Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348

Valla ben de helikopter olayı olarak düşünüyorum. Ama ahmetin mahkeme meselesi de olabilir.

Ama helikopter olayi olsa niye tum gonulluler ayni anda unlulere donsun ki? Bu herkesin ayni anda sok olup uzulecegi bir olay. Ama cumleyi "aralarinda Merve Aydin'in arkadasi ....... 'in da bulundugu survivor helikopteri" diye kurmadiysa.. Ama niye oyle kursun ki? Ben bir de bu olayi yarismacilarla paylasacagini sanmiyorum, zaten ruh halleri yeterince bozuk, bir de bu olayi paylasirsa hepten bozulur psikolojileri..
Bana unlulerde sakatlik - diskalifiye vs gibi bi durum var gibi geliyor. Fragmana bakin, tum gonulluler ayni anda unlulere donuyor.
Tabi Acun yine ters kose yapmiyorsa :)

Valla ben de helikopter olayı olarak düşünüyorum. Ama ahmetin mahkeme meselesi de olabilir.

Büyük ihtimalle serenay birinci olacak. Gönüllüler o yüzden sasirdiklari için o tarafa bakiyor olabilirler.

Merveyle almedanin aglamasi da almeda elendiginden olabilir.

Acun bu fragmanları çok güzel hazırlıyor valla reytingi artırmak için :)

Ben helikopter kazası olduğunu sanmam ama Merve Oflaz'ın gözler pörtlemişti, hem ünlüler şaşırıyor kendi aralarında hem de tüm gönüllüler onlara bakıyor oylamayla ilgili olsa o kadar şaşırmazlar sanmam Almeda gidiyor olsa bu beklenen birşey gönüllüler için oyunlardaki performansı ortada neden o kadar şaşırsınlar ki. Ahmetle ilgili olabilir Turabi'nin hareketlerini bakınca ama davayla ilgili de olduğunu sanmam çünkü daha hapis cezası verilmedi diskalifiye olamaz. Yarışmanın sonunu bekleyeceğiz ya. Acun işini biliyor programı izlettiriyor bu şekilde eğer fos birşey çıkarsa iyi faka basmış olucaz

Yok gönüllüler zaten almedanin elenmesine sasirmamistir. Serenayin birinci olduğunu duyduktan sonra dönüp bakmislardir.

Ağlama meselesinde de merve almedaya agliyodur diye düşünüyorum ben.

Ah acun ah attin kuyuya bir taş 40 akıllı cikaramiyoruz burda

Bende cok merak ediyorum
Ahmet dursunun olayi olmadigini kardesi faceden aciklamis
Turabinin ohh iyi oldu gibi bir hareketini sezdim ama acun bey isini biliyor
Farkli durumlardan olusan bir kolaj fragman yapmistir yine

Fragmanda baya şaşırıyorlar gerçekten helikopter kazası olduğunu sanmam ben gönüllerin hepsi bir dnüp ünlülere bakıyor kesin yarışmadan ayrılma diskalifiiye gibi bir durum umarım ahmetle ilgili değildir ben seviyorum onu gitmesini istemem ( ama onunla ilgiliyse buna sakatlığı sebeptir diye düşünüyorum merakla bekliyorum bende

Ahmet Dursun'un kardeşinin instagramdan açıklaması bu şekilde yani Ahmet Dursunla ilgili bir durum olmayabilir. ''Abimle ilgili cikan hapis haberi eski bir olay. Bayan abime hakaret etti abim hakaret davasi acti. Ve bayanda abime karsi acti. Durusma gunu bayan durusmaya gelmedi ve davayi geri cekti. Ve abimde geri cekti davayi ve karsilikli acilan davalar iptal oldu. Yani arkadaslar boyle bir olay veya durum YOK abim hala adada''

Bana elenme olayı gibi gelmedi.
Çünkü Acun önemli gelişmeler oldu diyor.Survivor Helikopterinin düştüğünü söylemiş olsa almeda ve merve neden ağlasın ki onun için en fazla çok şaşırlar.Ve gönüllüler neden direkt olarak ünlülere baksın.Onlarda kendince tepki verirler.

Kuvvetle muhtemel.

Merve Oflaz 1. Çıktı bu yüzden çok şaşırdı Ahmet'i söyledi ve ahmet elendi.Bu yüzden merve ile almeda ağlıyor.

Yahut Serenay 1.Çıktı Merve'nin karşısına Merve Aydını çıkardı ve Aydın elendi.

Yahut hiç birisi değil ünlülerden birisi yarışmadan bir mevzu yüzünden zorunlu diskalife oldu.

Ahmet'i söyleyemezler ama dokunulmazlığı var ya. Geçen elemede de gönüllülerin reklamda acun çok şaşırdım elan gibi bir tepkisini fragmna koymuştu çoğunluk kesin Duygu 1. oldu dedi mesela bu seferkini de çoğumuz Merve 1. oldu vs gibi düşünüyoruz. Bence yine böyle bir şey çıkmayacak.
Acun bir şekilde ters köşe yapacak ama nasıl halen çözemiyorum.

ahmet elenemez dokunulmazlıgı var
akşam olsada öğresek

O zaman acun yine kurgu bir fragman yaptı.En çok merve Oflaz neye bu kadar şaşırdı onu merak ettim.

Acun fragmanla pili çekilmiş bir bomba attı ortaya şimdi hepimiz meraktan çatlıyoruz gelsin bir an önce akşamm

Bence kurallarda bi değişiklik oldu biri girecek yada çok güzel ekstra bi ödülde açliktan mervenin ağlamasina sebebi olabilir diskalifiye olduğunu sanmiyorum daha doğrusu fragmanlar aldatici oluyor.

Bence kurallarda bi değişiklik oldu biri girecek yada çok güzel ekstra bi ödülde açliktan mervenin ağlamasina sebebi olabilir diskalifiye olduğunu sanmiyorum daha doğrusu fragmanlar aldatici oluyor.
aldatıcı olduğu konusuna katılıyorum

kızlar gönüllüler 2 tane mi yediii
ben 1 gördüm
ünlülere üzüldüm ama en son üzüldüğümde sevinçlerini gönüllüleri düşünmeden yaşamışlardı. çok gıcığıma gidiyo ünlülerin sevinmesi.o yüzden aç kalsınlar o kadar parayı ben almıyorum kihkih

merve oflaz değilde serenay 1. olabilir. çünkü serenay ın olması daha muhtemel. geçen hafta 2. olmuştu.

kızlar çoğunuz ünlüleri tutuyorsunuz bende merak ettm
ünlülerin içinden hangi grubu tutuyorsunuz =)

aldatıcı olduğu konusuna katılıyorum

bende aldatıcı buluyorum
ilk acun fransız survivor kazasını söyleyip
merve oflaz ona tepki göstermiş olabilir
acun birinciyi açıkladıgında gönüllüler şok olup bir an o tarafa bakmış olabilir
sonra almeda elendiği için merve aydın ve almedanın ağlama anlarını koymuş olabilirler
yani sizin fikirlerinizin ortak noktası bana da böyle bi fikri çağrıştırdı bilemiyorum

acunun duygunun elendiği fragmanda şok oldum diyişi
meger hilminin kendini ortaya atmasıymış
yani fragmanın gösterimi sırayla değilki farklı farklı görüntüler bi bütün oluşturuyor
işte asıl kafa karıştıran kısmıda bu değil mi zaten
eminim bir çogumuz akşam hımm meger bu muymuş dicezzzz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…