- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
Ben helikopter olayi oldugunu sanmiyorum, cunku o olay olali bir hafta oldu.
Bi de fragmanda dikkat ederseniz tum gonulluler ayni anda unlulere donuyor. Yani olay unlulerle baglantili bir olay.
Ahmet Dursunun haberini de gecen hafta okumustum. Park yerinden baslayan bi tartisma, yanlis okumadiysam once kadin kufur ediyor, davayi da Ahmet aciyor, kadin da karsi dava aciyor. O oldugunu da sanmiyorum acikcasi..
Ama diyorum acaba biri mi sakatlaniyor yarin oynanacak oyunda? Unluleri tam kadro gostermiyor fragmanda.
Kafamda deli sorular, yaninda da "kizim yat zibar yarin is var" diye kukreyen ic sesim :)))
İyi geceler olsun herkeseeee
Ben helikopter olayi oldugunu sanmiyorum, cunku o olay olali bir hafta oldu.
Bi de fragmanda dikkat ederseniz tum gonulluler ayni anda unlulere donuyor. Yani olay unlulerle baglantili bir olay.
Ahmet Dursunun haberini de gecen hafta okumustum. Park yerinden baslayan bi tartisma, yanlis okumadiysam once kadin kufur ediyor, davayi da Ahmet aciyor, kadin da karsi dava aciyor. O oldugunu da sanmiyorum acikcasi..
Ama diyorum acaba biri mi sakatlaniyor yarin oynanacak oyunda? Unluleri tam kadro gostermiyor fragmanda.
Kafamda deli sorular, yaninda da "kizim yat zibar yarin is var" diye kukreyen ic sesim :)))
İyi geceler olsun herkeseeee
Ama helikopter olayi olsa niye tum gonulluler ayni anda unlulere donsun ki? Bu herkesin ayni anda sok olup uzulecegi bir olay. Ama cumleyi "aralarinda Merve Aydin'in arkadasi ....... 'in da bulundugu survivor helikopteri" diye kurmadiysa.. Ama niye oyle kursun ki? Ben bir de bu olayi yarismacilarla paylasacagini sanmiyorum, zaten ruh halleri yeterince bozuk, bir de bu olayi paylasirsa hepten bozulur psikolojileri..
Bana unlulerde sakatlik - diskalifiye vs gibi bi durum var gibi geliyor. Fragmana bakin, tum gonulluler ayni anda unlulere donuyor.
Tabi Acun yine ters kose yapmiyorsa :)
Ben helikopter kazası olduğunu sanmam ama Merve Oflaz'ın gözler pörtlemişti, hem ünlüler şaşırıyor kendi aralarında hem de tüm gönüllüler onlara bakıyor oylamayla ilgili olsa o kadar şaşırmazlar sanmam Almeda gidiyor olsa bu beklenen birşey gönüllüler için oyunlardaki performansı ortada neden o kadar şaşırsınlar ki. Ahmetle ilgili olabilir Turabi'nin hareketlerini bakınca ama davayla ilgili de olduğunu sanmam çünkü daha hapis cezası verilmedi diskalifiye olamaz. Yarışmanın sonunu bekleyeceğiz ya. Acun işini biliyor programı izlettiriyor bu şekilde eğer fos birşey çıkarsa iyi faka basmış olucaz
Ahmet'i söyleyemezler ama dokunulmazlığı var ya. Geçen elemede de gönüllülerin reklamda acun çok şaşırdım elan gibi bir tepkisini fragmna koymuştu çoğunluk kesin Duygu 1. oldu dedi mesela bu seferkini de çoğumuz Merve 1. oldu vs gibi düşünüyoruz. Bence yine böyle bir şey çıkmayacak.Bana elenme olayı gibi gelmedi.
Çünkü Acun önemli gelişmeler oldu diyor.Survivor Helikopterinin düştüğünü söylemiş olsa almeda ve merve neden ağlasın ki onun için en fazla çok şaşırlar.Ve gönüllüler neden direkt olarak ünlülere baksın.Onlarda kendince tepki verirler.
Kuvvetle muhtemel.
Merve Oflaz 1. Çıktı bu yüzden çok şaşırdı Ahmet'i söyledi ve ahmet elendi.Bu yüzden merve ile almeda ağlıyor.
Yahut Serenay 1.Çıktı Merve'nin karşısına Merve Aydını çıkardı ve Aydın elendi.
Yahut hiç birisi değil ünlülerden birisi yarışmadan bir mevzu yüzünden zorunlu diskalife oldu.
Bana elenme olayı gibi gelmedi.
Çünkü Acun önemli gelişmeler oldu diyor.Survivor Helikopterinin düştüğünü söylemiş olsa almeda ve merve neden ağlasın ki onun için en fazla çok şaşırlar.Ve gönüllüler neden direkt olarak ünlülere baksın.Onlarda kendince tepki verirler.
Kuvvetle muhtemel.
Merve Oflaz 1. Çıktı bu yüzden çok şaşırdı Ahmet'i söyledi ve ahmet elendi.Bu yüzden merve ile almeda ağlıyor.
Yahut Serenay 1.Çıktı Merve'nin karşısına Merve Aydını çıkardı ve Aydın elendi.
Yahut hiç birisi değil ünlülerden birisi yarışmadan bir mevzu yüzünden zorunlu diskalife oldu.
aldatıcı olduğu konusuna katılıyorumBence kurallarda bi değişiklik oldu biri girecek yada çok güzel ekstra bi ödülde açliktan mervenin ağlamasina sebebi olabilir diskalifiye olduğunu sanmiyorum daha doğrusu fragmanlar aldatici oluyor.
aldatıcı olduğu konusuna katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?