Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
anlaşılan ünlüler kaybetmiş msafirler şimdi kalktı bernaya çok züüldüm çok acıyor dedi ya ordan yakaldım ay yazık ya 90 kilo mu dediler ben de taşıyamam o kiloyu o ne be oyun çok zor

üff başlıycam dokunulmazlığına şimdi bernaya bişi olmasın

Ünlüler kaybetti ya pff arada az fark olsaydı keşke neyse Fulya ya da Almeda gider umarım.Turabiye sinir oldum Doğukan'ı yok sayıyor resmen uyuzzz

heee tmm sorumun cevabını aldım
dokunulmazlık 1 taneymiş bu sefer
fulya gitsin işte o kdr da üzülmedim yani dokunulmazlıga
bi bogaz eksilirler en azından

bence iyi oldu ünlülerin kaybetmesi tüm entrikalar ortaya çıkacak bakalım kimi yazacaklar bence birde ünlülerin sıralamayı görmüş olauruz böylelikle bakalım 1. kim olacak merak ediyorum

bence iyi oldu ünlülerin kaybetmesi tüm entrikalar ortaya çıkacak bakalım kimi yazacaklar bence birde ünlülerin sıralamayı görmüş olauruz böylelikle bakalım 1. kim olacak merak ediyorum
Anıl veya Serenay birinci olur diyorum ben ama bakalım göreceğiz

aynen canım bende üzülmedim yani okdr
nede olsa gitmesi gereken biri var giderken de üzülmeyeceğim biri
umarım fulya gider hep kaybediyor ztn fulyasız bizim ünlülerimiz bize yeter

heee tmm sorumun cevabını aldım
dokunulmazlık 1 taneymiş bu sefer
fulya gitsin işte o kdr da üzülmedim yani dokunulmazlıga
bi bogaz eksilirler en azından
nadya demişti ya aslında kaybetsekte sorun değil ben gitmediğim sürece bir boğaz eksiliyor yatacak yer artıyor diye çok haklı fulyada gereksiz zaten bence gitmeli

nadya demişti ya aslında kaybetsekte sorun değil ben gitmediğim sürece bir boğaz eksiliyor yatacak yer artıyor diye çok haklı fulyada gereksiz zaten bence gitmeli
nadyaya bak senn öylemi dedi o kısmı duymamışım
fulyayı yazmayan çıkmaz herhalde:)
bakalım fulya kimi yazacak kendini yazsın bencee

bence turabi çok artistlik yapıyor herkes ona nispet yapıyormuş gibi bir havada artist havasını alsın biri diye bekliyorum hilmicem ondan iyi çoğu oyunda hiç onun kadar artistlik yapmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…