Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Fulya gitmeli ama merve oflazda var mi yok mu belli değil bence yenilmeleri iyi oldu ben ünlüleri tutuyorum amaoynayamayanlar elensin başarililarla devam edelim.

Fulya gitmeli ama merve oflazda var mi yok mu belli değil bence yenilmeleri iyi oldu ben ünlüleri tutuyorum amaoynayamayanlar elensin başarililarla devam edelim.
merve oflaz yine koşuyo bişler yapıo ama fulya hep mi başarısız arkadaş
bi bgn oyun aldı işte 1 tanecik o da almasada olurdu yani

nadyaya bak senn öylemi dedi o kısmı duymamışım
fulyayı yazmayan çıkmaz herhalde:)
bakalım fulya kimi yazacak kendini yazsın bencee
evet bencede kendini yazsın ama fulayanın arkadaşı serenay falan belki başkasını yazarlar

Kesinlikle o hakkediyor çünkü erkeklerde adam akıllı hakeden kimse yok yani. Boş oynuyorlar resmen
bencede erkekler tırt ünlülerde bir anıl var ya nerdeyse bu oyunda ünlülerin kızlara göre değildi bence o nedenle kaybettiler oyunu zaten kızlar götürüyor bence ünlülerde birde anıl

bence hakanı yollasınlae gıcığım var ya ona çok konuşuyor kızlardan bile çok konuşuyor nerdeyse

Kesinlikle öyle.Böyle giderse zaten sona doğru çok az ünlü kalır.Ahmet Dursun'u sanki hele silah zoruyla getirmişler

dokunulmazlıgı bide fulya kazanıyormuşşşşşşşşşşş

y24, post: 39835449, member: 289214"]merve oflaz yine koşuyo bişler yapıo ama fulya hep mi başarısız arkadaş
bi bgn oyun aldı işte o da almasada olurdu yani[/QUOTE Konusurlerken Dikkatinizi cektimi bilmiyorum normalde merve oflaz oynayacakti fulya daha bisey demeden sen oyna istersen sen oyna olmazsa yapamazsan ben girerim dedi fulya basarisiz zaten takimini dusunuyorsan ben oyniyacagim diye atlayacaksin ama yok işte

[/QUOTE Konusurlerken Dikkatinizi cektimi bilmiyorum normalde merve oflaz oynayacakti fulya daha bisey demeden sen oyna istersen sen oyna olmazsa yapamazsan ben girerim dedi fulya basarisiz zaten takimini dusunuyorsan ben oyniyacagim diye atlayacaksin ama yok işte[/QUOTE]

hım o kısmına dikkat etmedim merve oynamak istedi ama
hatta artık geri dndüm falan gibi bişi demişti
squat kim yapıo falan dediler fulya yapıo diye cvp verdi birileri o yüzden fulya girdi oyuna sanıyorum
umarım gitmesi gereken kişi gider

Bireysel dokunulmazdaki başarısını normal oyunlar da gösterseydin ya keşke Fulya.

Ayrıca bu seneki survivor da ünlüler daha güçsüz bu yüzden adil olduğunu düşünmüyorum gonullulerdeki erkekler daha güçlü haksizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…