bikaç gün cevap vermemenin etkili olacağını düşünüorum.
açıkçası aramızdaki sorunların çözülmesi için bize cidden ayrılık lazım.daha doğrusu ona ayrılık lazım.
canım senin erkek arkadaşın benm eski erkek arkadaşıma cidden çok benziyorvallahi neyin lazım olduğunuu bende kestiremedim ama bilmiyorum bence bak çok yüz verme çok şımarıyorlarr gerçkten
ama hemen mesaj atması iyi bişi demi
canım bilmiyorum bende de böyle olmuştuu akşam ayrılmıştım sabah hiç birşey olmamış gibi msj atmıştı bana konuşalım falan demiştiii ama ayrıldım ben senden demiştim vs. yanii o gün bugün 2 ay olduu iyi brşey olsaydı benmkde şimdiye dek dönerdi diye düşünüyorum.
Yada iyi birşeydir bilmiyorum canımm ama şöyle birşey var ben buna çok kızıyorummm sen sinir oldun ayrılalım dedin oda tamam diyor yaa aynısı işte bnmkide böyleydii insan der yanii tamam ben seni kızdırdım nye hemen ayrılalım diyorsunn vs. vallahiii ben çözememiştim.
Sana gelince üst üste msj atarsaa eğer soğuk ve kısa cvplar ver.Nye kafan karışık kafanı karıştıran ney gibisinden sor bakallım
aslında hiç cvp atmamayı düşünüorum neden dersen bnm çok yakın bi arkadaşımın sevgilisinin karakteride böle.çocuk ayrılmak istiodu kız da en sonunda kbl etti ayrılmayı.çocuk 1 gün sonra bişiler yazmaya başlamış kız 2 gün boyunca görmezden gelmiş en ufak bi harf bile yazmamış.çocuk köpek oldu bırakma beni ölüorum die.sanırım bu tarz erkeklere tesir eden şey cvp vermemek.çünkü şmdi bitti desem kafasında bitirmiş dicek ama cvp vermeyince kafasını meşgul edio nie cvp yok die.
ters tepmez yani bensizliğe alışmaz demi :/ bunu istemem çünkü aslında keşke kafamda bitirebilsem ama beni her ne kadar üzse de gerçekten özel bir insan farklı biri.iyi yönlerinin hatrına onu hala seviyorum...
sonuçta aynı sınıftasınız bir kaç haftada sensizliğe alışacaını hiç sanmam aksine seni özleyecek okullar açılıncada mutlaka gelir yanına bu fırsatı kaçırma derim ben
haklısın belkide bu bi fırsattır, hayırlısı budur.yani sömestrda olmasa duramazdım ben çünkü.
onu görmeyince dayanabiliyorum.
ve gerçekten iyi bi dersi haketti.aylardır bana çektirdiği az şey değil.ayrılmak istemiyorum diye yapıyordu bunları.
benim sevgilimde eskiden öyleydi bana neler çektirdi neler sırf inat uğruna hemdeama şimdi çok bağlı bana özlemek çok etkili bide sabır canım kesinlikle kararlı ol ve dayan mesaj atma arama etkisini mutlaka göreceksin
çok sevindim cnm çünkü bnm etrafımdakiler diyorki "bi ilişkiye ayrılık girerse yola gelmez" veya "bi erkek soğursa ayrılmak isterse bidaha dönmez"
ama görülen o ki öyle deil.
tebrik ediorum cnm seni :) darısı başıma...
sizin ne kdr sürmüştü ayrılığınız
2 ay kadar sürdü canım tabi öncesindede ayrılıklarımız olmuştu sen kesinlikle çevrendekilere kulak asma seni gerçekten sevdiğini düşünüyorum ama biraz vurdumduymaz bi tip gibi geldi bana:26: böylelerini yola getirmek ancak bu yöntemlerle halloluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?