sürprizz hamileyimmm :D

• Konu Sahibi Konu Sahibi tute
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar 4 senedir bekliyodum bugün hamile olduğumu öğrendim duyunca sevinçten ağladım çok güzel bi duygu allahım olmayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin işallah

gözün aydın canım rabbim hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşaallah

kızlar 4 senedir bekliyodum bugün hamile olduğumu öğrendim duyunca sevinçten ağladım çok güzel bi duygu allahım olmayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin işallah

hayırlı olsun canım allah tamamına erdirmeyi nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi :))

bu arada yeni hamile arkadaşlar cinsiyetini ne hissediyosunuz
herkes bana erkek dio ama ben kız gibi hissediyorum

bende eşimde hep kız hissediyorduk ama erkek oldu galiba kız istedigimiz için öyle hissetmek istedik diyo eşim

bende kız istediğim için kız hissedio olabilirim
eşim dahil etrafımdaki herkes erkek olcak dio bakalım 2ay sonra öğrenicez
eli ayağı düzgün sağlıklı bi bebeğimiz olsunda kız olmuş erkek olmuş pek önemi yok

amin canım inşallah hayırlısı

ay canim benim ya allah guzel hamilelik gecirmeni dilerim cok sevindim allah bir avazda kurtasin darisi bizlerin basina istiyen tum kardeslerimizin basina amin

tebrikler canim saglikla gelsin insallah melegin...

ne guzel bi haber allah tamamina erdirsin...isteyen herkese nasip etsin...hayirli olsun canim

tebrik ederim canım.gözün aydın.erken hamilelik belirtilerini yaşamadınmı?birde öceki adet görmelrinden

farklımıydı?

tebrik ederim canım.gözün aydın.erken hamilelik belirtilerini yaşamadınmı?birde öceki adet görmelrinden

farklımıydı?

tşkler tatlım
hamilelik belirtileri aslında yaşadım ve halada yaşamaya devam ediyorum ama daha önceden de midem hassas olduğundan mide bulantım oluyodu en ufak bi kokuda vs aşermelere gelince her daim abuk subuk şeyler isteme potansiyeline sahip olduğum için farketmedim

adete gelincede evet oldukça farklıydı normalde 3 gün süren adetim 8 gün sürdü ve kahverengi leke şeklindeydi

21 Martta hastalanmam gerekirken hala olmadı dün kan testi bhcg için gittim sonuç negatif malesef hayırlısı olsun senin için arkadaşım.inşallah hamilesindir.allah herşeyi gönlümüze göre nasip eylesinn.bizleri bebişsiz bırakmasın

mrb tebrik ederim bende dun test yaptırdım 2.00 cıktı sızce daha sonra bu değer yukselımı

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım aycha kan tahlililin için söylüyorum benim son adet tarihim 10 kasımdı 19 aralıkta kan testi yaptırdım 0.01 cıktı 4 ocakta baska bi problem vardiye dr a gittim bana söktürcü hap verdi ultrasona soktuktan sonra hemde bi kan tahlili daha yapalım dedi olmaz da dedi
hatta imkansız hamile olman dedi
hastanede bile beklemene gerek yok dedi sonucu ben hastaneden ayrıldım moralim bozuldu tabi bi saati gecmedi özel bi hastane gittiğim yer tlf geldi hamilesiniz sakın verdiğim hapı kullnma diye drum aradı
4+4 günlük hamileymişim demek istediğim şu ben adet olmadan hamile kaldım ayrıcada kan tahlilimde cıkmadı su anda 15 haftalık hamileyim hersey olabilir umutsuzluğa kapılmayın yani en kısa zamanda hayırlı hamilelik diliyorum

baharyağmuru yazını okuyunca çok umutlandım...benimde 24 mart adet tarihim adetim gecikince 28 martta kan tahlili yaptım 0.1 çıktı doktor bebk yok haftaya gel adet söktürücü vereyim dedi bugün 8. günüm halen daha hasta olmadım inşallah benimkide haftaya çıkar....adetlerimde hiç şaşmaz hiç bu kadar gecikmedi....

Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin..tüm bekleyen ve isteyenlerede hayırlısıyla bu duyguyu tattırsın..amin...tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…