınDün eşim güneş gözlüğü almak istediğini söyledi, gözlükçüye gittik beğendi ve aldı. Bana sende beğen canım dedi bende beğendim falan. Sana da bi dahaki ay alırız dedi. Ve benim yarın doğum günüm. Ben ister istemez beklemiştim bana da almasını sürpriz yapacak sanmıştım hatta ama öyle olmadı. Sadece kendisine aldık ve çıktık o kadar modum düştü ki kaldım öylece..
Ben de eskiden öyle diyordum. Buraya geldim kimler kimlere paspas oluyor gördüm. Böyle adamlarda değişik bir bal var, tipsiz de olsa donsuz da olsa kadınsız kalmıyorlar kavga falan ediyor kadınlar bunlar için. Çok ilginç.Kimi bulcak o adam Allah aşkına? Sanki tüm lolitalar kapıda sıra olmuş onu bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?