bende anlamadım ne olmuş kim kime ne demiş kafam karıştı
olmasın ya hamburger olmasın olmasın simitin etkisinden yeni çıktımPizzanın sonrası hamburger olabilir.
Hamburger olursa ben ölebilirim.
turabi giderse ben en çok siz ne yapacaksınız onu düşünürüm ama sanmıyorum dün sahra gitmediyse bugün sizin turbiş gitmez gönlünüz ferah olsun....İtiyor gibi geldi bana
Turabi diskalifiye olursa ben naparım
olmasın ya hamburger olmasın olmasın simitin etkisinden yeni çıktım
ay ben halen çıkamadım kocama söyledim almayıda unutmuş halen iyesim var şimdi bide bugünkü artık ne olacak kısmetolmasın ya hamburger olmasın olmasın simitin etkisinden yeni çıktım
turabi giderse ben en çok siz ne yapacaksınız onu düşünürüm ama sanmıyorum dün sahra gitmediyse bugün sizin turbiş gitmez gönlünüz ferah olsun....
aklınıza öyle kötü şeyler getirmeyinKaç gündür hamburger sayıklıyorum diyet ayağna hasret kaldımmmm
gitmez gitmez
İnsallah gitmezzz
gitmez gitmezacun baştan gönderirse onu reytingi düşer turbişi her ne kadar beğenmesem de hayranı çokk
bernayı yakında yollayacaklar ya anıl tayfa dedikodu yapmaya başladı yapma anıl yapma çocuğum ya severim seni bak düşme gözümden
İtiyor gibi geldi bana
Turabi diskalifiye olursa ben naparım
aklınıza öyle kötü şeyler getirmeyin
hamburgerde neymişyaz geliyoooo diet bozmak yok
valla ya iyi dedikodu yapıyor iki gündür sinir ediyor beniAnıl düştü benim gözden
Merveyle oturup dedikodu yapmalarından sonra
kızlar tahmin yaparak birbirimizi yiyecez böyle giderse akşam oldu sucuk ekmek hamburger lahmacun vs derseniz olmaz ki canımız çekiyo çikolata çıksın işteO zaman inşallah sucuk ekmek cıkar
kızlar tahmin yaparak birbirimizi yiyecez böyle giderse akşam oldu sucuk ekmek hamburger lahmacun vs derseniz olmaz ki canımız çekiyo çikolata çıksın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?