Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
böyle dokunulmazlık oyunu mu olur ya acun saçmalamış resmen bireysel olsa neyse bunu neresi takım oyunu , güce bağlı takım oyunu olmaz hiç adil değil.

Her yıl dokunulmazlığa koyuyorlar bu oyunu. Bence de performans-dikkat-güç hepsinin olduğu oyun olmalı dokunulmazlık için.

Her yıl dokunulmazlığa koyuyorlar bu oyunu. Bence de performans-dikkat-güç hepsinin olduğu oyun olmalı dokunulmazlık için.
aynen ama acunun en zararlı ve en gereksiz oyunu bu, yazık değil mi boyuna bele ya.

selam kızlar
pofff 6-0 oldu ya ünlüler bgn dayanamadılar
bişi dicem dokunulmazlık yine 2 sefer mi oynancak yoksa 1 kere mi ? yani bunu kazanan direk konseye gitmicekmi bu sefer?
sanki konsey falan vardı da fragmanda ondan şaşırdım geçen sefer 2 dokunulmazlık oynamışlardı ya

bu oyuna ayar oldum sinirlerim bozuldu
gerçekten çok zararlı bi oyun Allah korusun bel boyun çok önemli noktalar yani olmazki böyle
ben olsam ünlülerin yerinde çok zorlamadan direk bırakırım zaten fark 6 olmuş neden boşuna canımı acıtayım dimi ama
bu arada fulya bu oyunu kazanırsa şaşırmam :)

Birak dokunulmazligi odul oyunu bile olmamali cok sıkıcı zevksiz bir oyun.

Aha da Fulya kazandi

ay kızlar izleyemiyorum misafirden sizin yorumlardan izliyormuş gibiyimdevam bu arada anladigim kadarıyla unluler pek iyi değil:-(

mucize fulya oyun kazandı ahaha sahra fulyaya yenildi ya bence yarışmaya terk etsin

ay kızlar izleyemiyorum misafirden sizin yorumlardan izliyormuş gibiyimdevam bu arada anladigim kadarıyla unluler pek iyi değil:-(
yok cnm bgn bizim ünlüler tırt çıktı
düşün 1 sayı aldık onuda fulya aldı sahra bıraktı da

kızlarrrrrrrrrr 2 dokunulmazlık oynanmıcak mı yaa
kaybederlerse ünlülerdn birimi gidicek şimdi

Allahım şimdi bi sayı aldı diye ünlüler fulyayı yazmazlarsa deliririm yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…