Sürtünme yoluyla gebe kalmak mümkün mü ?

lalelhbm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2021
32
11
3
29
Vajina içine üzerine boşalma olmadı sadece zevk suyu gelmiş olabilir oda bir ihtimal. Adetimin 5. Günüydü pko hastası olduğum için düzenli adet olmuyorum. İnternette çok değişik şeyler okudum acemiyim ve konu hakkında pek fikrim yok yardımcı olabilir misiniz

Aynı konuyu açtınız ve yorum yazdılar yani hala konunuz görünürdeyken neden tekrar açtınız? hamile kalmazsınız

Biliyorum anlamsız ama germekten nette çok saçma şeyler okudum insan ister istemez etkileniyor :)
Canım anlıyorum seni ama bu kadar korkuyorsan neden yapıyorsunuz? Evli olmadığınızı ve bebek istemediğimizi düşündüğüm için soruyorum. Ve evet zevk suyundan da gayet hamile kalınabilir rahatlıkla

İnternette ne okudunuz bununla ilgili?

Canım anlıyorum seni ama bu kadar korkuyorsan neden yapıyorsunuz? Evli olmadığınızı ve bebek istemediğimizi düşündüğüm için soruyorum. Ve evet zevk suyundan da gayet hamile kalınabilir rahatlıkla
Hayır evliyiz ama düğünümüz henüz olmadı ikimizde çok tecrübesiz davrandık gayet cahiliz kabul ediyorum çoğu şey teorideki ile aynı olmuyormuş.Bir müsibet bin nasihatten iyidir hesabı yaşadık böyle bişey.. zevk suyu konusu ise şöyle vajen içine girme hiç olmadı sadece yüzeysel bişeyler yaşandı bunda da imkan var mıdır ?

Ya havludan hamile kalanı bile okudum siz düşünün.. bu o kadar basit bişey değil biliyorum ama ister istemez tecrübesizlik evham yaptırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…