- 30 Mart 2020
- 7.895
- 15.753
- 248
- Konu Sahibi Lilyyyyyyy35
-
Muhtemelen yoktur zaten. İntiharı düşünecek bir şey de yok. Yetişkin insanlarız. Ders alacağız herşeyden ve hayatımıza devam edeceğiz.İlk defa böyle birşey yaptım kafayı yiyecek gibiyim intiharı düşünüyorum …. Çok haklısınız hiçbişey diyemiyorum Allah gönlünüze göre versin umarım böyle bişey olmaz
Çift çizgi çıktı ben napacağımMuhtemelen yoktur zaten. İntiharı düşünecek bir şey de yok. Yetişkin insanlarız. Ders alacağız herşeyden ve hayatımıza devam edeceğiz.
Çift çizgi çıktıTest yapın varsa çıkar 15 gün gecikmiş. Ki hiç sanmıyorum sürtünme ve vajina yakınına boşalmak ile gebelik ihtimali milyon da bir denecek kadar azdır. Stres mevsimsel pko veya başka sebep ile gecikme yaşıyor olabilirsiniz .
Fotosunu atÇift çizgi çıktı ben napacağım
NE OHA İNSNMIYORUMyagmurcicegii bak hele
Fotoğraf at hemen bakalım belki yanlış görüyorsundurÇift çizgi çıktı
Dışarda yaptım şu an evdeyim birileri görmesin diye kafayı yemek üzereyimFotosunu at
İki tane çizgi vardı kırmızıFotoğraf at hemen bakalım belki yanlış görüyorsundur
Tamm da attın mı testi. Bizjmi kekliyosun ? Ayrıca kaç dakikada ne kadar çıktı belki test bozuk. Anlattığın durumda ihtimal yok çünkü.Dışarda yaptım şu an evdeyim birileri görmesin diye kafayı yemek üzereyim
Foto atsana yazana kadarİki tane çizgi vardı kırmızı
E hayırlı olsun o zaman sevgiliniz ile konuşun hemen bir kadın doğum doktoru ile görüşüp muayenelerden geçin. Partnerinizle bebeği isteyip istemediğinize karar verip planlamalar yapın tebrikler .Çift çizgi çıktı
Bizi yiyo yaTamm da attın mı testi. Bizjmi kekliyosun ? Ayrıca kaç dakikada ne kadar çıktı belki test bozuk. Anlattığın durumda ihtimal yok çünkü.
Saka maka sonunda surtunerek başaran biri çıktı yani. Sprmlere de helal olsunFotoğraf at hemen bakalım belki yanlış görüyorsundur
Yalan söylüyor bence çok zor çünkü yaSaka maka sonunda surtunerek başaran biri çıktı yani. Sprmlere de helal olsun
Bana da öyle geliyo. Yadaaaa anlattığı gibi olmadı baya ilişki yaşadı. Kaç yıllık evli insanlarız surtunerek gebelik mi olur. Var bi seyBizi yiyo ya
Ya Allah aşkına ben sizi neden kekleyeyim ? 1 dakika sonra iki tane kırmızı çizgi vardı lütfenTamm da attın mı testi. Bizjmi kekliyosun ? Ayrıca kaç dakikada ne kadar çıktı belki test bozuk. Anlattığın durumda ihtimal yok çünkü.
Allah aşkına bana özelden yazın size anlatayım neden yalan söyleyeyimYalan söylüyor bence çok zor çünkü ya
Reşit misin senAllah aşkına bana özelden yazın size anlatayım neden yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?