Ayrıca bu seneki survivor da ünlüler daha güçsüz bu yüzden adil olduğunu düşünmüyorum gonullulerdeki erkekler daha güçlü haksizlik
katılıyorum ya bence hiç adil bir dağılım yok gönüllüler şampiyonları yığmışlar saçma olmamışmıAyrıca bu seneki survivor da ünlüler daha güçsüz bu yüzden adil olduğunu düşünmüyorum gonullulerdeki erkekler daha güçlü haksizlik
zaten 2kediannesi arkadaşımız demişti acun getirmek için en yüksek parayı vermiş zorla getirmiş resmen yani keşke gökhan gelseydi ya oda iyidi benceAynen Nihat Doğan olmayınca son anda Ahmet aklına gelmiş ve zorla getirmiş gibi
Onu bilmiyordum yeni duydum ama Gökhan albüm çıkardığı için gelmek istememiş Nihat da ailesinden dolayı bu sefer gelmek istememiş.Yoksa onlara teklif gitmiş ben öyle öğrendim.O gelmeyince bu gelmeyince güçsüzler gelmiş resmen sadece.zaten 2kediannesi arkadaşımız demişti acun getirmek için en yüksek parayı vermiş zorla getirmiş resmen yani keşke gökhan gelseydi ya oda iyidi benceyada nihat 1. olmuştu ya oyuncu olan
olabilir o zaman anca kendini kanıtlamak isteyen güçsüz kişiler gelmiş böyle oluncada yaOnu bilmiyordum yeni duydum ama Gökhan albüm çıkardığı için gelmek istememiş Nihat da ailesinden dolayı bu sefer gelmek istememiş.Yoksa onlara teklif gitmiş ben öyle öğrendim.O gelmeyince bu gelmeyince güçsüzler gelmiş resmen sadece.
ayyyy merveye koptum yaaamerve saf gibi aynı yerde dolaşıyor azıcık sola merve napıyon orda
Aynen öyle olmuş resmen tek Anıl'la nereye kadar gidecek bakalım. Cengiz'e teklif edildi mi bilmiyorum ama düşününce de Cengiz çok iyiydi o da gelebilirdi.olabilir o zaman anca kendini kanıtlamak isteyen güçsüz kişiler gelmiş böyle oluncada yaonlarda haklı tabi bişey diyemem
ya varya kız o kadar oyalandı sayıların yerini ezberlemesi lazım ona rağmen hiç birinin yerini bulamadı hafızası berbat anladım hakan ezberlemiş mesela seçe seçe gitti tam yerine koydu yani sayılarıayyyy merveye koptum yaaa3 ü elleyip elleyip başka yerlere gidiyor
tamam aç ama yuhh yani
evet oda iyidi ya iyiler gelmemişAynen öyle olmuş resmen tek Anıl'la nereye kadar gidecek bakalım. Cengiz'e teklif edildi mi bilmiyorum ama düşününce de Cengiz çok iyiydi o da gelebilirdi.
Evet maalesef...evet oda iyidi ya iyiler gelmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?