Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
hepsi fulyay çok mantıklı demişte ahmet için pek mantıklı dememiş ayrıca doğukan ne demek istemiş neyi dengeliyor acaba

bahaneler bahaneler ahmeti yazanlar bahane demiş sırf
bi tek fulya yazmalıydı ahmeti o da kendini yazamıyacagından ötürü

Bütün merakım gitti çok sağol:))

Anıl "ben pilavı Fulya'dan daha guzel yaparım" demeyeydi iyiydi. Olmadı. Hem de kadinlar gününde. Yakışmadı:)

Anıl "ben pilavı Fulya'dan daha guzel yaparım" demeyeydi iyiydi. Olmadı. Hem de kadinlar gününde. Yakışmadı:)
valla benim eşimde benden güzel pilav yapar
olabilir yani yaparmı yapar
hoş survivorda pişen pilav ne kdr güzel olabilirki ztn lapa lapa
orda pilav yapsam benim pilavımıda severler kesin

Teşekkürler.Doğu Hakan ın tarafında demek.
Valla bir doğukana çok şaşırdım açıkçası. Diğerleri neyse de ona yakışmadı yani.. Hakan herkesi kukla gibi oynatıyor..

Kim gitti kizlarr
Gız sen izlemiyon heralde yarışmayı eleme yarın hahahaha ilk aday fulya

Ay en iyisini Merve aydın demiş hakanın o bahanesini hangi kafayla yazdığını merak ediyorum. Yalnız Merve aydın ve anıl daki siniri fark ettin mi? Çok sinirli bakıyorlardı..

herkese iyigeceler kızlar
İyi geceler canımm :)

Bu kadar mı güzel özet geçilir elinize sağlık harika.

Buradan şunu anlıyorum ki bu eleme mantığina devam ederlerse daha çok yenilecekler çok oyun kaybedecekler ünlüler.

unluler ahmet dursun gıtseydı ayvayı yerlerdı
ayrıca hakanla merve oflaza acayıp kılım ya hemen basladılar mıkserlıge
pascaaaalllll senden hareket beklıyorum ya oyunlara konsantre ollll oyun kazannnnnn bıreysele gecınce senı tutucam tabı o zaman kadar hakemlerle kavga edıp atılmazsan
pascal bızı dıscoya goturrrrr

Ahmet giderse nasıl Taner oynuyor yahu onların erkekleri fazla olmuş olur istediğini oynatırlar

tolin pascal sıfır yaaa
discoya gitsin anca o
fos

doğukan bile ahmeti yazmış yazık valla
hakan hemen araya fesatlık soktu
fragmanda ahmetin kötü bir şekilde sakatlandığı görülüyor onun arkasına sığınacaklardır

fulya işe yaramaz sahrayı nasılsa yendi şok oldum işte mucize

Tek yenen Fulya oldu. Onu da yazdılar.
Ama parkurlarda çok yavaştı haklılar.
Bu akşam birinci Dogukan olursa Ahmet Dursun'u sürecek karşısına.
Anıl olursa Merve Oflaz'ı sürecek.

Hakan'a da sinir oldum açıkçası fragmanda gördüğüm kadarıyla diyor ki Ahmet gidene kadar uğraşacağız. Sanki kendisi çok yarış aldı mükemmel de Ahmt gitsin diye uğraşıyor önce kendisini düzeltsin bence.Serenay'a da sinir oldum aynı şekilde neymiş efendim pimpirikmiş ada için pimpirik dediği insan geçen yıl son 3 4'e kadar gelen insan yani.Serenay da halen geçen yılın adının yazılmasının bir nevi kendince intikamını almaya çalışıyor. Ahmet isminin çıkmasının da en büyük sebebi bence Serenay ve geçen sene ki isim yazılma mevzusunu sürdürmesi.

Şu hakanla merve oflaz defolup gitse keşke uyuz oldum. Ahmet'i güçsüz görüyorlar ama ilk olarak fulya ardından doğukanın gitmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…