- 13 Ağustos 2019
- 15
- 0
- 36
- Konu Sahibi Lilyyyyyyy35
-
Bu arada bakireyimArkadaşlar erkek arkadaşımla çıplak bir şekilde sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinamın olduğu yakın bir yere boşaldı hap kullanmadım adetim 15 gün gecikti mide bulantım bel ağrım ruhsal çöküntü var kafayı yiyecek gibiyim ihtimali var mıdır
Adet kanı akabildiğine göre hymen'de zaten mevcut bir açıklık olduğu kesindir değil mi? Adet kanı sıvısının geçebildiği yerden hücreler de geçer. 28 yaşındasınız degilsiniz ki ergen. Ben artık çığlık ata ata koşmak istiyorum.Bu arada bakireyim
De ben ilk defa böyle birşey yaşadım kimseyle paylaşamıyorumAdet kanı akabildiğine göre hymen'de zaten mevcut bir açıklık olduğu kesindir değil mi? Adet kanı sıvısının geçebildiği yerden hücreler de geçer. 28 yaşındasınız degilsiniz ki ergen. Ben artık çığlık ata ata koşmak istiyorum.
28 yaşındasınız hiç mi bilginiz yok korunmak hakkında? Dölünü tutamayan nereye bırakacağını bilemeyen adamlarla abuk subuk ilişkiler.De ben ilk defa böyle birşey yaşadım kimseyle paylaşamıyorum
Bu verdiğiniz belirtiler , örnekler ışığında bizlerden nasıl bir destek veya yardım beklediğinizi şahsen ben anlamadım.Arkadaşlar erkek arkadaşımla çıplak bir şekilde sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinamın olduğu yakın bir yere boşaldı hap kullanmadım adetim 15 gün gecikti mide bulantım bel ağrım ruhsal çöküntü var kafayı yiyecek gibiyim ihtimali var mıdır
Napmalıyım kimseye birşey söyleyemiyorum kafayı yicek gibi oluyorum haftaiçi doktora gidicem? Böyle bir ihtimal olabilir miBu verdiğiniz belirtiler , örnekler ışığında bizlerden nasıl bir destek veya yardım beklediğinizi şahsen ben anlamadım.
Ne desek boş ve havada kalacak gibi ...
Bizler de ilklerimizi resmi gazete de yayinlamadikDe ben ilk defa böyle birşey yaşadım kimseyle paylaşamıyorum
Aklıma şey geldi. İlişkiye girip hastalık kapan kiz. Sevgilisine de söylemeye cekiniyomus. Nur topu gibi bebek yada hastalık kapabilir.Öncelikle sürtünme dediğiniz şey sadece sürtünmedir ilişkiye girmek değil önce bunda bir anlaşalım. Cinsellikle alakalı ve korunma yöntemleriyle alakalı yeterli bilgiye sahip değilsiniz ama maşallah geride kalmıyorsunuz. Hamile kalmak o kadar da kolay bir şey değil. Buraya saçma sapan soracağınıza alıp evde bir idrar testi yapın. 15 gün gecikmiş net sonucu verir zaten.
Bebeğin hayatı 2 durumda da kararacak fakat aldırdiktan sonra kim bilir dogurganligi ne olacakTest yapın. Sürtünme yoluyla gebe kalmak çok zordur ama imkansız değil tabi. Muhtemelen stresten gecikiyordur. Yine de en geç yarın idrar testi ihmal etmeyin. 15 gün geçmiş zaten varsa kesin çıkar.
Bir daha da korunmadan böyle işlere kalkışmayın. Gebe kalsanız bebeği aldırmak zorunda kalsanız yazık olmaz mı? Biz burada binlerce kadın her ay çift çizginin hayaliyle yaşıyoruz.
İlk defa böyle birşey yaptım kafayı yiyecek gibiyim intiharı düşünüyorum …. Çok haklısınız hiçbişey diyemiyorum Allah gönlünüze göre versin umarım böyle bişey olmazTest yapın. Sürtünme yoluyla gebe kalmak çok zordur ama imkansız değil tabi. Muhtemelen stresten gecikiyordur. Yine de en geç yarın idrar testi ihmal etmeyin. 15 gün geçmiş zaten varsa kesin çıkar.
Bir daha da korunmadan böyle işlere kalkışmayın. Gebe kalsanız bebeği aldırmak zorunda kalsanız yazık olmaz mı? Biz burada binlerce kadın her ay çift çizginin hayaliyle yaşıyoruz.
Okudum etiketlediğin konuyu bir daha tövbe ben zaten evlilik dışı herşeye karşıydım umarım böyle birşey olmaz yoksa ben kafayı yerimAklıma şey geldi. İlişkiye girip hastalık kapan kiz. Sevgilisine de söylemeye cekiniyomus. Nur topu gibi bebek yada hastalık kapabilir.
SağolÖncelikle sürtünme dediğiniz şey sadece sürtünmedir ilişkiye girmek değil önce bunda bir anlaşalım. Cinsellikle alakalı ve korunma yöntemleriyle alakalı yeterli bilgiye sahip değilsiniz ama maşallah geride kalmıyorsunuz. Hamile kalmak o kadar da kolay bir şey değil. Buraya saçma sapan soracağınıza alıp evde bir idrar testi yapın. 15 gün gecikmiş net sonucu verir zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?