- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
-
ayy çok tatlı
çok güzel düşünmüşsün
her şey maddiyat değil ki canım sen imkanın el verdiğince çok güzel bişey yapmışsın,düşünmüşsün..daha doğrusu yapıcaksın işte
çok güzel..
ama bundan sonra bide daha sıcak davran,kendini çekme dilinin ucuna gelen sevgi sözcükleri bırak çıkıversinler ağzından
beğendiğinize çok sevindim canım aslında yüzyüze vermek isterdim bu hediyeyide ailesi olurr benn utanırım o yüzden böyle bişey düşündümm umarım oda beğenir :)
hiç bir erkeğe böyle romantik sürprizler yapmaya gelmez canım emin ol uğraştığınla kalırsın
kadir kıymet bilmiyorlar hatta bi gün seni ortada bırakıp çekip gidiyorlar yani
o yüzden hiç bulaşma derim tecrübe ettim ve sonuç ilişki sonunda hayal kırıklığından başka bişi değil kiiii yani birde bana sevgilim zamanında böyle romantizmler yapmıştı diye düşünmüyorlar bile
son zamanlarda forumda okudugum en güzel-mutlu "fikir alma konusu"olmuş:)))
Ben çok beğendim, onun için bunları düşünmen bile yeter,
Aşkla kalın
ben buna benzer bi şey yapmıştım canım. kırmızı kalpli kutu almıştım. içine kalpli rengarenk jelibonlar koymuştum. bi de kırmızı kalpli kağıtlar alıp onlara seni seviyorum çünkü.. ile başlayan cümleler yazıp, kağıtları 2 ye katlayıp içine koymuştum. yani jelibonlarla kağıtlar karışmıştı. 1 jelibon ağzına atıp onu yerken 1 tane de kağıt açıp okuyordu. kalan jelibonları da kusana kadar yemiştik =) benimki çok beğenmişti, çok eğlenmiştik. eminim seninki de bayılacaktır.
ben buna benzer bi şey yapmıştım canım. kırmızı kalpli kutu almıştım. içine kalpli rengarenk jelibonlar koymuştum. bi de kırmızı kalpli kağıtlar alıp onlara seni seviyorum çünkü.. ile başlayan cümleler yazıp, kağıtları 2 ye katlayıp içine koymuştum. yani jelibonlarla kağıtlar karışmıştı. 1 jelibon ağzına atıp onu yerken 1 tane de kağıt açıp okuyordu. kalan jelibonları da kusana kadar yemiştik =) benimki çok beğenmişti, çok eğlenmiştik. eminim seninki de bayılacaktır.
Çok güzel bir fikir canım. Eminim mutlu olacaktır.
Bende sevgilime yıldönümümüz için bir kutu hazırladım.
Bakalım yarın tepkisini göreceğim.
ısrar etti sevgilim sürpriz ne diye merak edip fotosunu istedibende dayanamadm gönderdim "askım cocuksu bişey olmuş ama düşünmen yetti benim için" dedi o dua etsin ben kutunun içindekilerini yemiyorrmm yaa kızlar hanii beğenirdi
yaptığım sürprizde bupc kamerasndn çekmiştimm
Eki Görüntüle 378668
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?