Adam bana sana sinir oluyorum cok bilmis hareket ediyorsun dedi yaptigim birsey de yok sadece kendime kizdim araci surerken hata yaptigim icin soyledigi lafa bak.Babanin yolu mu nasil suruyosun arabayi vs vs fazla sustum yuz buldu.
Iyide baska surucu secin ozaman. Insa lar hic birseyden simayet etmeyince esnaf musterinin tepesine cikiyor resmen. Artik musteri memnuniyeti diye birsey kalmadi.
Ben kontrat istiyorum de. Saatler hersey belli olsun.
Birde. Babamin yolu degil ama bende babanin kizi değilim. Bana bagiramazsin de.
Ay cok sinirleniyorum.
Ben hollandada kursa gitmistim. Ablamlarda bende ayni kisiye gitmistim adam turk. Benim ablam nezaman sinava girmeye az kalsa. Ablamin morlaini bozuyor yokya sen alamazsin edemezsin (biz anladik ki masuz bozuyorki alamasin ehliyeti tekrar devam etsin, para kazansin)
Sonra ablam çıktı ondan hollandalidan aldi. Ilkinde aldi ehliyeti. O admada 3 kere kaybetti. Eve neredeyse aglayarak geliyordu artik. Sonra bende o adama girdim (fark etmemistik daha adamin masuz yaprigini)
Adamin bana kizacagini fark ettigim an ben kiziyordum ona.
Adam diyordu sen cok fenasin. Ablanlardanda fenasin diye .
Isim olmaz. Parasiyla degil mi? Biz onlara minnet edecegimize onlar bize minnet etsin.
Birgun kizdiginda sana. Cek kenera stopnettir arabayi. Arabanada sanada senin ders oretmenede. Parasiyla degilmj? Ya adam gibi ogretirsin, ve saatlerimide duzgun verirsin yada birakiyorim ve hic borseyde odemiyorum dersin (nasilsa imza falan yok, sen ispatlayamadigin gibi oda ispatlayamaz)
Bu esnaf cok illet pis birsey oldu
Kusura bakma cok sinirlendim.