dua edelimde o kuliscilerden biri smslerde birinci çıkmasınİnşallah ya.
Aynen Hakan'a sinir oldum zaten sanki yarışlarda mükemmel de Ahmet kötüymüş gibi göndermek için uğraşacakmış önce yarış kazanmaya baksın bence. Hakan evet ortalık karıştırmaya başladı.Takımı düşünseler zaten Ahmet Dursun yazmazlardı.Almeda felan ya da Fulya yazarlardı.Fulya yazan taraf mesela kulis adı altında değil de cidden kötü olduğu için yazdılar bence ama Ahmet Dursun'u yazanlar kulis tamamiyle.
hakan oncekı survıvordada oyleydı zaten hep kızlarla takılıyoduyani bir düşünseler kim kaç oyun kazanmış onu hesaplasınlar bakalım ortada yani herşey ama yok hepsine göre kendi iyibirde hakan neymişsin be kulisi kurmuş kızların yanında ama yanlış tarafta bence
seranay smste birinci çıkarsa ahmet yada merve diyecek inşallah anıl 1. olur ya hakan dese keşkeHakana deli oldum ya ,Ahmet'in tırnağı olamaz .Serenay da geçen yıl Ahmet merveyi destekledi diye gıcık ahmete.
Bir grup olmuş serenay,hakan,fulya,merve oflaz belli hatta 2 kişi daha var.
Bu hakan ortalığı çok karıştıracak.
ay evet aynısı ya tam oldu hakan =akın
hakan gitmeli ya gönüllüler boş yere şutlamadı
ahahaa. ben de başıyla sonuna baktım ortası kaldı
İnşallah yaa. Umarım Anıl birinci olur Serenay da birinci olursa kötü olur çünkü.Ben şu an için birinci olacak kimse göremiyorum ama belli de olmazdua edelimde o kuliscilerden biri smslerde birinci çıkmasın
kime sms atsam acaba yayrn sıralama gören duyan paylaşırsa sevinirim
duruma göre oy kullanayım.
Ay yazamadim bi türlü beceremiyorum telefonla güçsüzler var evet ama asil kaybetme sebepleri iki takim eşit güçlerde değil bence.Kimse güçsüz olduğunu kabul etmiyor.EEe o zaman niye kaybediyorlar bir açıklama yapsınlar dimi ama.
Turabiye bende kızmıstım hakanı nye gonderdiler diye ama iyiki yollamışlar yoksa gonulluleri de karıstırırdı mikser hakan
Ay yazamadim bi türlü beceremiyorum telefonla güçsüzler var evet ama asil kaybetme sebepleri iki takim eşit güçlerde değil bence.
Serenay çıkarsa %100 ahmet der bence.seranay smste birinci çıkarsa ahmet yada merve diyecek inşallah anıl 1. olur ya hakan dese keşke
ben gizemden dolayı diye düşünüyordum o zaman ama hala aynı demekki alakası yok zaten merve oflaza yalakalık yaptı dokunulmazlık kolyesini alınca orda anladım bi iş varhakan oncekı survıvordada oyleydı zaten hep kızlarla takılıyodu
İzlersen paylasir misin ben kızımı uyutup internete filan giremem herhalde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?