24Kaç yaşındasın
Sağolun çok yardımcı olduO zamana kadar şüphe içinde kalacaksın başka yapacak bir şeyin yok
Lise çocukları mutlkaKaç yaşındasın
24 yaşındasın ve halen cahilce işler yapıyorsunuz
Değilmiş salisimLise çocukları mutlka
Olmaz diye bisey yok hayatta vajjmus iken hamile kalan arkadaşlarımız var. Pare okullarda ders verilmiyor mu acaba bu konu içinDeğilmiş salisim
Seytan mi vesvese veriyorŞeytan vesvese veriyor işte lütfen anlayış gösterin ama değilimdir demi lütfen
Kuzum korunsunlar böyle korku yaşamasınlarOlmaz diye bisey yok hayatta vajjmus iken hamile kalan arkadaşlarımız var. Pare okullarda ders verilmiyor mu acaba bu konu için
Cahil cesareti .Kuzum korunsunlar böyle korku yaşamasınlar
Yanı hiç mi akıl fikir yok
Allah seni yaaaBen seni bu konuların uzmanı var ona bağlayım
Sürtünerek hamile kalma üzerine araştırmaları var o sizi dahada bilgilendirir
Artemissisipi hocam bakarmısınız
Arkadaşım Pare de söylemiş. Ben iki defa sürtünerek hamile kaldım o yüzden uzman sayılırım bu konuda. Artık korkuyorum sürtünmeye. Ama bazı şeyleri keşfettim üstünde kot olunca bir şey olmuyor ama mesela taytla hamile kalmıştım. Çıplak olunca araya şu eski fotokopi kagitlarindan koyuyorum o engelliyor.Sürtünme ile cinsel birleşme olmadan zevk suyuyla hamile.olan var mı
Ufak büyük farketmiyor aslında hepsi hamile bırakabiliyor, az bir sürtünme yeterli ama işte aradaki malzeme önemli.Oldum ama korkuyorum yine öyle ufak benzer bir şey yaşadık
Hahahahaha yarıldım ya daha hocam ben sizi izlemiyorumAllah seni yaaaKadın beni izlemeye almış bir de.
Bide şeytan vesvesesi olucak amaUfak büyük farketmiyor aslında hepsi hamile bırakabiliyor, az bir sürtünme yeterli ama işte aradaki malzeme önemli.
Suyu içmen lazım o zaman kalmıyorsunSürtünme ile cinsel birleşme olmadan zevk suyuyla hamile.olan var mı
Sürtünmede vesvese sperme veriliyor aslında. Şimdi seytan spermin kulağına fısıldıyor bak git bul şu yumurtayı, senin o, kavuşmanıza kimse engel olamaz falan diyor genelde. Sonuç, 2 defa hamile kaldım işte sürtünerek. Mecbur doğurdum da. Ama saklıyorum herkesten. Okul yaşları gelince ne yapacağım bilmiyorum. Annem babam bazen odana çok yemek götürüyorsun kilo alacaksın diyorlar ama yıllardır böyle ne yapalım. İkinci hamilelikten sonra fotokopi kağıdım da bitince bir daha sürtünmedim ama bu aralar yine canım çekiyor gibi, bi sürtcem ufaktan umarım bu küçük kaçamaktan da hamile kalmam, öyle olursa çok üzülürüm odamda yer kalmayacak.Bide şeytan vesvesesi olucak ama
Bütünün bir parçası
Sürtünmede vesvese sperme veriliyor aslında. Şimdi seytan spermin kulağına fısıldıyor bak git bul şu yumurtayı, senin o, kavuşmanıza kimse engel olamaz falan diyor genelde. Sonuç, 2 defa hamile kaldım işte sürtünerek. Mecbur doğurdum da. Ama saklıyorum herkesten. Okul yaşları gelince ne yapacağım bilmiyorum. Annem babam bazen odana çok yemek götürüyorsun kilo alacaksın diyorlar ama yıllardır böyle ne yapalım. İkinci hamilelikten sonra fotokopi kağıdım da bitince bir daha sürtünmedim ama bu aralar yine canım çekiyor gibi, bi sürtcem ufaktan umarım bu küçük kaçamaktan da hamile kalmam, öyle olursa çok üzülürüm odamda yer kalmayacak.
Üfüre biliyor muyum? Üfürüğüm de kuvvetli mi yani? Ona göre şeyetcem de bu sürtünme işini.Ben boşuna demiyorum.bilgili insan tecrübeli insan başka olur boşa hoca olmadınız
Azmi uye sizden dersler almadı
Kimler geldi kimler gecti bak aklıma mor iç çamaşırlı dantelli kız geldi
Hatta sürtünüp üstüne beş ay regli olup hamile olanlar bile oldu
Aman hocam güzel hocam
Dikkatli sevişin yada sürtünmeyim birleşin o korunma yöntemini deneyin
Gerçi size akıl vermek mi hocam asla
Kendimi kedicikler gibi hissediyorum hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?