- 10 Şubat 2015
- 882
- 693
- 158
iyi geceler yarın görüşmek üzereama bu hiç olmadı yani
ahmetin palaya basması mı sakatlıgı
başka bişi varmıhani iyileşme sürecindeydi ne olduki sahra gidebilir derken ahmet çıktı meydana
hoş bunların hepsi bi varsayım ama fragmandan anlaşılan gerçekten tam da bu seneryoya uyuyor
bir an önce yrn olsun
herkese iyigecelerrr
evet karşısına çıkan gider muhtemel 5. yani sonuçtaoflazın sırası fena değilmiş doğrsu
ama turabinin o hareketiolabilir bak bu daha mantıklı sankiters köşe fragmanlar ya yarın öğrencez artık
olabilir Fransız survıvorda ne oldu ben bilmiyorumolabilir bak bu daha mantıklı sankiters köşe fragmanlar ya yarın öğrencez artık
survivorcıları taşıyan 2 helikopter çarpışmış 10 kişi ölmüş yarışmacılardanolabilir Fransız survıvorda ne oldu ben bilmiyorum
iyi geceler görüşürz yarın aynı saatte aynı yerdeevet karşısına çıkan gider muhtemel 5. yani sonuçta
iyi geceler
helikopterler çarpıştı 10 ölüolabilir Fransız survıvorda ne oldu ben bilmiyorum
aaa gerçekmi ya ne zaman olmuş bu yeni mi yanisurvivorcıları taşıyan 2 helikopter çarpışmış 10 kişi ölmüş yarışmacılardan
iyi geceler görüşürz yarın aynı saatte aynı yerde
yok canım ya yarın görüşürüz artık hayırlı geceler ben Fransa survıvorı merak ettim çok üzüldüm yahadi kapatın topiği herkes gitti biz kaldık
bu sefer kesin gidiyorum yeni bi fikir yoksa
Bence fransız survivorındaki kazayı söylüyor acun. Millet çok büyük bir felaket olmuş gibi tepki veriyor. Ahmet dursunun ayağı iltihap kaptı da gitti dehşete düşmesi değil bu.
Canım bence de Ahmet'in mahkeme olayını söylüyor acun , o yüzden ona dönüp onu gösteriyorlar.. Turabi de Ahmet dıyor hatta.Ben helikopter olayi oldugunu sanmiyorum, cunku o olay olali bir hafta oldu.
Bi de fragmanda dikkat ederseniz tum gonulluler ayni anda unlulere donuyor. Yani olay unlulerle baglantili bir olay.
Ahmet Dursunun haberini de gecen hafta okumustum. Park yerinden baslayan bi tartisma, yanlis okumadiysam once kadin kufur ediyor, davayi da Ahmet aciyor, kadin da karsi dava aciyor. O oldugunu da sanmiyorum acikcasi..
Ama diyorum acaba biri mi sakatlaniyor yarin oynanacak oyunda? Unluleri tam kadro gostermiyor fragmanda.
Kafamda deli sorular, yaninda da "kizim yat zibar yarin is var" diye kukreyen ic sesim :)))
İyi geceler olsun herkeseeee
evet mahkeme olayı olabilir ama sonuçta para cezası söz konusu hapis yok ama ünlülerle ilgili bir olay var ama tam olarak ne çözemedik tabiii yarın akşam olan hayrola artık bekleyip görücezBen helikopter olayi oldugunu sanmiyorum, cunku o olay olali bir hafta oldu.
Bi de fragmanda dikkat ederseniz tum gonulluler ayni anda unlulere donuyor. Yani olay unlulerle baglantili bir olay.
Ahmet Dursunun haberini de gecen hafta okumustum. Park yerinden baslayan bi tartisma, yanlis okumadiysam once kadin kufur ediyor, davayi da Ahmet aciyor, kadin da karsi dava aciyor. O oldugunu da sanmiyorum acikcasi..
Ama diyorum acaba biri mi sakatlaniyor yarin oynanacak oyunda? Unluleri tam kadro gostermiyor fragmanda.
Kafamda deli sorular, yaninda da "kizim yat zibar yarin is var" diye kukreyen ic sesim :)))
İyi geceler olsun herkeseeee
turabi giderse ben en çok siz ne yapacaksınız onu düşünürüm ama sanmıyorum dün sahra gitmediyse bugün sizin turbiş gitmez gönlünüz ferah olsun....
member: 539631"]
gitse iyi o lurdusevinmistim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?