sürtünme yoluyla ilişki hamile kalma durumum

Ya Allah aşkına ben sizi neden kekleyeyim ? 1 dakika sonra iki tane kırmızı çizgi vardı lütfen
Tamm o halde sevgilini ara buluşun ve konuşun. 28 yaşında koca insanlarsınız. Evlenin çocuğunuzu büyütün. Yapacak bi sey yok. Bebeği aldırmaya çalışırsan ve bunu yasal olmayan şekilde yaptirirsan dogurganligini kaybedebilirsin. Onu da göze al. Ayrıca şuan 15 gun gecikmenin olduğu için o bebeğin kalbi atıyor bunu da göz önünde bulundur.. o artık bi can.
 
Regliniz 15 gün gecikiyor ve bir test alıp yapmıyorsunuz. Ben korunduğum halde bir gün gecikse stres olup hemen test yapmaya koşuyorum. O kadar korkan, intihar düşünen insan şimdiye kadar 100 tane test yapardı. Buradaki hanımlar söyler söylemez test yapıyorsunuz ve pozitif Üzgünüm inandırıcı değilsiniz.
 
Saat yönüne göre tarif eder misiniz ne kadar yakındı
 
Tamm da attın mı testi. Bizjmi kekliyosun ? Ayrıca kaç dakikada ne kadar çıktı belki test bozuk. Anlattığın durumda ihtimal yok çünkü.
Eyer oyleyse tarihe duşenlerden biri daha
Surtunme yoluyla gebe kalan falan hemde bakire vajinaya girmemiş bile yakin olmuṣ.Hcg testini atmadan inanmayalim.
Eyer dogruysa helal olsun vAllaha 2 3 yil ugraş didin neler yap olmasin ama başka kizlar vajinaya girmemiş gebe kaliyor buyuk başari.
 
Keramet sadece spermde de degil snairim. Yumurta vajina ağzına kadar gelip spermi kucaklayıp içeri kaçmış gibi felan dusunuyorum. Organize oldular yani.
İşin doğrusu tam anlattığı gibiyse imkansız. Muhtemelen bi birlesme oldu ama soyleyemiyo neden bilmiyorum haliyle de gebelik oldu.. Salı günü kan verecekmiş bakalim atarsa öğreniriz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…