Survivor 2015 TV8

Survivor 2015 All Star'da favorim ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar çoğunuz ünlüleri tutuyorsunuz bende merak ettm
ünlülerin içinden hangi grubu tutuyorsunuz =)

evet ünlüleri tutuyorum bende
çünkü gönüllülerde sadece hasan ve özlemin birinci olmasını isterim şuan için
ünlülerde de sevmediğim kişiler var ama birinci olmasını istediğim daha fazla kişi oldugu için şuan ünlüleri destekliyrm
grup olarak bakarsakda merve aydınlar ağır basıyor

Ahmet'i söyleyemez ki çünkü dokunulmazlık aldı Ahmet zaten almasaydı oylamada Ahmet'i yazacaklardı yazamadılar. Serenat 1. olsa ve Aydın'ı çıkarsa karşısına yine de o kadar şaşıramazlar ya Turabi'nin hareketleri hepsinin birden onlara bakışı, Oflaz'ın o kadar şaşırması başka bir iş var bu işte son yaşanan kavgalarla ilgili bir değerlendirme yapılmış olabileceği ve bir diskalifiye olayı olabileceğini düşünüyorum birinin elenmesi filan bunlar bu kadar şaşırmaya sebeb değil.

Fragmanı iyicene bir daha izleyim ben dikkatli izlememiştim merak ettirdiniz yaaa

Bu fragmanları hangi zalımın oğlu hazırlıyor yahu fragmanda bile gerim gerim geriliyorum
Almedayla merve ağladığına göre olayın hakanların grupla alakası yok, gönüllülerle zaten yok
Bernaya da ağlamazlar bernayı da çıkarıyorum
Geriye ahmet, anıl, pascal, merve ve almeda kalıyor
Acaba oyunlarda o gruptan biri sakatlandı da konseye gelemedi acun onunla ilgili bilgi mi veriyor?
Konsey de pascalı tam olamasam da gördüm gibi de oldum. Bu durumda bu ihtimalde düşük.

Ayy cok heyecanlıııı akşama da daha cok varrrr

kızlar çoğunuz ünlüleri tutuyorsunuz bende merak ettm
ünlülerin içinden hangi grubu tutuyorsunuz =)
Ben Merve Aydın,Pascal,Anıl,Ahmet,Almeda tarafını tutuyorum. Hakan'ın çünkü ço ortalık karıştırdığını düşünüyorum keza Serenay da duygusal sömürü ve geçen yılın çekişmesini devm ettirdiği için sevmiyorum.

2 tane hamburger 1 tane patates yedilerrr :) Bende merak ediyorum akşam ne olucak acaba bir an önce akşam olsada izleseeekk

acun sembol oyununu ödül oyunundan sonraya alsa keşke. uykusuz kalıyorum.
ödül oyununu da internetten izlemek istemiyorum merak ediyorum ahahah

Ahmet dursunun davasi varmis mahkeme icin gitmesi gerekiyormus oyle yazio bazi sayfalar...bakalim bende cok merak.ediyorum.merve aydini da hicccc sevmiyorum

Aynenkatiliyorumsanabidemerv

Aynen katıliyorum sana hakan konusunda da haklisin ayrica dün ben gönüllülerden ünlülere geçen bi gönüllü olarak herkesi eliyicem gibi bişey söyledi kızımdan dolayi tam anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…