- 23 Ağustos 2022
- 4.467
- 4.790
- 63
- Konu Sahibi Lilyyyyyyy35
-
Tamm o halde sevgilini ara buluşun ve konuşun. 28 yaşında koca insanlarsınız. Evlenin çocuğunuzu büyütün. Yapacak bi sey yok. Bebeği aldırmaya çalışırsan ve bunu yasal olmayan şekilde yaptirirsan dogurganligini kaybedebilirsin. Onu da göze al. Ayrıca şuan 15 gun gecikmenin olduğu için o bebeğin kalbi atıyor bunu da göz önünde bulundur.. o artık bi can.Ya Allah aşkına ben sizi neden kekleyeyim ? 1 dakika sonra iki tane kırmızı çizgi vardı lütfen
28 im diyodu yanlış hatirlamiyosamReşit misin sen
Beni de al msjlaraAllah aşkına bana özelden yazın size anlatayım neden yalan söyleyeyim
Beni de alın nolur 3 yıl denedim zor oldu merak ettim gerçekten bu nasıl olmuş
Ya inan hiç beceremedim grup msji olmuyo sanirimBeni de alın nolur 3 yıl denedim zor oldu merak ettim gerçekten bu nasıl olmuş
Atsın buraya testini madem.Saka tata olmuş kızlaryeminler ediyo
Kan testi yaptırırız en sagliklisi. Bizim dememizle idrar yaptı kanı da yaparAtsın buraya testini madem.
Dışarıdaymış da atamıyormuş. Fotoğraf çekmek saniyelik iş. Aklınca bizi kandırıyor. Ben şikayet ediyorum, bir baksınlar bakalım.Kan testi yaptırırız en sagliklisi. Bizim dememizle idrar yaptı kanı da yapar
Bilmiyorum ya msj yaziyo banada ama emin değilim.Dışarıdaymış da atamıyormuş. Fotoğraf çekmek saniyelik iş. Aklınca bizi kandırıyor. Ben şikayet ediyorum, bir baksınlar bakalım.
Saat yönüne göre tarif eder misiniz ne kadar yakındıArkadaşlar erkek arkadaşımla çıplak bir şekilde sürtünme yoluyla ilişkiye girdim vajinamın olduğu yakın bir yere boşaldı hap kullanmadım adetim 15 gün gecikti mide bulantım bel ağrım ruhsal çöküntü var kafayı yiyecek gibiyim ihtimali var mıdır
Varsa aldıracaksın. İmkanın varsa istiyorsan evleneceksin. Yarın sabahtan da kan testi yap sonucunu buraya at da bir bakalım.Çift çizgi çıktı ben napacağım
Çoklu gebelik çıkmasın bir deÇift çizgi çıktı ben napacağım
Eyer oyleyse tarihe duşenlerden biri dahaTamm da attın mı testi. Bizjmi kekliyosun ? Ayrıca kaç dakikada ne kadar çıktı belki test bozuk. Anlattığın durumda ihtimal yok çünkü.
Keramet sadece spermde de degil snairim. Yumurta vajina ağzına kadar gelip spermi kucaklayıp içeri kaçmış gibi felan dusunuyorum. Organize oldular yani.Eyer oyleyse tarihe duşenlerden biri daha
Surtunme yoluyla gebe kalan falan hemde bakire vajinaya girmemiş bile yakin olmuṣ.Hcg testini atmadan inanmayalim.
Eyer dogruysa helal olsun vAllaha 2 3 yil ugraş didin neler yap olmasin ama başka kizlar vajinaya girmemiş gebe kaliyor buyuk başari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?