sürtünme yoluyla ilişki hamile kalma durumum

Lilyyyyyyy35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2019
15
0
36
Arkadaşlar erkek arkadaşımla çıplak bir şekilde sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinamın olduğu yakın bir yere boşaldı hap kullanmadım adetim 15 gün gecikti mide bulantım bel ağrım ruhsal çöküntü var kafayı yiyecek gibiyim ihtimali var mıdır

Bu arada bakireyim

Bu arada bakireyim
Adet kanı akabildiğine göre hymen'de zaten mevcut bir açıklık olduğu kesindir değil mi? Adet kanı sıvısının geçebildiği yerden hücreler de geçer. 28 yaşındasınız degilsiniz ki ergen. Ben artık çığlık ata ata koşmak istiyorum.

De ben ilk defa böyle birşey yaşadım kimseyle paylaşamıyorum

Bu verdiğiniz belirtiler , örnekler ışığında bizlerden nasıl bir destek veya yardım beklediğinizi şahsen ben anlamadım.
Ne desek boş ve havada kalacak gibi ...

Bu verdiğiniz belirtiler , örnekler ışığında bizlerden nasıl bir destek veya yardım beklediğinizi şahsen ben anlamadım.
Ne desek boş ve havada kalacak gibi ...
Napmalıyım kimseye birşey söyleyemiyorum kafayı yicek gibi oluyorum haftaiçi doktora gidicem? Böyle bir ihtimal olabilir mi

Öncelikle sürtünme dediğiniz şey sadece sürtünmedir ilişkiye girmek değil önce bunda bir anlaşalım. Cinsellikle alakalı ve korunma yöntemleriyle alakalı yeterli bilgiye sahip değilsiniz ama maşallah geride kalmıyorsunuz. Hamile kalmak o kadar da kolay bir şey değil. Buraya saçma sapan soracağınıza alıp evde bir idrar testi yapın. 15 gün gecikmiş net sonucu verir zaten.

Test yapın. Sürtünme yoluyla gebe kalmak çok zordur ama imkansız değil tabi. Muhtemelen stresten gecikiyordur. Yine de en geç yarın idrar testi ihmal etmeyin. 15 gün geçmiş zaten varsa kesin çıkar.

Bir daha da korunmadan böyle işlere kalkışmayın. Gebe kalsanız bebeği aldırmak zorunda kalsanız yazık olmaz mı? Biz burada binlerce kadın her ay çift çizginin hayaliyle yaşıyoruz.

Aklıma şey geldi. İlişkiye girip hastalık kapan kiz. Sevgilisine de söylemeye cekiniyomus. Nur topu gibi bebek yada hastalık kapabilir.

Bebeğin hayatı 2 durumda da kararacak fakat aldırdiktan sonra kim bilir dogurganligi ne olacak

İlk defa böyle birşey yaptım kafayı yiyecek gibiyim intiharı düşünüyorum …. Çok haklısınız hiçbişey diyemiyorum Allah gönlünüze göre versin umarım böyle bişey olmaz

Sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…