- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Sırf beleşe tatile gelmiş he vallahi başka espirisi yok bunun adamın seside çıkmıyor
kızlarrrrrrrrrr 2 dokunulmazlık oynanmıcak mı yaa
kaybederlerse ünlülerdn birimi gidicek şimdi
Kesinlikle diğerleri bir türlü adam akıllı parlayamadı.Pascal'ın cüssesi yerinde ama icraat sıfır..Ünlülerin erkeklerinden bi Anıl finale yakışıyor bence.
canım 1 dokunulmazlık artık eleyecekler birini ünlülerayy çatlicimmm ama
Anıl veya Serenay birinci olur diyorum ben ama bakalım göreceğizbence iyi oldu ünlülerin kaybetmesi tüm entrikalar ortaya çıkacak bakalım kimi yazacaklarbence birde ünlülerin sıralamayı görmüş olauruz böylelikle bakalım 1. kim olacak merak ediyorum
aynen canım bende üzülmedim yani okdrbence iyi oldu ünlülerin kaybetmesi tüm entrikalar ortaya çıkacak bakalım kimi yazacaklarbence birde ünlülerin sıralamayı görmüş olauruz böylelikle bakalım 1. kim olacak merak ediyorum
nadya demişti ya aslında kaybetsekte sorun değil ben gitmediğim sürece bir boğaz eksiliyor yatacak yer artıyor diye çok haklı fulyada gereksiz zaten bence gitmeliheee tmm sorumun cevabını aldım
dokunulmazlık 1 taneymiş bu sefer
fulya gitsin işte o kdr da üzülmedim yani dokunulmazlıga
bi bogaz eksilirler en azından
evet anıl olsun zaten bence o hakediyorAnıl veya Serenay birinci olur diyorum ben ama bakalım göreceğiz
nadyaya bak sennnadya demişti ya aslında kaybetsekte sorun değil ben gitmediğim sürece bir boğaz eksiliyor yatacak yer artıyor diye çok haklı fulyada gereksiz zaten bence gitmeli
Kesinlikle o hakkediyor çünkü erkeklerde adam akıllı hakeden kimse yok yani. Boş oynuyorlar resmenevet anıl olsun zaten bence o hakediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?