sürprizim için fikirlerinizi istiyorum canlarım :)

bulutlarpembedir

30.06.2010 ∞
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
1.609
56
163
merhaba kızlarrr :) sevgilimle 30 haziranda ilişkimiz başlayalı iki sene olacak haftaya sınav var biliyorsunuz belki. 2. kez sınava gircek tamam destek oluyorumda düşündümde ona hiçç spriz yapmadım bi yıldönümümüzde bir de yılbaşında bişeyler yapmıştım aslında her an spriz yapmak isterdimde öğrenciyimm yaniii şu son zamanlar ona hiç "canım" bile demedim çünkü biraz atıştık haklı olduğumu öğrenince ya da ben birazcık sesimi yükseltince ne o konuyu açtı ne de bana soğuk davrandı ama ben tavrımı koydum. bir yandan da sınav stresii vardır diye düşünüyorum hak vermek istiyorum aslında her neyse fazla uzattım :) kızlarr ben bugün kalpli kutu aldım içine bir sürü abur cubur doldurcam kapağın içinede "seni güldüremediğim zamanlar için" yazıcam resim olarak görmüştüm ben bunu. onlara gittiğimde kutuyu kardeşine vericem gizlice o saklayacak, ben onlardan gittiğimde kardeşi abisine kutuyu vercek kutuyu gördükten sonra atacağı mesajı merak ediyorum kardeşiyle konuştum söyleme dedim inşallah söylememiştir çünkü ablamın sevgilileri hep bana anlatıyorlardı şu sprizi yapcam diye bende ablama söyluyordum ama inşallah o söylemez kızlar nasıl fikir gönül ister ki daha güzelini yapabileyim ama dediğim gibi öğrenciyim maddi durumum buna yetiyor :) en azından accıkta olsa sınav stresi gider diye düşünüyorum sizce nasıl fikir, fikirlerinizi bekliyorum kızlar :)

eklemeye unuttum :) rulo şeklinde kurdeleyle bağlanmış kırmızı kartonlarım var içinde güzel şeyler yazıyor onları ve ona yazdığım mektubuda koycam içine

Son düzenleme:
ayy çok tatlı

çok güzel düşünmüşsün

her şey maddiyat değil ki canım sen imkanın el verdiğince çok güzel bişey yapmışsın,düşünmüşsün..daha doğrusu yapıcaksın işte

çok güzel..

ama bundan sonra bide daha sıcak davran,kendini çekme dilinin ucuna gelen sevgi sözcükleri bırak çıkıversinler ağzından

beğendiğinize çok sevindim canım aslında yüzyüze vermek isterdim bu hediyeyide ailesi olurr benn utanırım o yüzden böyle bişey düşündümm umarım oda beğenir :)

hiç bir erkeğe böyle romantik sürprizler yapmaya gelmez canım emin ol uğraştığınla kalırsın
kadir kıymet bilmiyorlar hatta bi gün seni ortada bırakıp çekip gidiyorlar yani
o yüzden hiç bulaşma derim tecrübe ettim ve sonuç ilişki sonunda hayal kırıklığından başka bişi değil kiiii yani birde bana sevgilim zamanında böyle romantizmler yapmıştı diye düşünmüyorlar bile

hiç bir erkeğe böyle romantik sürprizler yapmaya gelmez canım emin ol uğraştığınla kalırsın
kadir kıymet bilmiyorlar hatta bi gün seni ortada bırakıp çekip gidiyorlar yani
o yüzden hiç bulaşma derim tecrübe ettim ve sonuç ilişki sonunda hayal kırıklığından başka bişi değil kiiii yani birde bana sevgilim zamanında böyle romantizmler yapmıştı diye düşünmüyorlar bile

orası öylede ben bana bağlandığını düşünüyorum. benim ona verdiğim değer üzerinde benii değersiz olarak görmüyor kendinden dha çok değer veriyor diyebilirim aslında. senin adına üzüldüm canım ama sonuçta ben ona bu süprizi yaparak karşılığında bişey istemiyorum. :S sevgilim okdr romantik değil ama yeri geldiğinde süpriz yapmasını bilir. sınav stresi kalmasın diye yapıyrm aslında

son zamanlarda forumda okudugum en güzel-mutlu "fikir alma konusu"olmuş:)))

