Sürücü kursu hakkımızı mı yiyiyor .

Kizlar genel olarak. Boyun eymeyin. Hakkinizi arayin..kimseye hakret ettirmeyin.ehliyeti surucu hocasi degil sinav yapan kisiler veriyor.

Kusura bakmasin kimse bana hakaret edemez.

Saatlerini iyi hesap et.
Kac saate imza attin. Kac saat surdun nor et. Hatta ses kayiti yap. Ornegin bugun 21 haziran saat 12. Suan arabaya biniyorum. Surmen bittikten sonrada suan saat 13. 60 dakika araba surdum diye . Ve kagitada not et.
Surdugun kadar para ver.
Pis haramzadeler
İmza falan hic birsey attirmiyorlar isin yolunu bulmuslar bir hak idda edemeyelim diye.

Kizlar genel olarak. Boyun eymeyin. Hakkinizi arayin..kimseye hakret ettirmeyin.ehliyeti surucu hocasi degil sinav yapan kisiler veriyor.

Kusura bakmasin kimse bana hakaret edemez.
Adam bana sana sinir oluyorum cok bilmis hareket ediyorsun dedi yaptigim birsey de yok sadece kendime kizdim araci surerken hata yaptigim icin soyledigi lafa bak.Babanin yolu mu nasil suruyosun arabayi vs vs fazla sustum yuz buldu.

İmza falan hic birsey attirmiyorlar isin yolunu bulmuslar bir hak idda edemeyelim diye.
Hak iddia edemezsin diye birsey yok. Eger siz o surucu kursuna kayit olmussaniz kurs sizin alacaginiz ehliyetin sinifina gore milli egitimin belirledigi butun kurallari yerine getirmek zorunda. Gercekten hakkiniz yeniliyor ise Bimer (basbakanlik iletisim merkezi) e sikayet edin. Kursa direk sorusturma acilir inanin tespit edilirse kurs kapatilmaya kadar gider. Ozellikle son cikan kanunlarla kurslar cok sıkı denetim altina alindi. Hakkinizi yedirtmeyin kesinlikle

Adam dalga geciyor ve azarliyor .Bisey diyemiyorum sinavdan biraktirir diye bazi egitmenler etkileyebilir gorevliyi .Ama icime dert oldu gecen soyledigi laf cok kotu dalga gecti benimle bir daha oyle yaparsa gerekeni soylemek istiyorum bi yandan da korkuyorum iste.
Hayır öyle bi lüksü yok korkma bıraktırmak falan eğitmenler sıkı artık.En azından artık sıkı bu işler. İzin verme canım, kursla konuş başka eğitmene geç.

Adam bana sana sinir oluyorum cok bilmis hareket ediyorsun dedi yaptigim birsey de yok sadece kendime kizdim araci surerken hata yaptigim icin soyledigi lafa bak.Babanin yolu mu nasil suruyosun arabayi vs vs fazla sustum yuz buldu.

Iyide baska surucu secin ozaman. Insa lar hic birseyden simayet etmeyince esnaf musterinin tepesine cikiyor resmen. Artik musteri memnuniyeti diye birsey kalmadi.

Ben kontrat istiyorum de. Saatler hersey belli olsun.
Birde. Babamin yolu degil ama bende babanin kizi değilim. Bana bagiramazsin de.
Ay cok sinirleniyorum.
Ben hollandada kursa gitmistim. Ablamlarda bende ayni kisiye gitmistim adam turk. Benim ablam nezaman sinava girmeye az kalsa. Ablamin morlaini bozuyor yokya sen alamazsin edemezsin (biz anladik ki masuz bozuyorki alamasin ehliyeti tekrar devam etsin, para kazansin)
Sonra ablam çıktı ondan hollandalidan aldi. Ilkinde aldi ehliyeti. O admada 3 kere kaybetti. Eve neredeyse aglayarak geliyordu artik. Sonra bende o adama girdim (fark etmemistik daha adamin masuz yaprigini)
Adamin bana kizacagini fark ettigim an ben kiziyordum ona.
Adam diyordu sen cok fenasin. Ablanlardanda fenasin diye .
Isim olmaz. Parasiyla degil mi? Biz onlara minnet edecegimize onlar bize minnet etsin.

Birgun kizdiginda sana. Cek kenera stopnettir arabayi. Arabanada sanada senin ders oretmenede. Parasiyla degilmj? Ya adam gibi ogretirsin, ve saatlerimide duzgun verirsin yada birakiyorim ve hic borseyde odemiyorum dersin (nasilsa imza falan yok, sen ispatlayamadigin gibi oda ispatlayamaz)
Bu esnaf cok illet pis birsey oldu
Kusura bakma cok sinirlendim.

Kızlar konuyu bölmek gibi olmasın da ehliyet sınavları 27 ağustosa ertelendi diye alt yazı okudum bugün haberlerde.nırmalde benim sınavım gecen cumartesiydi ertelenip bu cumartesiye alınmıştı tekrar ertelenmiş

Kızlar konuyu bölmek gibi olmasın da ehliyet sınavları 27 ağustosa ertelendi diye alt yazı okudum bugün haberlerde.nırmalde benim sınavım gecen cumartesiydi ertelenip bu cumartesiye alınmıştı tekrar ertelenmiş
Evet ya ta 27 agustosta.Direksiyon derslerini nasil ayarladiniz siz ?benim bir kac hakkim kaldi siz ne yaptiniz ?direksiyon sinavina kadar unutabiliriz cunku .

Bir de cnm ben haziran ayında boş vaktim var diye özel ders aldım 10 saat. Onun çok faydası olmuştu, çünkü benim ilk girişte almam gerekiyor.
Tabii daha yazılı sınava bile giremedim o da ayrı. Herşey nasip, planlanan gibi gitmiyor maalesef

Back
X