Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
dua edelimde o kuliscilerden biri smslerde birinci çıkmasın
kime sms atsam acaba ya yrn sıralama gören duyan paylaşırsa sevinirim
duruma göre oy kullanayım.

yani bir düşünseler kim kaç oyun kazanmış onu hesaplasınlar bakalım ortada yani herşey ama yok hepsine göre kendi iyi birde hakan neymişsin be kulisi kurmuş kızların yanında ama yanlış tarafta bence
hakan oncekı survıvordada oyleydı zaten hep kızlarla takılıyodu

Hakana deli oldum ya ,Ahmet'in tırnağı olamaz .Serenay da geçen yıl Ahmet merveyi destekledi diye gıcık ahmete.
Bir grup olmuş serenay,hakan,fulya,merve oflaz belli hatta 2 kişi daha var.
Bu hakan ortalığı çok karıştıracak.

seranay smste birinci çıkarsa ahmet yada merve diyecek inşallah anıl 1. olur ya hakan dese keşke

dua edelimde o kuliscilerden biri smslerde birinci çıkmasın
kime sms atsam acaba ya yrn sıralama gören duyan paylaşırsa sevinirim
duruma göre oy kullanayım.
İnşallah yaa. Umarım Anıl birinci olur Serenay da birinci olursa kötü olur çünkü.Ben şu an için birinci olacak kimse göremiyorum ama belli de olmaz

Turabiye bende kızmıstım hakanı nye gonderdiler diye ama iyiki yollamışlar yoksa gonulluleri de karıstırırdı mikser hakan

1. de bence anıl olur.Zaten şu yarışmayı hak eden merve aydın,anıl,doğukan,hasan ,ahmet.
Gerçi artık acun'un oylama sistemine de inanmıyorum.Reyting için kafasına göre 1. çıkartıyor bence.Geçen yıl gökhan'da gördük bunu.Serenay 1. olursa şaşırmayın.
Bir de fark ettiyseniz yarışmalarda resmen gönüllüleri destekliyo acun.

Ay yazamadim bi türlü beceremiyorum telefonla güçsüzler var evet ama asil kaybetme sebepleri iki takim eşit güçlerde değil bence.

Aynen resmen acun bilerek ayarlamış tarafını seçmiş.Çok dengesiz gruplar.Ünlüler bu yıl perişan olacak gibi.

hakan oncekı survıvordada oyleydı zaten hep kızlarla takılıyodu
ben gizemden dolayı diye düşünüyordum o zaman ama hala aynı demekki alakası yok zaten merve oflaza yalakalık yaptı dokunulmazlık kolyesini alınca orda anladım bi iş var

Bir de gerçekten takımlar çok dengesiz ya.Gönüllülerde bir tek taner fos.Kalanı çok affedersiniz hayvan gibi.
Ben ünlülerde Gökhan,akın,murat olur diye düşünmüştüm.Hiçbiri yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…