Ben çok beğendim, onun için bunları düşünmen bile yeter,

Aşkla kalın

ben buna benzer bi şey yapmıştım canım. kırmızı kalpli kutu almıştım. içine kalpli rengarenk jelibonlar koymuştum. bi de kırmızı kalpli kağıtlar alıp onlara seni seviyorum çünkü.. ile başlayan cümleler yazıp, kağıtları 2 ye katlayıp içine koymuştum. yani jelibonlarla kağıtlar karışmıştı. 1 jelibon ağzına atıp onu yerken 1 tane de kağıt açıp okuyordu. kalan jelibonları da kusana kadar yemiştik =) benimki çok beğenmişti, çok eğlenmiştik. eminim seninki de bayılacaktır.

çok güzelmiş canım kırmızı kalpli kutu deyince aklıma geldi benimde ablam sevgilisine kırmızı kartonlarla küçük küçük kalpler kesip arkalı önlü seni seviyorum yazıları yazmıştı 200 tane falan en allta fotgrfları vardı taşlar fln vardı kutucular yaşıyor bizim sayemizde

çok güzelmiş canım kırmızı kalpli kutu deyince aklıma geldi benimde ablam sevgilisine kırmızı kartonlarla küçük küçük kalpler kesip arkalı önlü seni seviyorum yazıları yazmıştı 200 tane falan en allta fotgrfları vardı taşlar fln vardı kutucular yaşıyor bizim sayemizde

Çok güzel bir fikir canım. Eminim mutlu olacaktır.
Bende sevgilime yıldönümümüz için bir kutu hazırladım.
Bakalım yarın tepkisini göreceğim.

ısrar etti sevgilim sürpriz ne diye merak edip fotosunu istedi bende dayanamadm gönderdim "askım cocuksu bişey olmuş ama düşünmen yetti benim için" dedi o dua etsin ben kutunun içindekilerini yemiyorrmm yaa kızlar hanii beğenirdi

yaptığım sürprizde bu pc kamerasndn çekmiştimm

Son düzenleme:
o kadr uğraşmışsın yani
çocuksu birşey olmuş ne dmek
kusura bkma ama odunluk etmiş canım

hiçte çocuksu değil,keşke herkes senin gibi düşünceli olabilse..ne güzel bir hatıra işte

Canım üzülme ya odunluk yapmıs senin sevgilin.
Cocuksu olmus ne ya. Sen düsünüyorsun,onun icin emek harcıyosun onun tepkiye bak.
Bazen ask cocuk olmaktır hem! Cok sinir oldum. Sen ne dedin peki? Ve yolladın mı kutuyu ona?

bugün gittim yanına kutuyu verdim resimdekinden dha güzel olmuş resimde hiç bişey anlaşılmıyordu dedi. sonra bende çocuksu mu olmuş dedim. oda sinir oldugumu biliyor tabi çocuksu ama doyurucu olmuş dedi güldü. sen dua et ben bunları yemedim dedim. beğendim çok güzel olmuş dedi ardından ben yandım biz evlendiğimzde sen bütün paraları bunlra harcarsın deyip güldü. yok tutumluyum bilmiyor musun dedim çocuksu diyor ama baktım hepsinide yiyor. bide tesadüfen beğendiklerini almışım öyle kızlar. içimden "bu sürprizleri senin bana yapman gerekiyor" diyordum ama ben ondan sürpriz falan istemiyorum yanımda olsun yeter.

benim yılbaşı hediyem böyleydi insanın iştahlı bi erkek arkadaşı olunca :) marketten yaklaşık 30 liralık çikolata tarzı şeyler aldım onları tek tek kırmızı şeffaf olmayan bi jelatinle sardım hediyenin dışını da kırmızı delikli tül gibi bişeyle süsledim ve nazar boncuğu taktım. tabi kutunun en üstünde 2-3 sıralık bi mektup vardı :) hoş bi süpriz kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…