- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
Anlamadığım şey, ahmetin gitmesiyle tanerin oynamak zorunda kalması arasındaki alaka nedir ya. Bilen varsa açıklasın.. Hakan yazarken dedi ya, ahmet sen gidersen taner oynamak zorunda kalır. Hem kulis yapıp hem oy kaybetmemeye çalışıyor anlaşılan..
Vallahi şaşırdım, ahmetin sakatlığı ciddi olmasa bari. Ondan dolayı elenir falan Allah korusun.. Bundan sonra gonulluler kazansın ki o kulisçi grup bir bir gitsinvalla ben hiiiiiiiiiiiiiç anlamadım anlayan varsa bende açıklama bekliyoreee
Doğu ahmet yazmış, pascal da fulyaDoğu ve pascal kimi yazmış merak ettim izleyen varsa söylesinn
Yazsanizda olur dogukan kimi yazmış paskal kimi yazmışvideo koymuşlar ama buraya ekleyemedim
linki atmak yasak mı pekilink atayım olmadı
Doğu ahmet yazmış, pascal da fulya
Bugün anladığım kadarıyla tv izlemek yerine, izleyenlerden skorları gidenleri kalanları öğrenmeyi tercih ediyorsun kuzum..Kim gitti kizlarr
bende anlamadım ne demek istedei taner nasıl oynamış olacak saçma bir mantıkvalla ben hiiiiiiiiiiiiiç anlamadım anlayan varsa bende açıklama bekliyoreee
yarın gidecek canım giden ama fulya yazdı yarısı yarısıda ahmet yazdı ama fulyayı birkiş fazla yazmış işte ilk aday fulyaKim gitti kizlarr
Aaa dogru yaBugün anladığım kadarıyla tv izlemek yerine, izleyenlerden skorları gidenleri kalanları öğrenmeyi tercih ediyorsun kuzum..
Beni arayip ''maşın skoru kaç aşkım'' dedin ..
Şimdi de burda kim gitti dedin
bende merak ediyorum maçı izlememiş bunu izlememiş acaba ne yapıyordu o sırada tam sorgu gibi oldu tatlıbikız bu saatlerde nerdeydiBugün anladığım kadarıyla tv izlemek yerine, izleyenlerden skorları gidenleri kalanları öğrenmeyi tercih ediyorsun kuzum..
Beni arayip ''maşın skoru kaç aşkım'' dedin ..
Şimdi de burda kim gitti dedin
Sen uyumuyo muydunbende anlamadım ne demek istedei taner nasıl oynamış olacak saçma bir mantık
yarın gidecek canım giden ama fulya yazdı yarısı yarısıda ahmet yazdı ama fulyayı birkiş fazla yazmış işte ilk aday fulya
gidecektim senden ayrılamadım canım ya soru sormuşsun cevapsız kalmasınSen uyumuyo muydun
bende merak ediyorum maçı izlememiş bunu izlememiş acaba ne yapıyordu o sırada tam sorgu gibi oldu tatlıbikız bu saatlerde nerdeydi
Yazsanizda olur dogukan kimi yazmış paskal kimi yazmış
Evde , üzerimi değiştiriyorum demişti bana..
Beni arayacağına açıp izlese sorun olmayacak..
Bende bir şey oldu sandım ya..
Bu arada gönüllüleri cidden tebrik ederim nasıl aldılar ama..
hepsi fulyay çok mantıklı demişte ahmet için pek mantıklı dememiş ayrıca doğukan ne demek istemiş neyi dengeliyor acabahakan =ahmet ( sen gidersen taner oynar demiş :)
berna=fulya( açlıgımı ve oyun performansını düşünerekten yazıyorum demiş )
fulya= ahmet( sen gidince birlik beraberliğin olacağına inanıyorum demiş)
anıl=fulya ( pilavı bende yapabilirim hemde güzel yaparım demiş)
pascal=fulya ( sen çok sempatiksin ama kızlar daha güçlü demiş )
serenay = ahmet ( burası için fazla pimpirikli bi adamsın demiş )
almeda=fulya ( takımı düşündüğü için böyle mantıklı görmüş )
doğukan =ahmet (takım arkadşlarımdan aldıgım izlenime göre herkes fulyayı yazıcak bende dengelemek istedim ve en uzak ismi yazdım demiş )
ahmet= fulya ( senin dışında 5 kişi daha yazardım ama sıra senin sonra merve oflazda demiş )
merve oflaz=ahmet (bi kadının adını yazamam ve en uzak erkek sensin ve sakatsın bu yüzden yazıyorum demiş)
merve aydın = fulya(burası survivor yemek yarışması değil demiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?