aradı az önce meşgule attım :)
zor tuttum kendimi ama tuttum :) açmadım..
inşallah vazgeçmez
gerçi insan psikolojisine göre böle durumlarda daha çok üstüne gider insan :)
ben tutamaz acardım yanlış yapardım ama böyle durumlarda daha cok üstüne gidersen kacar bunalır sıkılırsın artık yavas yavas uzaklasmaya başlardı senden cnm iyi yapmışsın acmamışsın bizde önceden cok mesajlaşr konuşurduk ama baktım adam eskisi gbi yapmıyo hatta ben atmasam msj bile atmıyo bazen şimdi buaralar bende kacıyorum ondan kacan kovalanır yapyrm .d dün gece sbah 8 kadar oturmuş arkdaşlarıyla oyun oynmış 11 gibi yattı gündüzden yatıyorum dedi hala uyuyo sbhdan beri sanırm mesaj atmadı bende atmadım ona hic o atsın diye bekliyorum merak ediyorumda aslında onu ama zor tutuyorum kendimi
evet cnm tutmak lazım kendini.
mesela şuan deli gibi merak ediorum ne dicekti acaba die...
meşgule atmışsın ya aradıgında canım sonra mesaj falan atmadımı arkasından ?
atmadı iştekızdı mı acaba.ama mecburdum bunu yapmaya.gene arasa gene açmıcam.başka türlü adam olmıcak bu.
zaten anlattığım o arkadaşımla sevgilisi de aynen öyle olmuşçocuk kızmış kız açmıyo diye demiş "kesin bitti".ama kız gene takmayınca bu sefer daha perişan dönmüş son kozları oluyor sanırım o...
aynen canım inş aranız en kısa zamanda düzelir
yaa keşke ilişkiye hiç böyle şeyler girmese..ben böyle durumlardan çok yoruluyorum ya senin yerinde olsam ayrılır bi dahada barışmazdım.şöyle düşünmek lazım bunun bi de evliliği var erkekler sevgiliyken ilgili oluyolar evlenince vurdumduymaz birine dönüşüyolar senin sevgilin şimdiden böyleyse bence hiç uğraşma canımmm eminim daha iyi özelliklerde bi insanla karşılaşırsın
o zaman iyi bi dersi hak etmiş demektir..:) insanları anlamak ne zor dimi ya içinden geldiği gibi davranıp değer veremiyosun hemen değişiyolar..bu arada senin ve onun burcu ne merak ettim :)
aslında diğer tartışmalarınızda fln aramana şaşırdım sen nasıl bi aslansınnnn :) tabiki arıyacak bencede açma.hatta şey yapabilsin.bi daha ararsa yine açma sonra uzuuun bi mesaj at bu durumdan sıkıldığını anlatan.eskiden böyle olmadığınızı ilişkinizin zamanla nerelere geldiğini anlatan.gönder ve kapat telini güzell bi uyku çek sabah uyanınca açarsın telefonunu..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?