Hamile değilsindir boşuna strese girip âdetini geciktirmeErkek arkadaşımla 3 kere aralıklı olarak sürtünme yaşadık her seferinde peçete üzerine boşaldı hamile kalma olasılığım yüzde kaçtır sizce bunu sorarken çok utandım ve aşırı pişmanım asla içime falan girmedi sadece sürtünme yaşandı. Bı kaç yerden araştırdım 26 Nisan regl dönemimin başlangıcıydı 17 Mayıs'ta yaşandı sonrasında stresten midem falan bulandı reglim bu günlerde olması lazım ama aşırı stres yaptığımdan dolayı beyaz akıntım var ve regl olmuşum hissi var sürekli lütfen bilen birileri cevaplayabilir mi :)
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende çok fazla araştırdım olasılık yüzde bir bile değilmiş ama kafamın içi susmuyor ve stres yapmadan duramıyorum en son çare buraya yazmaya karar verdimHamile değilsindir boşuna strese girip âdetini geciktirme
%17,45Erkek arkadaşımla 3 kere aralıklı olarak sürtünme yaşadık her seferinde peçete üzerine boşaldı hamile kalma olasılığım yüzde kaçtır
Öyle yavan yavan "ilişki" mi olur, olsa da gebelik mi olur se
Neye dayanarak böyle dediniz acaba?%17,45
Sürtünmüşsün bu ilişki sayılmaz, senin söylediklerine dayandımNeye dayanarak böyle dediniz acaba?
Eğer siz hamile kalırsanız burda bir çok kadın kendi saçını başını yolar en başta da ben ilişkiye tam anlamiyla girip amuda kalkmamıza rağmen bu işi başaramıyoruz siz nasıl hamile kalmaya kafanızda ihtimal verdiniz bu durumda evli olmadığınız belli evlendinmi anlarsın öyle ha diyince olmuyor o iş yada muhteşem bi şansın olması lazım ki ha diyince olsun ilişkiye tam anlamıyla girmeye rağmenErkek arkadaşımla 3 kere aralıklı olarak sürtünme yaşadık her seferinde peçete üzerine boşaldı hamile kalma olasılığım yüzde kaçtır sizce bunu sorarken çok utandım ve aşırı pişmanım asla içime falan girmedi sadece sürtünme yaşandı. Bı kaç yerden araştırdım 26 Nisan regl dönemimin başlangıcıydı 17 Mayıs'ta yaşandı sonrasında stresten midem falan bulandı reglim bu günlerde olması lazım ama aşırı stres yaptığımdan dolayı beyaz akıntım var ve regl olmuşum hissi var sürekli lütfen bilen birileri cevaplayabilir mi :)
Teşekkür ederim bilgileriniz için ilk kez böyle bişey yaşadım ve stres oldumEğer siz hamile kalırsanız burda bir çok kadın kendi saçını başını yolar en başta da ben ilişkiye tam anlamiyla girip amuda kalkmamıza rağmen bu işi başaramıyoruz siz nasıl hamile kalmaya kafanızda ihtimal verdiniz bu durumda evli olmadığınız belli evlendinmi anlarsın öyle ha diyince olmuyor o iş yada muhteşem bi şansın olması lazım ki ha diyince olsun ilişkiye tam anlamıyla girmeye rağmen
Rahat olun stres olursanz regl gecikir daha da stres olur korkarsınz hamile kalma olasılığınz anlattığınza bakılırsa sıfır.Teşekkür ederim bilgileriniz için ilk kez böyle bişey yaşadım ve stres oldum
Test yapabilirsiniz.Reglim bugün 5 gündür gecikiyor napmaliyim sizce
Bide sürtünerek hamile kalmış olamam dimi yani çok düşük bi ihtimal benim başıma gelmiş olamazTest yapabilirsiniz.
Yooo kim dediyse yanlış demiş regl günü gelmeden öğrenen var ki sizinki beş gün geçmiş zaten varsa her türlü çıkar.Test için 14 gün geçmesi gerek dediler pazartesi yapmam gerekiyor