Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

bence seneye olmasın survivor bu nedir en azından bu sahneleri göstermemeleri lazım

duygu sutten cikma ak kasik canim tabi o hic birsey soylemiyor kazaninca bla bla bla

duyguyu hiç beğenmiyorum ama ümit napıyo öyle ya,koskoca adam kızın üstüne yürüdü bıraksalar dövecek mi yani?

şu doğukan kadar efendi olamadılar

Duyguda kiskitmasinnn umitiii koskoca adama terbiyesiz diyo ben olsam agzini yirtardim yine umit efendiymiss

yaa bu şikayet nereye bildiriyor acuna falan nereye gitsin artık şu kız vallahi strese giriyorum ya hala hala konuşuyor

duyguyu hiç beğenmiyorum ama ümit napıyo öyle ya,koskoca adam kızın üstüne yürüdü bıraksalar dövecek mi yani?

şu doğukan kadar efendi olamadılar

duygunun uzerine ilk yuruyen insan umit degilki kadisim...
en son biri yuruyecek bu sefer ezip gececek ama kim olur bilmem
duygu insanlari zorluyor buna sabahtan beri can can cene pfff

duygunun uzerine ilk yuruyen insan umit degilki kadisim...
en son biri yuruyecek bu sefer ezip gececek ama kim olur bilmem
duygu insanlari zorluyor buna sabahtan beri can can cene pfff

duygu beni bile zorluyo ekran başında ama şiddetin her türlüsüne karşıyım can kuşum hele de ekranlar önünde bir kadına karşı yapılırsa bu..ama dediğim gibi duygu ayrı bir olay,farklı bi dünya onda ki çeneye bütün kk toplaşsak yetişemeyiz.

cok zor sinirlenen bir insanımdır
sinirlensem de kolay hırcınlasmam
ama o adada ben olsam o duyguyu çiğ çiğ yemiştim
gruptakilerde şokta duygunun manyaklığından onlar da bıktılar

Abari ya biraz sonraki oyin cok heyecanli geciriyorlar birbirlerine resmen duygud tmam ya bi sus herkese artislik yapiyor basima agri geldi ya

Elensede kurtulsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…