Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
Bireysel dokunulmazlıkda da Fulya gibi normal oyunlarda kendini gösteremeyen erkekler başarı göstermeye başladı.Normal oyunda akılları neredeyse

Aynen Nihat Doğan olmayınca son anda Ahmet aklına gelmiş ve zorla getirmiş gibi
zaten 2kediannesi arkadaşımız demişti acun getirmek için en yüksek parayı vermiş zorla getirmiş resmen yani keşke gökhan gelseydi ya oda iyidi bence yada nihat 1. olmuştu ya oyuncu olan

zaten 2kediannesi arkadaşımız demişti acun getirmek için en yüksek parayı vermiş zorla getirmiş resmen yani keşke gökhan gelseydi ya oda iyidi bence yada nihat 1. olmuştu ya oyuncu olan
Onu bilmiyordum yeni duydum ama Gökhan albüm çıkardığı için gelmek istememiş Nihat da ailesinden dolayı bu sefer gelmek istememiş.Yoksa onlara teklif gitmiş ben öyle öğrendim.O gelmeyince bu gelmeyince güçsüzler gelmiş resmen sadece.

olabilir o zaman anca kendini kanıtlamak isteyen güçsüz kişiler gelmiş böyle oluncada ya onlarda haklı tabi bişey diyemem

olabilir o zaman anca kendini kanıtlamak isteyen güçsüz kişiler gelmiş böyle oluncada ya onlarda haklı tabi bişey diyemem
Aynen öyle olmuş resmen tek Anıl'la nereye kadar gidecek bakalım. Cengiz'e teklif edildi mi bilmiyorum ama düşününce de Cengiz çok iyiydi o da gelebilirdi.

Ve Hakan kazandı bakalım kimlerin ismi çıkacak.

ayyyy merveye koptum yaaa 3 ü elleyip elleyip başka yerlere gidiyor
tamam aç ama yuhh yani
ya varya kız o kadar oyalandı sayıların yerini ezberlemesi lazım ona rağmen hiç birinin yerini bulamadı hafızası berbat anladım hakan ezberlemiş mesela seçe seçe gitti tam yerine koydu yani sayıları

şaşırtıcı bişey çıkıyor galiba bernanın surat çok garipti şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…