Survivor 2013 izleyenlerin paylaşım alanı :)

gittiler bos odulu kazandilar yaaa yemek gezmek varken gonulluler ilk zamanlar basit yemek odullerini kaybettiler ama simdi tadini cikariyorlar valla...

kızlar sarısın sunucu kıza ne olmus öyle 10 yas yaslanmıs gibi
cok güzel şirin bi kızdı çökmüş sanki
aaa

hey allahım.. bu duygu nasıl bi insan yaa.. bu kezde elenmezse yuh diyeceğim artık.. böyle bi kararmış kalple nasıl yaşar insan, zor valla..

murat giderse çok üzüleceğim ya,duygu herkesi eledi inşallah muratta o kızı tutanların kurbanı olmaz

Duygu artık iyice çığrından çıktı çekilmez bir hal aldı. Hele ki ismi yazıldıktan sonra sanırım nasılsa gidicem içimde kalmasın mantığıyla sayıp döküyor. Ümit'e neler dedi Ümit onun yaptığının onda birini yapmadı ona. Resmen kaşınıyor bir de oyun bitti hep o trafa doğru konuşuyor ki Ümit cevap versin de tartışma devam etsin. Yine yenildi Irmağa bunu kaldıramadı zaten.

Irmak'a durup dururken neden sataştı ki. Ne alaka yani sen oyun kazanamıyorsun da bilmem ne de yarışmayla onun ne alakası var. Ümit bitti ona sardı. Hani Dağhan onlara katıldı diye seviniyordu en iyi adamı aldık diyordu el üstünde tutuyordu kankalardı Dağhan konseyde Duygu'yu yazdı ipler koptu onun hıncını çıkardı Dağhan'da yarışmalarda. Aslında kızdığı Dağhan ama neden beni yazdın diyemiyor tabii. Fatmagül güvenme diye demişti bana diyor dinlemedim diyor ya Dağhan gelince Gül'ü harcadın yüzüne bakmadın kavga ettin kızla şimdi mi aklın başına geldi daha gelir gelmez karşı adanın tüm sırrını açık eden adamdan ne bekliyor ki. Bana göre bnu hafta Duygu gidici. O da bunun farkında Murat'ın elendiğini düşünemiyorum öyle olursa Duygu'yu kimse tutamaz iyice kendini bir halt sanır.

Bir de yarışmaya eleştirim zaten ortam gerilmiş kava çıkması için küçücük kıvılcım yetiyor Duygu'nun gözü Ümit'te bir şey desin diye niye yarışmadan sonra o kadar zaman bekliyorlar yan yana oturtuyorlar tamam oyun bitti dağıtsınlar herkesi adalarına. Ama yok reyting gelecek ya önceden böyle bir şey yoktu şimdi oturmuş yarışmadan sonra dakikalarca Duygu'nun çemkirmelerini dinliyoruz.

kızlar survivora nasıl mail atılıyor.atan arkadaşlar sonunda acun maillerimizi okudu açıklama yapıyor demişti.nereye, nasıl attınız açıklamalı yazın.şu duyguyu daha fazla saklamasın orda ailece bizi sinir ediyor.çirkefliğinden diskalifeyemi edecek,oylarınlamı oynuyacak ne edecekse etsin.şu kızı orda saklamasın.mail im acuna ulaşmasını istiyorum kızlar duygudan rahatsız olan herkezin mail atmasını istiyorum.bir elin nesi var iki elin sesi var.duygunun yarışmanın seviyesini düşürdüğünü,kavgacı ve rahatsız bu insanın diskalife olmasını istediğimizi söyleyelim..

duygu benide deli ediyor. çocuğum yok ama olursa onun gibi olmaması için dua ediyorum. çok zeki ve kurnaz. nefret ederim planlı insanlardan hep herkese nasıl saldırırm derdinde. evleneceği adama acırım sadece...

son ödül oyunu resmen 2 tarafı birbirine düşürmek için planlanmış gibiydi
ben gönüllüleri tutuyorum ümite gıcığım
duygu gitse daha iyi olur murata yazık olucak...

Bu akşam Duygu'dan kurtuluyor muyuz artık merakla akşamı beklemekteyim.Bu kız şimdiye kadar üç yarışmacının gitmesine sebep oldu bu sefer de Murat'ın gitmesine sebep olmaz umarım.

Gecen senenin duygusu merve sevgilisinden dayak yemis gazetede okudum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…