sürprizz hamileyimmm :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi tute
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tute

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
117
2
96
İstanbul
9+3 haftalık hamileyim. acaip büyük bi sürpriz oldu bizim için hiç beklemiyoduk üstüne görme denilen olayı yaşadığım için hamileliğimi 8. haftada doktora kontrole diye gittiğimde öğrendim
rabbim olmayanlarada versin çok ama çok güzel ve garip bi duygu.. allahım bütün hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

tebrik ederimmmm umarım kolay bi gebelik geçirir sağlıklı bir evlat dünyaya getirirsin canım

tşkler cnm
ewet tam adet tarihinde kanamam oldum ama her zamanki gibi değildi daha öncesinde kist problemi yaşadığım için ben kistten kaynaklı bi kanama olduğunu düşündüm
normal adetim 4 gün sürerken 8 gün kahverengi şeklinde bi kanama geçirdim

mrb tebrik ederim bende dun test yaptırdım 2.00 cıktı sızce daha sonra bu değer yukselımı

hepinize çok teşekkür ederim..

mrb tebrik ederim bende dun test yaptırdım 2.00 cıktı sızce daha sonra bu değer yukselımı

canım ben direk ultrasonda öğrendiğim için bilemicem bilen arkadaşlar yardımcı olur sana umarım

hala hastalanmadım bende sancılarım war ama bişey yok ayrıca gecen hastalıgımdan berı bı bas donmesı mıde bulantısı war sebebini bilmiorum bı kaç gun daha bekleyıp testmı yaptrmak lasım tekrar acaba

beta hcg normal referans aralığı 0-5.00 dır.yani 5.00 ın üzerinde çıkarsa hamilelik müspet oluyor.:93:

testini doktora göstermedin mi yani herhangi bi yorum yapmadımı yada ben mi yanlış anladım yaptırdığın test kan testi değilmi?

ewet kan testi yaptrdım negatif dediler fazla bı yorum yapıpta benı aydınlatmadılar.

haa ama şu var.beta hcg rahim içindeki bir hadisede yükselir sadece.yani bu şu demek oluyor ya hamilelikte yada rahim içinde kitle ur tümör vs olduğunda.normalde 0.00 olması lazım.5 in üzeri değil diyede ümitsizliğe düşme.giderek artar çünkü

slm canım cok sevındım allah bagıslasın darısı olmıyan kardeslerımıze ve banada nasıp etsın ınsallah herseyın hayırlısı

sağol canım allah isteyen herkese sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip eder inşallah

Canım Allah tamamına erdirsin,hayılı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.Tüm isteyenlerin de ALlah dileklerini kabul edip nur topu gibi evlatlar nasip etsin

kızlar 4 senedir bekliyodum bugün hamile olduğumu öğrendim duyunca sevinçten ağladım çok güzel bi duygu allahım olmayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin işallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…