kızlar çoğunuz ünlüleri tutuyorsunuz bende merak ettm
ünlülerin içinden hangi grubu tutuyorsunuz =)
Bana elenme olayı gibi gelmedi.
Çünkü Acun önemli gelişmeler oldu diyor.Survivor Helikopterinin düştüğünü söylemiş olsa almeda ve merve neden ağlasın ki onun için en fazla çok şaşırlar.Ve gönüllüler neden direkt olarak ünlülere baksın.Onlarda kendince tepki verirler.
Kuvvetle muhtemel.
Merve Oflaz 1. Çıktı bu yüzden çok şaşırdı Ahmet'i söyledi ve ahmet elendi.Bu yüzden merve ile almeda ağlıyor.
Yahut Serenay 1.Çıktı Merve'nin karşısına Merve Aydını çıkardı ve Aydın elendi.
Yahut hiç birisi değil ünlülerden birisi yarışmadan bir mevzu yüzünden zorunlu diskalife oldu.
Fragmanı iyicene bir daha izleyim ben dikkatli izlememiştim merak ettirdiniz yaaa
aa nasıl izlemezsindünden beri yemiyoruz içmiyoruz fragmanı konuşuyoruz ya
Ben Merve Aydın,Pascal,Anıl,Ahmet,Almeda tarafını tutuyorum. Hakan'ın çünkü ço ortalık karıştırdığını düşünüyorum keza Serenay da duygusal sömürü ve geçen yılın çekişmesini devm ettirdiği için sevmiyorum.kızlar çoğunuz ünlüleri tutuyorsunuz bende merak ettm
ünlülerin içinden hangi grubu tutuyorsunuz =)
akşam sonunu izleyemedim sabahtan beride veterinerdeyim şimdi izleyebildim kızzz
hakkaten de cok fena fragmannn
acunun sitesinde survivor bölümüne gir hemen çıkıo zatennerde şu fragman bende merak ettim
kızlar gönüllüler 2 tane mi yediii
ben 1 gördüm
ünlülere üzüldüm ama en son üzüldüğümde sevinçlerini gönüllüleri düşünmeden yaşamışlardı. çok gıcığıma gidiyo ünlülerin sevinmesi.o yüzden aç kalsınlar o kadar parayı ben almıyorum kihkih
Ahmet dursunun davasi varmis mahkeme icin gitmesi gerekiyormus oyle yazio bazi sayfalar...bakalim bende cok merak.ediyorum.merve aydini da hicccc sevmiyorum
Evet yaa hakan birZ ortaligi karistirio ama Ahmet dursunun da geri kalir yani yok bence..Bence Ahmet davasından dolayı gitsin , sonra da merve gitsin hiç sevmiyorum
olabilir bence de..Bence kurallarda bi değişiklik oldu biri girecek yada çok güzel ekstra bi ödülde açliktan mervenin ağlamasina sebebi olabilir diskalifiye olduğunu sanmiyorum daha doğrusu fragmanlar aldatici oluyor.
AynenkatiliyorumsanabidemervBen Merve Aydın,Pascal,Anıl,Ahmet,Almeda tarafını tutuyorum. Hakan'ın çünkü ço ortalık karıştırdığını düşünüyorum keza Serenay da duygusal sömürü ve geçen yılın çekişmesini devm ettirdiği için sevmiyorum.
Ben Merve Aydın,Pascal,Anıl,Ahmet,Almeda tarafını tutuyorum. Hakan'ın çünkü ço ortalık karıştırdığını düşünüyorum keza Serenay da duygusal sömürü ve geçen yılın çekişmesini devm ettirdiği için sevmiyorum.
Aynen katıliyorum sana hakan konusunda da haklisin ayrica dün ben gönüllülerden ünlülere geçen bi gönüllü olarak herkesi eliyicem gibi bişey söyledi kızımdan dolayi tam anlayamadimBen Merve Aydın,Pascal,Anıl,Ahmet,Almeda tarafını tutuyorum. Hakan'ın çünkü ço ortalık karıştırdığını düşünüyorum keza Serenay da duygusal sömürü ve geçen yılın çekişmesini devm ettirdiği için sevmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?