• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sürttü kaçtı resmen

Aysenaz11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
11.914
Puanlar
128
Kızlar merhaba yine bir araba derdi ile buradayım
Artık şoför tutucam o olacak yani

Sabah arabamı park ettim inmek üzereyim. Kontak kapalı, ortalık sessiz. Arkama park etmeye kalkan bir araba takır tukur aracıma sürttü. Ben de indim sürücü bir kadın. Arabama sürttünüz dedim hayır sürtmedim dedi. Ben sese indim sürttünüz dedim. Hayır ben ses falan duymadım dedi.

Sonra park etti geldi hani neresi gösterin dedi. Dedim burada izi var ayrıca sizin arabada da benim arabanın boyası var zaten? İşte ben romatolojide prof’um dedi. Hocam ben de doktorum burada ama sürttünüz yani dedim. Tamam parası neyse veririm ama ben sürtmedim müzik bile açık değildi sürtsem duyardım dedi. Öyle diyorsanız ne diyim dedim. Sinirlerim de bozuldu zaten.

Sonra gitti ben de gittim arabanın fotosunu çektim. Kendi arabamı da sakin kafayla inceledim plastik yerin dişleri kırılmış. Sürtme izi de var zaten.

Şu an aşırı sinirliyim gidip kadını bulsam (aynı kampüsteyiz) hoca sonuçta ayıp etmek istemiyorum. Parası falan önemli değil hatasını kabul etmesini istiyorum. Sizce ne yapayım?

Güncelleme: çözdük canım hocamla, arabasında numarası varmış mesajımı attım

Son düzenleme:
Kamera varsa tutanak tutun
Tutanak için ruhsat ve kimlik vermesi imza atması gerekiyor galiba
O kabul etmezse sonrası nasıl oluyor bilmiyorum
Polis geliyor galiba anlaşma olmazsa
Keşke göndermeyip orda halletseydiniz
Nasıl olacak şimdi bilemedim

O da zaten buna güveniyor. Makam, mevki ile karşısındakini ezmeye.
Üstüne gitmeden nasıl hakkımı arayabilirim

Parasını verse onu da haram eder kesin hahahsh
Asistanlar da diyor abla kitap alırız kliniğe alın parasını

Tutanak için ruhsat ve kimlik vermesi imza atması gerekiyor galiba
O kabul etmezse sonrası nasıl oluyor bilmiyorum
Polis geliyor galiba anlaşma olmazsa
Keşke göndermeyip orda halletseydiniz
Nasıl olacak şimdi bilemedim
O an gerildim ve arsızlığıyla beni sindirdi açıkçası

Dedim burada izi var ayrıca sizin arabada da benim arabanın boyası var zaten? İşte ben romatolojide prof’um dedi. Hocam ben de doktorum burada ama sürttünüz yani dedim.
Niye sordun bu cevabı🤣 sorduğunuz soruya gelen cevap ne alaka. Meslek belirtince bir şey değişiyor muymuş

Niye sordun bu cevabı🤣 sorduğunuz soruya gelen cevap ne alaka. Meslek belirtince bir şey değişiyor muymuş
Ya ona bir şey demiyorum yerim yurdum belli burada hocayım gibisinden demek istedi diye düşünmek istiyorum…

Parası neyse ödesin madem ama neyin parası yani oraya boya yapılsa arabanın değeri düşecek of bıktık bunlardan ya

Bana yazın ışıklarda arkadan çarptılar adam indi diyor ki aniden durdun🤣🤣
Ee ışıklardayız ya kırmızı da durulur ya hani dedim
Bazı insanların arsızlığı acayip yani
Gaza geldim yok ya gidip yaptırıp faturayı sokucam gözüne

Ödemezsen de senin vicdanın derim🤣

Kızlar merhaba yine bir araba derdi ile buradayım
Artık şoför tutucam o olacak yani

Sabah arabamı park ettim inmek üzereyim. Kontak kapalı, ortalık sessiz. Arkama park etmeye kalkan bir araba takır tukur aracıma sürttü. Ben de indim sürücü bir kadın. Arabama sürttünüz dedim hayır sürtmedim dedi. Ben sese indim sürttünüz dedim. Hayır ben ses falan duymadım dedi.

Sonra park etti geldi hani neresi gösterin dedi. Dedim burada izi var ayrıca sizin arabada da benim arabanın boyası var zaten? İşte ben romatolojide prof’um dedi. Hocam ben de doktorum burada ama sürttünüz yani dedim. Tamam parası neyse veririm ama ben sürtmedim müzik bile açık değildi sürtsem duyardım dedi. Öyle diyorsanız ne diyim dedim. Sinirlerim de bozuldu zaten.

Sonra gitti ben de gittim arabanın fotosunu çektim. Kendi arabamı da sakin kafayla inceledim plastik yerin dişleri kırılmış. Sürtme izi de var zaten.

Şu an aşırı sinirliyim gidip kadını bulsam (aynı kampüsteyiz) hoca sonuçta ayıp etmek istemiyorum. Parası falan önemli değil hatasını kabul etmesini istiyorum. Sizce ne yapayım?

Foto ekliyorum beyaz benim arabam, gri olan onunki. Sürttüğü yer net belli onun arabasında.
Kameraya bakmadan karar vermeyin sadece sürtmeyle tampon o şekil hasar görmez baya ses çıkardı o şekil bir hasar alması için,boya vs olabilir tabi ama plastik çentiklerini kıracak kadar bir sürtme ciddi bir zorlama gerektirir,eğer öyle olduysa siz duymuşsunuz sesi sonuçta onun duymaması araç zorlanır sonuçta farketmemesi mümkün değil,kameraya bakın polis vs ne gerek var büyütmek gereksiz tabiki,tutanak vs hasar araca işlenecek bu daha büyük acemilik olur,kameradan gösterin kadınada hatasını kabul etsin budur yani.

Kameraya bakmadan karar vermeyin sadece sürtmeyle tampon o şekil hasar görmez baya ses çıkardı o şekil bir hasar alması için,boya vs olabilir tabi ama plastik çentiklerini kıracak kadar bir sürtme ciddi bir zorlama gerektirir,eğer öyle olduysa siz duymuşsunuz sesi sonuçta onun duymaması araç zorlanır sonuçta farketmemesi mümkün değil,kameraya bakın polis vs ne gerek var büyütmek gereksiz tabiki,tutanak vs hasar araca işlenecek bu daha büyük acemilik olur,kameradan gösterin kadınada hatasını kabul etsin budur yani.
Kız ses çıktı zaten garc gurc tak tuk
Ben sese indim

Kadın kör ve sağır gibi araba kullandığı için duymamış olması normal

tuz kokmuş resmen. tıp profesörü arabaya sürttüğünü kabul etmekten aciz.

işinizi etkilemeyeceğinden eminseniz üzerine gidin ödesin. araba kullanmayı öğrenene kadar trafiğe çıkmasın.

bu arada siz arabaya kamera taktırmıştınız. onun çekebileceği bir şey değil miydi?

Back
X