Sürüngenler,böcekler..

minikkedii07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2016
467
147
23
Kızlar bunlarla olur olmadık karşılaşan bir ben miyim özellikle havalar ısınınca sık sık rastlanıyor ilaçlanmasına rağmen..akrebi ayrı hamam böceği ayrı başka türlüsü ayrı..Karşılaşınca korkuyorum da üstelik siz müdahale edebiliyor musunuz

Şükür bizim evde çıkmıyor böcek akrep falan (akrep yillardır görmedim zaten) ama dışatdan uçup geliyor bazen kanatlı hamam böceği öldürmüyorum ama tiksiniyorum başka böcekleri alıp elime atarım ama hamam böceğini asla bi şekilde dısarı atmaya çalışıyorum

Ne güzel,şanslı sayılırsınız:)Aslında benim evimde de sürekli olmuyor fakat havalar ısındığında ortaya çıkıyorlar özellikle nemden galiba kocamanlar üstelik..Ayy o hamam böceklerini falan balkonda gördüğüm zaman ne öldürebiliyorum ne de tutup alabiliyorum çok hızlılar zaten

Bende aynı durumdayım bu sene nedense çok çıkıyorlar..Ben öldürmeye cesaret edemiyorum hele o büyüklerle karşılaşırsam direk kalıyorum öylece

kacip baska odaya saklanirim.. bizzde yok sukur en ust kattayiz.. eviniz bahceli mi? ben de disarda korkuyorum. cekirge fobim var. balkondan atlamaya kalkmistim bi keresinde

kacip baska odaya saklanirim.. bizzde yok sukur en ust kattayiz.. eviniz bahceli mi? ben de disarda korkuyorum. cekirge fobim var. balkondan atlamaya kalkmistim bi keresinde
Evin içinde bırakıp kaybolursa da ayrı dert çoğalabilir..Apartman ama havalar ısındıktan sonra görüyorum..Ben de öldüremiyorum maalesef büyük olanlarından özellikle korkuyorum

Tüm böceklerden nefret ediyorum böcek fobim var.
Bizim evde de her yer karınca her şeyin içinden çıkıyolar sağolsunlar.
Ben en çok arıdan korkarım beni çok soktu da.

Oturduğumuz apartman dairesinde bugüne kadar 30 küsür akrep gördüm. Ve akrep fobim var. Bu sene şimdiye kadar görmedim hiç, öncelikle bunun sebebi bulunduğunuz yerin toprak yapısı. Kömürlük, ya da bakımsız bahçe varsa ordan geliyorlar. Ve 5, 6. Katta bile görülür akrep. Apartmanı ilaçlatmanız lazım her sene. Giderlerden gelebiliyor, onlara tel taktırın. Evdeki pencerelere tel taktırın. Ve en önemlisi evdeki bütün büyük küçük delikleri kapatın. Nerde kuytu köşe var oraya yuva yapıyolar bu pislikler. Döşemelerin altında yuvaları olabilir, her yeri muntazam şekikde kapatın.

Bir de gerçek mi bilmiyorum ama mavi rengini ve lavanta kokusunu sevmezmiş akrep. Bir ara her yeri lavanta kokulu deterjanla siliyordum. Umarım kurtulursunuz.

Aman Allahımm ya vallahi çıldırmamak elde değil geçmiş olsun bundan sonra görmezsiniz umarım..Benim de apartman dairesi yeni aslında 3 senelik bina ama anlamıyorum çok haşere geliyor ilaçlama yapılmasına rağmen..Bu sıcakta da cam açılmazsa eririz içerideSizinkiler bir de akrepmiş yani hepsini evin içerisinde mi gördünüz evin neresinde geziyorlardı daha çok ve en önemlisi gördüğünüz zaman ne yapıyordunuz!!

