İnşallah attığım testlere de bakar mısınız lütfenReglide olduğuna göre artık için rahat eder umarım Allah doğru zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah attığım testlere de bakar mısınız lütfenReglide olduğuna göre artık için rahat eder umarım Allah doğru zamanda bu duyguyu yaşamayı nasip eder inşallah![]()
Kesinlikle negatif olmuş olsa 27 gün içinde çoktan cikarti benim idrarda ilişkiden 10 gün sonra silik cizgi çıkmıştı bunlarda silik cizgi bile yokİnşallah attığım testlere de bakar mısınız lütfen
Sorun yok o zamanaRegl oldum ve iki kez test yaptım negatifti
Endişelenecek bişey yok ozaman dimiKesinlikle negatif olmuş olsa 27 gün içinde çoktan cikarti benim idrarda ilişkiden 10 gün sonra silik cizgi çıkmıştı bunlarda silik cizgi bile yok
İlk kez yaşadığım için biraz tediriginim hala o yüzden sorguladımSorun yok o zamana
Korkuyorsan hiç yapma yazık belli ki bozuluyor psikolojın yaniİlk kez yaşadığım için biraz tediriginim hala o yüzden sorguladım
üçüz doğuracaksın. isimlerini sırayla Sürtüngen, Sürtüncan ve Sürtünnur koyacaksın yoksa bi dahaki sürtüşmede ikinizin de şeyi alev alacakMerhaba son olarak bişey sormak istiyorum 17 Mayıs sürtünme yaşandı ben 30 Mayıs test yaptım negatifti 3 Haziran regl oldum 3 4 5 Haziran normal kanamam oldu 6 Haziran az oldu 7 Haziran lekelenme oldu ve 13 Haziran bugün yine test yaptım her ihtimale karşı sabah idrarımla ve yine negatifti son olarak görüşleriniz belirtir misiniz lütfen exstrem bı olay olmaz dimi
Yok yok bidaha asla böyle bişey yapmam bu stres bı bitsinKorkuyorsan hiç yapma yazık belli ki bozuluyor psikolojın yani
Bidaha olmayacak emin olabilirsiniz iyi akşamlarüçüz doğuracaksın. isimlerini sırayla Sürtüngen, Sürtüncan ve Sürtünnur koyacaksın yoksa bi dahaki sürtüşmede ikinizin de şeyi alev alacak![]()
![]()
Öncelikle teşekkür ederim cevapladığınız için testler ve yaşadığım regl kanıtlıyor ama içim rahat etmedi bı türlüŞuan bu regli düzeninin bozulma nedeni yaşadığın stres zaten. hayır hamile değilsin rahat ol artık bidaha da kendini yıpratmaman açısından kalkışma böyle şeylere
Bende aynı durumdayım bana da yardımcı olur musun bende iç çanaşırı vardı sert sürtündü ama boşalma benim bedenim dışımda bir yere oldu yumurtlama dönemindeymişim adetime çok var daha çok korkuyorumAnlıyorum zaten olma olasılığım çok düşük regl de oldum iki kez test te yaptım negatifti testlerin birini sürtünme ilişkisinden 13 gün sonra birini de 27 gün sonra yani bugün yaptım ama içimdeki kuruntudan bı türlü kurtulamıyorum