adam performansının düşük olduğunu düşündüğü kişiyi yazmış kabul edemiyor kötü olduğunu ondanpascalın dedikodu yaptıdıgını iddaa edecek kadar salakça bişi duymadım adam dogru düzgün türkçe bile konusamıyo
var canım ödül ne bilmiyorumda hepsi çığlık çığlığaydı fragmanda merak ediyorum ne olabilir diyeödül oyunu varmı bgn ya bitse artık şu semboller
etli bişi olabilirmi lahmacun pide gibivar canım ödül ne bilmiyorumda hepsi çığlık çığlığaydı fragmanda merak ediyorum ne olabilir diye
ya ters köşe yapmasınlar birde çikolata falan çıkıyormuş o kadar çığlık varya ölürüm gülmektenetli bişi olabilirmi lahmacun pide gibi
yada börek olabilir bilemiyorumama çok seviniyolardı dediğin gibi
bende sembol gösterince yrnki fragmanı mı gördüm ne oldu dediim merak ettim
nerde nasıl haniiiiiiiii ben görmedim fragmanda mı ???Turabi hakana vurmuş diskalifiye olmalı
nerde nasıl haniiiiiiiii ben görmedim fragmanda mı ???
evet fragmanda hakana vuruyor
bide benim için yapıştırsan ya aynı duygular içerisindeyizSahranın ağzına iki tane yapıştırasım geliyor nedense.
Fragmanda vurmuyor
olmaz olmaz deme olabilir acun dedi ya beklentileri yüksek tutmayın diyeya ters köşe yapmasınlar birde çikolata falan çıkıyormuş o kadar çığlık varya ölürüm gülmekten
bende anlamadım ne olmuş kim kime ne demiş kafam karıştıNolmuş kızlar bernaya ne demişler?
ya fragman şeysidir ya yavaşlatıyor falan kesin öyle bişey yoktur abartacakben göremedim ya
acunn sitesini deştim ama bulamadım beynim durdu... heycandan sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?