Tüm böceklerden nefret ediyorum böcek fobim var.
Bizim evde de her yer karınca her şeyin içinden çıkıyolar sağolsunlar.
Ben en çok arıdan korkarım beni çok soktu da.
Valla ben büyük olanlardansa karıncaya razıyım onlar hiç olmazsa hem daha temiz hem de korkutmuyor:)

Bizim ev müstakil bahçeli.. Örümcekler böcekler beton böceği felan herşey var öldürüyorum görünce.. Nabiyim işde. Yoksa çok cogalcaklar. Cogalmasjn işde bide hamamböceği siyah birşey oluyor demi. Karafatma diyorlar herade. Oda tam kapudan girerken terlikler öldürdüm. Boceklerden zerre kadar Korkum yok hic

Valla şanslısınız öyle bir korkuya sahip değilseniz..Ben de ufaklardan korkmam çok ama bahsettiğim normalden büyük olanlar..Beton böceğini çıkaramadım o hangisiydi:)Siz de öyle hormonlu hamam böcekleri,kırkayak vs gibi böceklerle karşılaşıyor musunuz

Bende aynı durumdayım bu sene nedense çok çıkıyorlar..Ben öldürmeye cesaret edemiyorum hele o büyüklerle karşılaşırsam direk kalıyorum öylece
Dii mi bu sene daha çoklar sanki..Ben de öyleyim maalesef özellikle büyük olanlara karşı..

İlk gördüğümde bayılacaktım az daha, ben öldüremiyordum ve çığlık atarak kaçıyordum. Ama sonra tek kaldığımda da gördüm ve mecburen öldürmeye başladım

Şimdi baya rahatım görünce iğreniyorum ama artık ne bulursam vuruyorum. 30 tanesinin hepsi büyük değildi, bazıları yavruydu, 1-2 cm kadar. Ve yavruları beyaz oluyor. Hepsini de yerde ve duvarda gördük. Elbiselerde filan görmedim hiç. Çok kafamı takıp ağlayıp taşınmak istemiştim ilk başlarda. Ama sonra amaaan bunu mu takıcam o benden korksun dedim. İlaçlayın, tel taktırmak çok önemli dediğim gibi. Ve mutlaka delikleri kapayın, biz kireçle her yeri kapattık. İnşallah bi daha da görmeyiz..

İnşallah umuyorum bir daha yaşamazsınız aynı durumu..Evin içinde şüphe duyduğum bir yer yok aslında genelde dışarıdan geliyor balkonda çok oluyor ama dediğiniz gibi tedbirli olmak gerek her zaman..Sizi de tebrik ederim cesaretinizden dolayı akreplerle başa çıkmak hepsinden çok daha sıkıntılı...Ben görünce öldürme gibi bir cesaretim olmuyor..Yavrular değil ama büyük olanları öldürmek zor olmuyor mu gördüğün büyükleri nası öldürebildin saldırmıyolar mı ya da hemen kaçmıyorlar mı akrep bu sonuçta!!

Bir keresinde yanımda hamile arkadaşım vardı, mecbur o görüp korkmasın diye cengaver oldum aldım elime sert bir şeyi çıplak ayak saldırdım darma duman ettim

Daha büyük dertler yaşayınca insan aman akrebe mi üzülmüşüm diyor.. Tabi birkaç sene fena kafamı taktım çok üzüldüm bu pislik böceklere ama rahatlık geldi sebepsiz :)

Tabikii Allah dert vermesin haklısınız ama işte insan evin içerisinde istemiyor hele benim gibi biraz da korkuyorsa:)Sizin cesaretinize de şapka çıkarıyorum:))Ben ayağımda bot olsa cesaret edemem bırakın çıplak ayağı:)O büyüğü öldürürken peki saldırmaya çalışmıyor mu neyle ve kaç sefer vurdunuz üstüne kolay ölüyor mu!!Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim çünkü bu korkularımla yüzleşmem gerecek bir süre yalnız kalacağım için..

Gecen bizim eve cekirge girmis ziplayip duruyor cok korktum sonra uzaktan bir esarbi uzerine attim( beyaz ki rengini belli ediyor)iki taraftanda sıkistirdim oyle yakaladim ama cok korktum

Gecen bizim eve cekirge girmis ziplayip duruyor cok korktum sonra uzaktan bir esarbi uzerine attim( beyaz ki rengini belli ediyor)iki taraftanda sıkistirdim oyle yakaladim ama cok korktum
Uçan kaçanlar ayrı bir olay zaten:)Ama siz korkularınızın üstüne gitmeyi başarabiliyorsunuz ben pek yaklaşamıyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…