Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
iyi geceler yarın görüşmek üzere

Bence fransız survivorındaki kazayı söylüyor acun. Millet çok büyük bir felaket olmuş gibi tepki veriyor. Ahmet dursunun ayağı iltihap kaptı da gitti dehşete düşmesi değil bu.

En mükemmel tespit bence. Belki de oradaki sporculardan birilerini Merve tanıyordu da o yüzden üzülmüş olabilir. Ahmet çok sakat olsa daha önceden giderdi diye düşünüyorum. Ama bir şey daha var sms te serenay Merve ve hakan üçlüsünden biri çıkarsa bu tepkiler ona da olabilir..

Ben helikopter olayi oldugunu sanmiyorum, cunku o olay olali bir hafta oldu.
Bi de fragmanda dikkat ederseniz tum gonulluler ayni anda unlulere donuyor. Yani olay unlulerle baglantili bir olay.
Ahmet Dursunun haberini de gecen hafta okumustum. Park yerinden baslayan bi tartisma, yanlis okumadiysam once kadin kufur ediyor, davayi da Ahmet aciyor, kadin da karsi dava aciyor. O oldugunu da sanmiyorum acikcasi..
Ama diyorum acaba biri mi sakatlaniyor yarin oynanacak oyunda? Unluleri tam kadro gostermiyor fragmanda.

Kafamda deli sorular, yaninda da "kizim yat zibar yarin is var" diye kukreyen ic sesim :)))

İyi geceler olsun herkeseeee

Canım bence de Ahmet'in mahkeme olayını söylüyor acun , o yüzden ona dönüp onu gösteriyorlar.. Turabi de Ahmet dıyor hatta.

evet mahkeme olayı olabilir ama sonuçta para cezası söz konusu hapis yok ama ünlülerle ilgili bir olay var ama tam olarak ne çözemedik tabiii yarın akşam olan hayrola artık bekleyip görücez

Gönüllüler grubu çok güzel yarışiyor Turani hilmicem özlem böyle giderse ünlüler grubu kalmayacak öyle gözüküyooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…